- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.502
-
- Konu Sahibi gulumsebebek
Teşekkür ederim kullanmismiydiniz?baby me e bebekte satılıyor
Sleepy bionatural guzel
Teşekkür ederim küçük bi paket alıp denicem önceSleepy yi öneririm. İlk çocuğumda onu kullandım. İkincisindeds tercihim o olacak. Kimyasal açısından temiz. Yan lastiklerini de güzelce açıp takınca hiç sızdırma yaşamadım.
Bende molfix e niyetlendim aslında önce onu denicem iyi gelmezse sleepy denerim. Açıkçası kaka prima da da taşıyor bazen hiç taşırmayan marka yok sanırım. Gece boyu bende altını degistirmiyorum sızdırma sorunu olmaması da güzel geldi. Mavi paket mi kullaniyosunuz birde beyazı varmış hiç denediniz miMolfix kullanıyorum 2aylıktan beri. Orta kalınlıkta bazen kakası tasabiliyo su an oturup yuvarlandıgı için yoksa bmyle bi sorunda yoktu. Gece boyu çişini hic tasırmadı gece boyu bez degiştirmem cogu zaman uykusu bölünmesin diye. Ben memnunum
Evet mavi paket. Beyaz hic kullanmadımBende molfix e niyetlendim aslında önce onu denicem iyi gelmezse sleepy denerim. Açıkçası kaka prima da da taşıyor bazen hiç taşırmayan marka yok sanırım. Gece boyu bende altını degistirmiyorum sızdırma sorunu olmaması da güzel geldi. Mavi paket mi kullaniyosunuz birde beyazı varmış hiç denediniz mi
Canım benim bende prima kullandım pişik yapmıştı, sonra sleepy kullandım aşırı sızdırıyor, biz hastanede yatarken benim arkadaşlarım hastanenin kullandığı bezlerden vermişti bana baya kanz marka çok memnun kalmıştım, o zamandan beri onu kullanıyorum, mağazalarda satışı pek yok ben netten alıyorum, ama ıslaklık göstergesi yok senin için önemli detay ise,Hanımlar merhaba,
Bebegim doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum. Fiyatından değil ama uzun süreli kullanımda bi kaç olumsuz duyum aldım bilmiyorum nekadar doğru nekadar yanlış. Islaklık göstergeli, sızdırma sorunu az olan(hiç olmayan demicem prima da da zaman zaman oluyor sızdırma sorunu) birde zararli katkı maddesi en az ve ince bebek bezi önerileriniz nelerdir?
Ben sleepy yi beğeniyorum. Bir de minnies var migrosun kendi markası.Hanımlar merhaba,
Bebegim doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum. Fiyatından değil ama uzun süreli kullanımda bi kaç olumsuz duyum aldım bilmiyorum nekadar doğru nekadar yanlış. Islaklık göstergeli, sızdırma sorunu az olan(hiç olmayan demicem prima da da zaman zaman oluyor sızdırma sorunu) birde zararli katkı maddesi en az ve ince bebek bezi önerileriniz nelerdir?
Merhaba ne gibi bir olumsuzluk okudunuz bilgi verebilir misiniz?Hanımlar merhaba,
Evet bayb turco çok iyi deniliyor. Bionatural ile exra farkı nedir sleepy de bilginiz var mıKullandiklarim icinden molfixten pek memnun kalmadim ben.
En iyisi sleepy bionatural idi. Sleepy natural ve babyturco ayni sayilir, ikisi de güzeldi. Sleepy extra ve goon da ayni sayilir, memnun etmediler.
Bende hep prima kullandım hastanede yatarken de hep prima götürdüm bizden Bez istediler sürekli. Şimdi artık değiştireyim dedim uygun Bez arayisindayim kanz hiç duymamıştım bi bakayım ona da ama ıslaklığı göstergesi işime çok yarıyor aslında çişini yaparken anlıyorum amaCanım benim bende prima kullandım pişik yapmıştı, sonra sleepy kullandım aşırı sızdırıyor, biz hastanede yatarken benim arkadaşlarım hastanenin kullandığı bezlerden vermişti bana baya kanz marka çok memnun kalmıştım, o zamandan beri onu kullanıyorum, mağazalarda satışı pek yok ben netten alıyorum, ama ıslaklık göstergesi yok senin için önemli detay ise,
Sleepy bionatural ve natural arasındaki fark ne acaba bi arkadaş daha yazmış ben kısasini yazdı sandım ikinci yazısında ama hem naturali var hem bionaturali var sanirim. Birde sleepy de iç dolgunun sıkıntılı olduğunu duymuştum burda biri iki Bez arası karşılaştırma yapmıştı ışıkta bile pamuklari çok seyrek kötü duruyordu. Molfix de de dün araştırırken plastik kokusunu şikayet var da çok kişi yazmış. Neredeyse tüm bezlerin eksileri var minimum eksisi olanı bulmak lazım galibagoon premium kullanıyorum prima parfümlü, losyonlu vs olduğu için kullanmadım. goon premium, prima premiumcare'in parfümsüz ve losyonsuzu gibi. ondan önce de uzun süre sleepy biotanural ve sleepy natural kullandım. goon'a göre eksileri ıslandığında bezin iç dolgusunun dağılıp torba gibi toplanması, çocuğun bacakları arasından sarkması ve bedenlerinin dar olmasıydı. baby turco'da sleepy'ye çok benziyor. bim bezini bir kez kullanmak zorunda kaldım ama hiç sevmedim. sıvıyla şişip jelleşen madde mutlaka çocuğun cildine bulaşıyordu. molfix de fena değildi ama ikinci alışımda muthiş bir plastik konusu vardı. kullanamadım ve bıraktım.
Aaa temmuz grubum nasilsinBen sleepy yi beğeniyorum. Bir de minnies var migrosun kendi markası.
Ama içeriklerini hiç araştırmadım
Merhaba, prima bir numara minimum sizdirmasi çişi saatlerce tutması emiciligi vs. İşte bu kalitesinin sebebi içine konulan etken maddelerden olduğu uzun süreli kullanımda özellikle kız çocuklarında sebepsiz kısırlık yaptığı söyleniyor bir kaç arkadaşım da bu yönde araştırma yapmış. Bilemiyorum nekadar doğru nekadar yanlış. Anladığım kadarıyla bebek bezlerinde ayni markayi daimi çok uzun süreli kullanılmamısi gerekiyor bi süre sonra değişimler şart sanırım. Ama ben bebeğime sadece bi kaç kez başka Pişik kremi kullandığım için komple Pişik olmuştu şimdi Bez değiştirince aynı şeyi yaşarmiyiz korkusundayim sürekli Bez markası değiştirmek nasıl olcak kiMerhaba ne gibi bir olumsuzluk okudunuz bilgi verebilir misiniz?
Sebepsizse bilemedimMerhaba, prima bir numara minimum sizdirmasi çişi saatlerce tutması emiciligi vs. İşte bu kalitesinin sebebi içine konulan etken maddelerden olduğu uzun süreli kullanımda özellikle kız çocuklarında sebepsiz kısırlık yaptığı söyleniyor bir kaç arkadaşım da bu yönde araştırma yapmış. Bilemiyorum nekadar doğru nekadar yanlış. Anladığım kadarıyla bebek bezlerinde ayni markayi daimi çok uzun süreli kullanılmamısi gerekiyor bi süre sonra değişimler şart sanırım. Ama ben bebeğime sadece bi kaç kez başka Pişik kremi kullandığım için komple Pişik olmuştu şimdi Bez değiştirince aynı şeyi yaşarmiyiz korkusundayim sürekli Bez markası değiştirmek nasıl olcak ki