Bebek bezi

Sevindim işe yaramasına anne olmak biraz da taktik yapmak ve bulmak demektir

Çocuk büyüdükçe Primanın kalitesi bozulmaya başladı bizim kanaatimizDoğduğundan beri prima kullanmıştık...Özellikle külot bez faciaydı ve aldık mı kolisiyle alıyorduk..O sondu...O koli bitene kadar çiş kaçırmalardan sürekli çocuk yıkadım ve paranoyak gibi altını kontrol ettim..

Sleppy'e geçtik ve onunlada beze by by dedik...
Şimdi ikinci çocuğumada direkt sleppyle başlamayı düşünüyorum...

Buarada primaya o zaman mail atmıştım ve 10 adet numune istemişlerdi benden...Uğraşamadım...

Sleepy bio natural kullanıyorum.. Tabi bizim Burada Sleepy Bio Natural bulamadığımız için İdaretenlik Bim in bezini aldık hiç beğenmedim Kargom Gelsin diye 4 gözle bekliyorum.. Goon Premium denemek istiyorum... Sleepy bio natural den çok memnunum bu arada..

Primada daha büyük bedenlerde o sıkıntı var mı acaba ben bu sefer 4 numara aldım stoklu umarım sorun yaşamam. Dediğinizin aynısını molfixte yaşadım onda da sürekli kaka kaciyor Allahtan küçük paket almıştım denemelik son 2-3 tane kaldı bitsin bidaha da molfix almam Ah beze by by demekkkk darısı başımıza

Evet goon bende denemek istiyorum onunda büyük bedenlerinde cirtli bez yok demişti burda bi arkadaş o kafamı kurcaladi disarda sürekli soyup çıkarmak ta zor olur ev içi kullanım yapabiliriz daha çok goon u

Evet goon bende denemek istiyorum onunda büyük bedenlerinde cirtli bez yok demişti burda bi arkadaş o kafamı kurcaladi disarda sürekli soyup çıkarmak ta zor olur ev içi kullanım yapabiliriz daha çok goon u
Bebeğiniz küçük diye hatırlıyorum. kaç aylık? 6 ve 7 bedende cırtlı bez yok. Bu da yaklaşık 2 yaş civarına denk gelir. O zaman sırf dışarıda kullanmak içim ayrı bez alabilirsiniz. Ben de dışarıda kullanmak için kanz aldım. Sleepy gibi ama hem bedeni geniş hem de fiyatı daha uygun. Ama düzenli kullanımda yine goon tercih ederim.

Evet küçük 10 aylık ama 7 ay ile uyumlu gidiyor kilo boy vs. Ben 5 bedende de yok saniyodum 4 bedene yeni geçtim henüz kullancam. Kanz denediniz mi memnunmusunuz

Bel yüksekliği primaya en yakın hangisi
goon vardı. onun baya iyi. disney olan değil ama bulursanız dalin serisi.confy var mesela o dar ama yüksek. bedeni büyük alırsanız bel yüksekliğini yakalarsınız. molfix kısa kalıyor ama geniş beden. bebem natural ve ebebek bezine de bakabilirsiniz.

Evet molfix deneyimledik küçük paket almıştım zorla bitirdik ama bizde bittik yani sürekli üst baş degismekten çok sızdırdı kakayi. Dediğiniz gibi beden genis ama bel kısa kalıyor. Goon denicem elimdeki primalar bitince bende

Merhaba goon bebek bezi kullandınız mı

Merhaba, 35 günlük goon ve prima premium care kullanarak yaptığım kıyaslamayla söylüyorum ki; kesinlikle goon bi kere fiyat performans açısından inanılmaz güzel, pamuklu yumuşacık içi, kokusuz, hiç taşırma yaşamadık nerdeyse, pişik de asla olmadı. 1 ve 2 no denemelik almıştım, prima bitsin sadece goon ile devam inşallah

Bende çok memnun kaldım bir önceki kullandığımız bez markasına göre geniş bir yapısı var lakin bugün gece sızdırma yaşadık bebeğimin çok hareketli ve huzursuz olmasına veriyorum bu gece tekrar deneyeceğim normalde sızdırma asla yaşamadık gündüzleri ama gece biraz şaşırttı beni birde goon marka taşırmamasına rağmen ıslak bir his veriyor elimi dokunduğum zaman sizde de böyle bir şey mümkün oluyor mu

Sızdırma konusunda premium care den iyisi yok. Ben gündüz sleepy bio natural gece prima premium care kullanıyorum.

Ben de molfix denemek istiyorum, hastane onu kullanıyordu

Siviyi daha iyi tutan bebek bezi vardir ama saglikljsi yoktur. En ust tabaka plastik katmanlidir ve direkt bebegin cinsel organiyla temasda içerigindeki siviyi emen kimyasal maddeler de cabasi. Eskilerden bizleri annelerimiz bezsiz tuvalete erken alişdirarak buyuttu. Anne adayi olarak araştirma yaptim. Tabiki uygulaya bilirmiyim bilmiyorum. Konuşmak kolay nede olsa. Ama tuvalet iletişimi ile ilgili kitap aldim, fazlaca videolar izledim. Deneye bilirim gibi geldi. Bence sizler de araştirin. Yilda en az 2000 bez demek hem cevre kirliliği, hem sagliga, hem de cebe zarar demek. Pişik, gaz da yaninda bonus

Evet sağlıklı bebek bezi yok bu sebeple zararlı katkı maddesi en az olanları tavsiye olarak sordum. Tuvalet iletişimi kitabı bende inceledim fakat kış dönemi olunca öteledim. Şimdilik premium care devam ediyoruz yaza Allah kerim. Umarım siz başarılı olursunuz.

ben de sleepy bionatural kullandim ve tecrubelerimiz ayniymis. simdi biz de 2.5 ayliktan bu yana Goon premium kullaniyoruz cok memnunum.

evet kullandım çok hafif beden olarak dalin serisi çok genişti fakat disney serisi daha küçükmüş biz begendik
Bende beğendim gayet güzel eski kullandığım beze göre bana geniş ve daha rahatmış hissi verdi ama birde baby me kullanmak istiyorum ondan da çok güzel yorumlar okudum sayfasında acaba var mı aramızda baby me bebek bezi kullanan goon ile onun arasında gidip geliyorum onu da kullanıp sonrasında tek bez markasından devam etmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…