Bebek bezinden pastalar

pastik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
15
0
86
İstanbul
bu bebek bezi pastalarını yeni doğum yapan iki arkadaşım için hazırladım.hastane odasında çok şık durdu .siz ne dersiniz?

hem çiçek gibi kapının önünde kalmıyor hem sopalı şekerleri ikram etmek için güzel bi şekerlik görevi görüyor.
Bozmaya kıyabilirse daha sonra bezleride kullanabilicekkaydirigubbakcemile3

Süpper bir fikir gerçekten.
Ellerine sağlık.
Ben sana özel mesaj atacağım, lütfen ordan bana ulaş...

he he cok guzel olmuslar..
farklı hedıyeler arıyanlara alternatıf yerimseniben

öncelikle bezler kullanılabiliyo.üzerine şekerler veya bebek eşyaları yerleştirip çiçek yerine doğum yapmış birine hediye gönderebiliyosun.eee daha ne olsun arkadaşım başka işlevselligi yok:1no2:

sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3hihoyyyt:icecream:

Bencede daha ne olsun.Peki fiyatları nelerdir ?

çok yaratıcı sanırım bende böyle bi hediye deneyeceğim.. fikir için tşkler cnm..

kusura bakma ama çook saçma.hiçde güzel görünmüyo yani .

vallah bende kabalık etmek istemem ama arkadaşa katılmamak elde değil
hele kii başlığı görünce bebek beziinden pasta diye aklımda öyle şeyler canlandı kii hönkk dedimkii bide 2 katlıya 50 lira demişin ne biliyim yanii

cok güzel görünüyor valla cicek kuruyup gidiyor bu sekilde yaptigin zaman hastanedeyken yada bebek odasina süs olarak da konabilir,eline saglik gayet te güzel gözüküyor degisik fikir.

farklı bi hediye arayanlar için çok güzel olmuş bende pasta deyince birden midem kalktı
ama güzel ve farklı olmuş:lepi:
sevdim benşakkıdı

pasta diyince birden kafamda kötüşeyler canlandı ilginç ama buşekildebir hediyeyi vermek cesaret ister bence elinizde buhediyeyle hastanede biraz tuhaf olur yani nebiliyim zevk meselesi tabi

çok beğendim,çok yaratıcı olmuş tatlım.emeğine sağlıka.s..

süslemey gerek yok al bir paket bez götür bez fiyatları baya pahallı olduğu için süslemedende makbule geçer ama yinede emek harcamışsın sevdiğin için farklılık arayanlara güzel gelir

ayy süper yaaa ben bunu nasıl görmedim daha önce görümcemin 20 gün önce falan bebeği oldu yeğenimize yapardım yaaa çok güzelmişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…