• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek büyütürken

BengisuCan91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
471
-299
11
33
Kızım 2 yaşına geldi memeden ayıramıyorum nasıl yapabilirimm lütfen yardımcı olun artıkk dayanacak gücüm kalmadı delirmek üzereyimm yakamı bırakmıyor bütün gün ne yapabilirim nasil unutturabilirim artik eziyet haline döndü nefes alamıyorum gerçekten sanki bedenim esir gibi

Merhaba önce öğün azaltıp sonra tek göğüse düşürüp daha sonra tamamen bırakmak lazım . Tabiki önce konuşarak hazırlamak lazım

Kızım 2 yaşına geldi memeden ayıramıyorum nasıl yapabilirimm lütfen yardımcı olun artıkk dayanacak gücüm kalmadı delirmek üzereyimm yakamı bırakmıyor bütün gün ne yapabilirim nasil unutturabilirim artik eziyet haline döndü nefes alamıyorum gerçekten sanki bedenim esir gibi
Aynı delirmeleri yaşadım 😂 30 ay emdi. Ömcesinde uzun bir süre sık aık konuştum artık süt yakınd abitecek ama bardaltan içebilirsin diye. Her söylediğimde cıngar çıkardı. Sonra bir gece burnu tıkalıydı ememiyordu bak şimdi ememiyosun burnun tıkalı nefes alamıyosun şimdi uyu yarın emersin dedim yanıma yatırdom allahtan uyudu. O surumu, forsat bişip ertesi gğn meme hastalandı dedim sirke sürdüm kokuyu duyunca kaçtı. Birkaç hafta soedı iyileşti mi diye yok daha iyileşmedi dedim. Sonra alıştı. Sonraları zaten, sen artık büyüdün.. Çocuklar büyüyünce memede süt bitiyor ve çocuklar bardaktan içiyor va konışmaya devam ettim. Çok şükür o şekilde travma yaşamadan bıraktık.. Rabbim, size de kolaylaştırsın inşaallah

Benim kızımda 2.5 yaşa kadar emiyordu gece gündüz sabaha kadar agzindaydi ayiramiyodum sonra hamile olduğumu oyrendim artık ne yapın edib ayırmam gerekiyodu. Kızıma dedim çok acı olmuş süt yeme direndikce acı dedim bir hafta sonra birakdi peşimi şimdi doyo banada ver meme bebek aç kalmasin diyorum yoksa şimdide yok demez 😂

Yengem ketçap sürmüştü yalnızca bir de, kuzenim de bir daha talep bile etmedi aklına bile gelmemiş belki de bırakası varmış :D

Back