• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEK BAKICI FİYAT ÖNERİSİ ANKARA

MuaLLime Rana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
243
81
48
34
Merhabalar hanımlar; Ankarada ikamet ediyorum. Öğretmenim, Haftada 16 ders saatim olacak bu dönem okula başlayacağım. Biri 2 buçuk yaşında diğeri 3 buçuk aylık bebeğim var. Bakıcı fiyatı olarak ne kadar söylesem hakkaniyetli ve abartılı olmaz? Borçlarımız olduğu için çok fazla bir fiyat veremeyeceğim. Bir fikriniz varsa belirtirseniz memnun olurum

Merhabalar hanımlar; Ankarada ikamet ediyorum. Öğretmenim, Haftada 16 ders saatim olacak bu dönem okula başlayacağım. Biri 2 buçuk yaşında diğeri 3 buçuk aylık bebeğim var. Bakıcı fiyatı olarak ne kadar söylesem hakkaniyetli ve abartılı olmaz? Borçlarımız olduğu için çok fazla bir fiyat veremeyeceğim. Bir fikriniz varsa belirtirseniz memnun olurum
Merhaba, büyük şehirleri bilmiyorum. Küçük bir şehirde yaşıyorum, eşimde ben de yüksek maaş alıyoruz.
Bakıcımız çok iyi, ilgili birisi. Ben evdeyken bebeğimle ben ilgileniyorum diyelim o hemen temizlik, düzen, yemek işlerini yapıyor her konuda bana yardımcı.
Ben yokken, işte veya dışarda iken bebeğime gözü gibi bakıyor.
Bu durumları da göz önünde tutarak, asgari ücret+sigorta yaptık. Haftada 5 gün geliyor, sabah 9 akşam 5 çalışıyor.

Minimum asgari ucret + sigorta . 2 cocuk oldugu icin daha fazla talep edebilir ama calisma saatiniz az erken eve geliyorsaniz ordan etmeyebilir

Yaşları birbirine yakın 2 tane bebek var. En az asgari ücret ister ki bence hakkı da. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Benim arkadaşım tam zamanlı haftada 5 gün arada yemek yapan ve 1 bebeğe bakan ablaya asgari ücret + yol veriyor. Ayda 10 gün sadece bebek ile ilgilenecek, baska hiçbir şey yapmayacak ablaya da ben 10.500 + yol vereceğim

İki çocuk var ama çalışma saati az.Tek çocuk olsa da iki çocuk olsa da sonuçta aynı zamanı harcayacak,abartmanin anlamı yok bence.Ben de şu durumu anlamıyorum.Bir miktar daha yüksek verirsiniz ama asgari ücret bile az diyenleri de anlamıyorum gerçekten.Biz işe gittiğimizde aynı mesai saatini harciyorsak ,örneğin öğretmenler 20 çocuk değil 25 çocuk var fazla para alayım demiyorsak iki çocukta da abartmanin anlamı yok.bence 15 bin yeterli.Ama siz sorun önce isterseniz ,orta noktada buluşmaya çalışırsınız.Eger asgari ücret isterse de 9-5 hafta içi her gün gelmesini söylersiniz.En azından siz bakıcı evdeyken ev işlerini halleder biraz dinlenirsiniz

Back