- Konu Sahibi gulumsebebek
Natural daha uygun fiyatlı ama bionatural'in iç ve dış yüzeyinin dokusu daha pamuklu veya havlu kağıt gibi. Natural'de biraz daha plastik hissiyatı var. Emicilik de bionaturalde biraz daha fazla ama gündüz kullanımı için önemli bir fark değil. gece ikisi de sızdırıyordu. sleepy kullandığım dönemde gece prima pure kullanıyordum. şimdi adı harmonie olmuş. onda beden bulamamaya başlayınca gece prima aktif bebek veya premiumcare kullanıyordum ama içime de sinmiyordu. goo.n premium'u bulunca hem gece hem gündüz kullanmaya başladım. fiyatı prima'dan fazla değil. onlarca paket aldım hiç kötü koku vs olmadı. ürünün kendisi de kokusuz, pamuklu ve dikişli. yani bezin dolgusu sabitlenmiş. sleepy gibi torbalanmıyor. eğer gerçekten bez değiştirmek istiyorsanız denemekten başka çare yok maalesef. şubatta e-bebek indirim yapıyor, o dönemde birkaç çeşit bezden azar azar alabilirsiniz.Sleepy bionatural ve natural arasındaki fark ne acaba bi arkadaş daha yazmış ben kısasini yazdı sandım ikinci yazısında ama hem naturali var hem bionaturali var sanirim. Birde sleepy de iç dolgunun sıkıntılı olduğunu duymuştum burda biri iki Bez arası karşılaştırma yapmıştı ışıkta bile pamuklari çok seyrek kötü duruyordu. Molfix de de dün araştırırken plastik kokusunu şikayet var da çok kişi yazmış. Neredeyse tüm bezlerin eksileri var minimum eksisi olanı bulmak lazım galiba