• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebek bezi ve kremlerinden numune isteyin..ÜCRETSİZ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşlar boşuna başvuru yapmayın çünkü babystar haricindekilerin hiçbiri numune göndermiyor bebekler için. Benden söylemesi......

banada dün babystardan geldi numune içinde 2 tane bez vardı ayyyy çok şeker çok hoşuma gitti minicik:emir_bebek:

kizlar sizce haram degil mi? yani numuneyi deneyin, memnun kalirsaniz urunumuzu alin diye gonderiyorlar.

bir kere istemeyi anlarim ama anne baba kardes kayinvalide adina istemek, bana o firmayi somurmek gibi geldi. iyi niyetlerini suistimal ediyorsunuz yani. simdi gercekten ihtiyaci olana da gitmeyecek. cunku ihtiyaci olan olmayan, alabilecek oarasi olan olmayan herkes istedi.

nerede beles oraya yerles bizim milletimizin genlerinde var.

kusura bakmayin. dedigim gibi gercekten hangi urunu kullanacagina karar veremedikleri icin numune isteyenlere degil sozum. bebeginin pisik kremini belese getirmek isteyenlere.

benim de bebegim olacak ama insallah Allah bana haram bir seyi bebegime tattirmayi, icine islemesini nasip etmesin.

ağzına sağlık. katılıyorum sana. bebeğiniz için en iyisini seçmek adına güzel ama beleşe getirmek amacıyla istemek yanlış....

kızlar slm.bazı kullanan arkadaşlarım bebek yağlarının bebeklerde tuyenme yaptıgını soylediler.en ıyısı zeytınyagı diyorlar.sizlerinde fikrini almak istiyorum.

kızlar slm.bazı kullanan arkadaşlarım bebek yağlarının bebeklerde tuyenme yaptıgını soylediler.en ıyısı zeytınyagı diyorlar.sizlerinde fikrini almak istiyorum.

olabilir aslında çünkü bende karnıma sürüyorum çatlak oluşmaması daha doğrusu çoğalmaması için geçen gün eşimde söyledi herhalde bu bebe yağı tüylenme oluşturdu diye çoğalmaya başladılar

selam kızlar :CüvCüv: bana da babystardan iki numune bebek bezi geldi bundan önce evybaby den gelmişti ama diğerlerinden hala ses yok.. numune göndermeyi durdurduk diye mail atıyolar..

kızlar bende niveadan istemiştim geçen hafta geldi ama büyük hüsran yasadım bir zarfın içinde 3-4 tane küçük paket geldi ve sanki ben bebiş için dememişim gibi kırışık kremi,gece bakım kremi göndermişler bebişe sadece kağıttan bir numunelik şampuan gelmiş.galiba beni 40 da doğum yapacak bir anne sandılar:))))))))))))))))

geçen gün niveadan bebğim için ufak bir tüp pişik kremi ve numune kremli alt temizleme mendili yollamışlar,çok sevindim doğrusu,deneyelim bakalım,bebişler olunca,iyi gelirse hep kullanırız

ya bende bütün sitelere üye oldum numune istedim ama gelmedi kızlar size ne kadar zaman da geldi

krizden dolayı durdurulmuş sanırım canımm..birde 6 aydan önce gelmiyor diye biliyorum...mama ek gıda başladıktan sonra sanırımm..

kızlar huggies babystar milupa hero baby den numuneler geliyor kuzenime hepsi geldi birde bebelactan geliyormuş kuzenime geldi onuda deneyin 3 adet bebek maması ıslak mendil ve bebek önlügü yolluyor bebelac çok sevimli bişi

kızlar geçen gün milupadan numune istedim
bana üye olun falan yazmışlar sadece üyelerine gönderiyorlarmış
bende üye oldum
2 gün sonra paket elimdeydi
içinde
2 tane huggiesden bebek bezi
1 adet niveadan ıslak mendil
2 adet bilgilendirme kitabı
1 tane emziren anneler için çay
2 tane bebek için krem numunesi
vardı
bilginize