Sağlıcakla gelsin.Bebek bezi doğduğunda alırsınız,depolamayın,bebeğinize iyi gelmeye bilir değiştirmek zorunda kala bilirsiniz.Bebeğin altını temizleme pamuğu ve suyla temizkejenizi öneririm,ben öyle temuzledikten sonra üstünde suyla da durulayıp poposunu,önünü kuruluyorum.İlk başta çok bez değiştiriyor olacaksınlz her defa suyla durulamasanız da olur.Ben biberon ve emziği eczaneden aldım,ucuzdu,biberon ilk 20 gün filan kullandım,annne sütü verdiğim için gerek kalmadı.Emziği de ilk 1 ay vermeyi önermiyor doktorlar,memeye alışsın diye.Ben de öyle yaptım,yalnlz uykuya geçerken tutuyordu,6,5 aylıkken emziği de bıraktı.Biberon ve emzikte Philips aventinki iyi.Siz doğru emzirme nasıl olur o yönde araştırmalar yapın ve kendinizi ona hazırlayın,en güzeli anne sütü.Bir de doğduğundan beri uyku düzeni nasıl olmalı,bebek bakımı nasıl olmalı bunlarla ilgili okursanız iyi olur.Tracy Hogg ve Melinda Blaunun Bebek sorunlarlna mucize çözümler kitabını okumanızı öneririm,ben o kitapla düzen kurdum.Başından veri bebeği memede uyumaya alıştırmayın,meme destekli uyuduğu için anneler çok zorlanıyor,bu kitapta da bunu öneriyor.