- 19 Ekim 2013
- 1.353
- 2.226
-
- Konu Sahibi gulumsebebek
Ben sleely kullandım memnundumHanımlar merhaba,
Bebegim doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum. Fiyatından değil ama uzun süreli kullanımda bi kaç olumsuz duyum aldım bilmiyorum nekadar doğru nekadar yanlış. Islaklık göstergeli, sızdırma sorunu az olan(hiç olmayan demicem prima da da zaman zaman oluyor sızdırma sorunu) birde zararli katkı maddesi en az ve ince bebek bezi önerileriniz nelerdir?
Bedeni molfixden büyük i, molfix 3 numara dar gelirken kanz çok rahat oluyorbaktım kanzın fiyatı da uygun gibi. bedeni nasıl? oğlum 13 kilo ama 6 numara bezle rahat edebiliyor.
Hepsiburada en uygun ordanereden aldığınızı yazmışsınızdır ama tekrar yazarsanız sevinirim
Hiç pişik yapmadı canım, pişik kremi var belki 2-3 kere kullanmışımdır, araştır yorumlarını okuBunuda not aldım ince mi kalin mi yapisi? Bende geceleri altını değiştirmiyorum molfix denedim ilk defa dün sizdirmadi Pişik yaparmı bilmiyorum
Molfix kullanıyorum bi kaç gündür her kakayi taşırdı çiste sızma yok ama kakada komple batıyor acaba beden mi küçük geliyor belini de tam sarıyor halbukiİlk çocuğumda bir yaşına kadar prima kullandım sonradan molfix ve sleepy arasında gidip geldim. Şu an ikinci çocuğuma sleepy ile başladım ama hiç benim kullandığım sleepy değil sanki çişini çok sık sızdırdı kaka zaten sızdırmayan bez görmedim primada sızdırıyordu ama çiş bu kadar sızmamalı. Şu an molfix kullanıyorum sadece ve daha hiç sızıntı olmadı. Bebekten bebeğe de değişen bir durumdur belki bizde böyle.
Tamam canım sağol molfixten memnun kalmadim Allahtan küçük bi paket almışım bitince diğerine bakarım biHiç pişik yapmadı canım, pişik kremi var belki 2-3 kere kullanmışımdır, araştır yorumlarını oku
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama kakanın kıvamından dolayı olabilir. İlk altı ay ilk çocuğumda da sürekli taşardı (prima kullanırdım) şimdi ikinci çocuğumda da taşıyor (sleepy ve molfix kullandım ikisi de) zaman zaman eğer çok yapmışsa. Benimkilerin her bezde kakası çok oluyor, sadece süt aldığı içinde cıvık ne yapsanız taşıyor. Ben artık kaka yaptığını anladığım gibi karın üstü yatırıyorum bir kaç dakika bezin biraz çekmesini bekliyorum sonra açıyorum bazen öyle kurtarabiliyorum. Yaptığı gibi sırt üstü yatırırsam anında belinde sırtına kadar çıkıyor. Beş aylık olmak üzere benimki gün sayıyorumMolfix kullanıyorum bi kaç gündür her kakayi taşırdı çiste sızma yok ama kakada komple batıyor acaba beden mi küçük geliyor belini de tam sarıyor halbuki
Bence bütün bezler aynı ya prima molfix sleepy baby turco bebeland Jenny williy baby me bisüru bez değiştirdik molfix ve baby me den memnun kaldım ama sonra baktım fiyatlar aldı başını gidiyor bimin bezini kullanmaya başladım 1 yıldır kullanıyorum memnunum sızdırma yapmıyor hiç pişik olmadı büyük yumuşak fiyatı da çok uygun diğerlerine iki katı para vermeye gerek yok dedim sonuçta tuvaletini yapıyor ona vereceğim parayı boğazımıza harcarım daha iyiHanımlar merhaba,
Bebegim doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum. Fiyatından değil ama uzun süreli kullanımda bi kaç olumsuz duyum aldım bilmiyorum nekadar doğru nekadar yanlış. Islaklık göstergeli, sızdırma sorunu az olan(hiç olmayan demicem prima da da zaman zaman oluyor sızdırma sorunu) birde zararli katkı maddesi en az ve ince bebek bezi önerileriniz nelerdir?
Bimin bezini dene memnun kalırsın ve keşke daha önce alsaydım dersin fiyatı da çok uygunBende molfix e niyetlendim aslında önce onu denicem iyi gelmezse sleepy denerim. Açıkçası kaka prima da da taşıyor bazen hiç taşırmayan marka yok sanırım. Gece boyu bende altını degistirmiyorum sızdırma sorunu olmaması da güzel geldi. Mavi paket mi kullaniyosunuz birde beyazı varmış hiç denediniz mi
Bu taktiği uygulucam teşekkür ederim yoksa belinden sırtına heryere bulasiyorBebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama kakanın kıvamından dolayı olabilir. İlk altı ay ilk çocuğumda da sürekli taşardı (prima kullanırdım) şimdi ikinci çocuğumda da taşıyor (sleepy ve molfix kullandım ikisi de) zaman zaman eğer çok yapmışsa. Benimkilerin her bezde kakası çok oluyor, sadece süt aldığı içinde cıvık ne yapsanız taşıyor. Ben artık kaka yaptığını anladığım gibi karın üstü yatırıyorum bir kaç dakika bezin biraz çekmesini bekliyorum sonra açıyorum bazen öyle kurtarabiliyorum. Yaptığı gibi sırt üstü yatırırsam anında belinde sırtına kadar çıkıyor. Beş aylık olmak üzere benimki gün sayıyorum
Sadece prima ve molfix kullandım primanin bel yüksekliği daha fazla molfix düşük bel gibi duruyorBence bütün bezler aynı ya prima molfix sleepy baby turco bebeland Jenny williy baby me bisüru bez değiştirdik molfix ve baby me den memnun kaldım ama sonra baktım fiyatlar aldı başını gidiyor bimin bezini kullanmaya başladım 1 yıldır kullanıyorum memnunum sızdırma yapmıyor hiç pişik olmadı büyük yumuşak fiyatı da çok uygun diğerlerine iki katı para vermeye gerek yok dedim sonuçta tuvaletini yapıyor ona vereceğim parayı boğazımıza harcarım daha iyi
6 numaraya kadar var ben çok memnunum diyer bezler 200 250 bimin 89 tlydi en son fiyatda makulSadece prima ve molfix kullandım primanin bel yüksekliği daha fazla molfix düşük bel gibi duruyorgorumcem de çok kullanmış bimin bezini çok önermişti ilk dönem yalnız kaç numaraya kadar olduğunu sormamışım büyük bedenler de varmi bazı bezlerde 3 en fazla 4 numara oluyomus
İnşallah başarılı olursunuz, hatta daha iyi bir şey keşfederseniz mutlaka paylaşın biz de faydalanalımBu taktiği uygulucam teşekkür ederim yoksa belinden sırtına heryere bulasiyorşuan dolu dolu 9 düzeltilmiş 6 aylik oldu 2 gün sonra doktor randevusu var sonra ek gıdaya baslicaz inşallah. Sadece mama beslendiği için kaka cıvık ek gıdadan sonra biraz daha katilasirsa sorun azalır inşallah
Sleepy kullanıyorum. Doğdukları andan itibaren memnunum ikiz bebeklerim. İkisinde de herhangi bir sorun yaşamadım 31 aydır devam ediyoruzHanımlar merhaba,
bence ben tüm bebek bezlerini kullandım.Teşekkür ederim kullanmismiydiniz?
Taktiginizi uyguluyorum vallahi özellikle orumcekte yaptıysa kakayi çok kurtarıcı oluyor taktikİnşallah başarılı olursunuz, hatta daha iyi bir şey keşfederseniz mutlaka paylaşın biz de faydalanalımartık bez uzmanı olacağız bu gidişle