• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebek bezi ve kremlerinden numune isteyin..ÜCRETSİZ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba kızlar banada bu gün milupa dan bi paket geldi
ama içinde nivea nın islak mendili, vücut şanpuanı, kremi falan da vardı
birde kitapçıklar koymuşlar baya faydalı bilgiler var

hıı bu arada milupa dan istekte bulunurken 8 aylık hamileyim diye belirtmiştim onun için bana cevap olarak hamilelelik dönemlerinde numune gönderemediklerini yazmışlardı ama yine de geldi.
içinde bide indirim kuponları vardı her üründen %25 indirim vardı.

bana da biraz önce evybaby den numune 2 bebek bezi, benim için bir sürü el kremi, gece kremleri, duş jeli ve minik de bir sabun gönderdiler. diğerlerine de yazmıştım dün babystar dan mail geldi numune göndermiyoruz diye bakalım beklemeye devam..

bana da biraz önce evybaby den numune 2 bebek bezi, benim için bir sürü el kremi, gece kremleri, duş jeli ve minik de bir sabun gönderdiler. diğerlerine de yazmıştım dün babystar dan mail geldi numune göndermiyoruz diye bakalım beklemeye devam..

cnm evy baby nn neresine yazdınn?

kızlar beni dün primadan aradılar,şok oldum,numune gönderimi yapmıyorlarmış ama bebğim doğunca beni hastanede ve evimde ziyarete geleceklermiş,ve o zaman kulnanmam için numune getireceklermiş,öylde dediler,inanamadım valla..

Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni diliyorum... Dün rüya yarın hayaldir... Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin... Yeni yılın kutlu olsun

kızlar bende istedim nivea ve evy beby gönderecekmiş mail attılar

molfixve huggies in numune gönderimi durmuş öle yazmışlar onlarda bu sene içinde başvuru yaparsam gönderebileceklerini yazmışlar

nivea 1 ay içinde göndereceğini yazmış ne gönderecekler çok merak ediyorum doğrusu...

kaydirigubbakcemile3Bende hepsine birer mail attım bakalım sonuç ne olacak..kaydirigubbakcemile2

merhaba anne ve anne adayları; geçen günlerde evybaby den numune gelince hem sevinmiş hem de sizinle de payylaşmıştım. ama ondan sonra molfix, huggies, babystar, nivea, prima dan hep aynı mailleri aldım.
Numune gönderimimiz şuanda durdurulmuştur. İlginize teşkkür ederiz. şutarafagitti
yine de sizlerde mail atmaya devam edin..

kizlar sizce haram degil mi? yani numuneyi deneyin, memnun kalirsaniz urunumuzu alin diye gonderiyorlar.

bir kere istemeyi anlarim ama anne baba kardes kayinvalide adina istemek, bana o firmayi somurmek gibi geldi. iyi niyetlerini suistimal ediyorsunuz yani. simdi gercekten ihtiyaci olana da gitmeyecek. cunku ihtiyaci olan olmayan, alabilecek oarasi olan olmayan herkes istedi.

nerede beles oraya yerles bizim milletimizin genlerinde var.

kusura bakmayin. dedigim gibi gercekten hangi urunu kullanacagina karar veremedikleri icin numune isteyenlere degil sozum. bebeginin pisik kremini belese getirmek isteyenlere.

benim de bebegim olacak ama insallah Allah bana haram bir seyi bebegime tattirmayi, icine islemesini nasip etmesin.

kızlar bana bugün babystardan 2 adet bez göndermişler
öyle güzelki
bi heveslendim bebişim için
kibele canım
haklısın aslında annem babam halam kardeşim falan filan adına ben istemem isteyemem
ama gönderdikleri zaten çok bişey değil
2 tane bez
belki bebişim için bunlar daha iyidir
ben heposinden olsun deneyeyim istiyorum
doğumdan sonra 1 paket alıp bebğimin poposunu tahriş etmektense
böyle 1-2 tane numune gerçekten çok iyi olacak
tabi herkesin kendi tercihi
saygı duymak lazım...

Kıslar Selam bende istedim bana da nivea göndereceğini söylemiş birde bioxcin ve evy babydan geldi
Kibele bunlar zaten numune yani dergiden de çıkıyo alışverişl merkezinde de dağıtılıyor yani abartmadan alınanlar zaten hepimizin her zaman aldığı şey ama abartılması tabikide doğru değil canım

Back