- 25 Aralık 2012
- 42
- 0
slm canım vajinal baktılar ama görülmüyor bakalım perşembe günü tekrar gidicem hayırlısı.slm tatlım acaba erkenmi daha kese için?bide vajinal ultrasonlada bakılabiliyomus kese için bakıldımı sanada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım vajinal baktılar ama görülmüyor bakalım perşembe günü tekrar gidicem hayırlısı.slm tatlım acaba erkenmi daha kese için?bide vajinal ultrasonlada bakılabiliyomus kese için bakıldımı sanada?
tatlım degerın kese ıcın henuz kucuk
bende kızımda ustune gördum hemde bayagı adet oldum 2 gunde bı tekrarla cnm o belırlıcek eger kı yukselış tatmın edıcı degılse malesef duşuk yada dış gebelık
cnm dr progestan falan verdımı
canım ilk öncelik asla nette araştırma bu bir.
kendin sakinleş ve olmulu düşün canım...
şimdi ultrasonla baktılar sana vajinalmı baktılar.karından gözkmez..1000 1500 değerlerde vafinalde gözükür cnm
2 gnde bir kan değerin ölçüklemi cnm aynı yerde ölçtür..
ve kan değerin 2 gnde 2 ye katlamalı cnm.
olurki 5000 6000 olduğpu hhalde karında gözkmezse o zamn dış gebelik olabilri.kanamn olbalir düşük olablir..ama ilaç verilmedimi kuzum sana bilemicem canım ..ama kafnı çok bulndırma tatlım
Teşekkür ederim hayatım araştırmıyorum canım birtek size yazdım, sakinleşmeye çalışıyorum ama elim hep karnımda pozitifi gördüm ya anlatamam o duyguyu birden sevinç patlaması yaşayacaktım ki doktor hemen değil keseyi görelim ondan sonra sevin dedi içimde kaldı basbas bağıramadım
vajinal baktı ama yok şuan dedi beklememiz lazım dedi tekrar baktıracağım ilaç falan vermediler Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh...dua edin benim için bebeğimm bırakmasın beniii
Merhabalarrrrr ;
Ben yeni üye oldum. 21 yaşında ve 4 aylık evliyim. en son regli tarihim 19 aralık. 15 ocakta regli olmam gerekiyordu ama olmadım.Bugün 2,günüm çokkk merak ediyorum acaba hamile olablirmiyim diye? test yapsam cıkarmı testte acaba kızlar ????*
ewt tatlım gebelikte kanama oldugunda bütün drlar weriyo progestan kanamayı durdursun diye ama sana ndn vermedikicanım içime su serptin üstüne gördüm diye çok korkmuştum meğersem yalnız değilmişim :), tekrarlayacağım bakalım inşallah bebeğim beni bırakmazzz
hiç birşey vermedi doktor sinir ettiler beni zaten :/
progestanmı kullanmam gerekiyor?
birgün bebişin olacak o 6 ayı unutacaksın Allahın izniyle
selamm topink sakınlerii nasılsnız gerci suan iki kişiyizz
ayyyyyyyy benim arkads dogurmuss ben nasıl gidicem yanına onun
bilemedimm yaaa gitmek istemiyorum o da dogurdu tam olduu bi ben kaldım
bizim köpegiimizz bile kaçıncıyı dogurdu kuzum benimm kaç kere anne oldu
ehhh sanırımm ben hep teyse olacamm aaa kardesim evlenirse belki hala da olurum
ay bide yemek mi verecem hepsinin arasındaa ben tekk kucagı bos
ertesi günde honi giyer kafama sokak da gezerim heralde
ranana yok ama yerine fana burdaymıs canımay kızlar bugn ranana yok he
slm canım vajinal baktılar ama görülmüyor bakalım perşembe günü tekrar gidicem hayırlısı.
Merhabalarrrrr ;
Ben yeni üye oldum. 21 yaşında ve 4 aylık evliyim. en son regli tarihim 19 aralık. 15 ocakta regli olmam gerekiyordu ama olmadım.Bugün 2,günüm çokkk merak ediyorum acaba hamile olablirmiyim diye? test yapsam cıkarmı testte acaba kızlar ????*
meryemmmm napıyon kuşum
bız hastaneden geldık paşayı aldım ayagıma
bı kk keyfı yapayım dedım
ay duydunmu hafızeme neler dedıler aaaaaa ne ayıp
ay karnımda cıktı ne taşan var ne pişen
dilberrrr songül sizler m geldinis
iim canımmm ay arascık da ii alıstı ayagına
bende aynen kk keyfindeydim hafizeye bişemi dediler ay izliorum ama kendimi buraya fazla kaptırdm demek ki kaçırdım o kısmı.benmde karnım acıktı biscolata yiyorum bakalım aksama nolcak