Doğuma Hazırlık Bebek bezi ve kremlerinden numune isteyin..ÜCRETSİZ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
azönce kargo geldi. nestle mama göndermiş ama tam 1.5 yıl önce üretilen mamasınıııkafamçokkarıştı1 ay sonra son tüketm tarihi doluyorklava:klava:
ben bunu yedirmem bebişimeeee:1no2:
ellerinde kalanları numune diye mi yolluyolar acepp:tomato::tomato:

bize ulaşın die bişe yokkkk ama sadece iletişim var ordan da mail atılmıyoooo ben bulmadım yahu-tatlicadiarzu-

kzılar ben henüz hepsine üye olmadım . bir kaç gün önce bazılarına üye oldum mail attım. prima göndermiyormuş. bugün huggies den geldi. hatta 1 yaşında yeğenim var onuda yazmıştım. 2 adet yenidoğan 2 adet te 4 numara göndermişler. bu kadar çabuk beklemiyordum doğrusu .
diğerlerinden ses yok henüz.

bebek olmayıncada gönderiyorlarmı hamilelere kendiniz içinde sadece numune istiyorum mu yazdınız yoksa örngn yüz bakımı ürünlarinden numune istiyorummu

Anneye, babaya,dedeye, halaya komşuya yazdırıp isteye isteye işin cırığını cıkaran insanlar yüzünden haliyle bizlere artık gelmez.. amacı bebeği için iyi mi kötü mü oldugunu bütcesi sarsmadan öğrenmeye calısan ınsanların hakları da böylece yenmiş oldu.. o yüzden bence de beklemeyin dedim arkadaşlar. Gelmiyor..

gelmıomu artık...bende yenı ıstemıstım kızlar ya...bebişime ne ii gelck dıe bı deneyım hepsınden dedıydım..tuh uzuldum bak...gelenlere kargo ucretı ıstemedıler dımı kızlarrr...

kargo ücreti istemiyorlar cnm
zaten 1-2 tane numune gönderiyorlar
denemek için yeterli bence
ama iyi oluyor doğrusu
özellikle bebek bezinde daha kullanmadan şu olsa daha iyi olur dedğim var
bebişimi sıkmasın bezler diye
ama kullanınca nasıl olur bilmem
ama iyi bir şey bence
ona göre alırız bebeişlerimize

arkadaşlar bir arkadaşımız numune isteyor gelince konu açıyor sonra hepimiz aynı anda numune istemeye başlıyoruz ve yollamıyorlar onlarda bari hepbirden istemeyelim insan yazıpta olmaz denince sinir oluyo dimi ama

milupa üye olunduğu takdirde gönderiyormuş üye oldum bekliyorum. niveadan ve molfix den mesaj geldi artık numune ürün göndermiyorlarmış. Baby star cevaplamış mailimi talebiniz alındı diye bakalım gelecekmi...

Son düzenleme:
Bende molfix,evybaby,babystar,nivea ve bioxine gönderdim.Sadece numunelerinizden istiyorum diye.Babystardan cevap geldi.Ülker cevap gönderiyor.Diğerlerinden cevap gelecekmi bilmiyorum.Ama bu çok güzel bişey en azından hangisi daha iyiyse onu alırız.Huggiese nasıl msj gönderecez.Yardımcı olurmusunuz?

banada ilk kızım hem dogdugunda hem de ilk yaşında ufak bi kutunun içinde bir çok bebek firmasından ufak numuneler ve migrostan indirim çekleri gelmişti ama hangi siteden geldiğini hatırlamıyorum.ıçindeki mektupları hala saklıyorum ...
Ama huggies in kampanyası var ..
Bebeğini en içten kucaklayan anneye 1 yıllık bebek bezi ufakta bi ödül veriyolar. son başvuru 30 nisan

Arkadaşlar baby star 2 bez göndermiş.Huggiesede msj attım.Diğerlerindende bekliyorum.Molfix ürün göndermeyi durdurmuş.Niveada göndermiyor.

Rozi den de isteyin belki şimdi ihtiyacınız olmayacak ama daha sonra lazım olur :)) ben istedim hafta içinde hemen gönderdiler.2 günlük ped 2 tanede normal ped yolluyorlar .. zaten babystarla aynı firma üretiyor onları.. Zaten numune isteğine en kısa zamanda yanıt verip gönderen de babystar firması..

De bir çoğunuz nedense numuneyi benden istiyor bende bunu çözemedim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…