• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebek bezi ve kremlerinden numune isteyin..ÜCRETSİZ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar ben de istedim bebek bezi oglusuma.babystar ve evybaby den 2ser tane geldi.hihoyyytevybaby nın kı arko kremli çok güsel kokuyor.yanında birde hamilelik ve dogum sonra bilgi kitapçığı var :D eşinmle cok hosumuza gitti.ülker de cevap göndermişti ama bişi gelmedi..

Arkadaslar bende sansimi denedim.

Huggies, Babystar, Molfix, Niveau, Bioder, ve Milupaya mesaj gonderdim bakalim numuneler gelecekmi
hihihihih

Kızlar bu forumdan okuyup istedim. Eylül gibi kullanıcam bakalım en güzel bez hangisi boylece seçmiş olucam.

MıLUPA : hamilelik donemi icin anne-bebek urun paketi yapmislar, ondan yolladi. egitici bir cd var anne icin cok guzel. Huggies ve Nivea yollamiyor numune ama onun ürünlerini Milupa yolladi. Ayni firmaya ait sanırım.

BABY STAR : 2 adet bez geldi.

MOLFıX : yeni gonderime baslamislar, 1 adet bez geldi.

BEBELAC : 1 onluk ve birkac mama geldi pakette.

EVY BABY : 4 adet bez geldi.

Bu arada bazılarından 2 ayrı kargo geldi :))

bugün bende istedim bazılarındaan gönderilecek diye mail geldi ama bakalım haber veririm kızlar.ama mulipa bütün üyelerine gönderiyormuş

ben sadece nıvea babystar ve canbebeye attım ama bana ülkerden cvp geldı ne alaka anlamadım.mamalara şimdiden atmıyım son kullanma tarıhı gecer.bakalım gelıcekmı

kızzlar bende yolladım burda ne site yazdıysanıs hepsine mail attım bakalım hangileri yollucak bakarsın hepsi yollar bende seçerim bebişime en iyi olanını dimi hadi bakalım ürünler geldikçe yazarım kaydirigubbakcemile3

Back