- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
İyi geceler kızlar sohbetinize katılabilirmiyim
sanada zeynep hoşgeldin tabi katılabilirsin topik başıda burda zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm 19. gün yumurtlama dönemi olbilrmi cnm...ay ben bu konuarda ihmal etme der bi doktora git derim yumurtalıklarına yakınsa kadın doğuma değilse dahiliye cnm..
evet erken ben normlde 32 34 gnde bir adet olurum 25 bugn olmadı bi kaç lekelnme sürse 27 gn doktr bile 45 gn içinde olcaksın dedi bana .bana çok kısa geldi ya
Teşekkür ederim hoşbuldumsanada zeynep hoşgeldin tabi katılabilirsin topik başıda burda zaten
tabi cnm ne demek kuzum hoş geldinnn.nerelsiisn izmitlimisin sende
ay ben bilemedim kii zati adet olmusun bi daha mı olunuyor
a.s hoş geldin ben iyi olmaya calışıyorum şükür
çok haklısın bende alırken cok terettüt ettim ama kocam ilk defa birşey de bu alalım diiyince saskınlıkdan hayır diyemedim
Ay evet misafire bişiy diyemiosun kii benim eşyaları kardesim ve arkadsları tasıdı bi tane duvar cizmeden gecen arkasın cocugu
anahtarla ciz duvarlarıı kan beynime sıcradı ama bişiy diemedim
ii geceler hoş geldiinn tabi katılabilirsinn zeyneppİyi geceler kızlar sohbetinize katılabilirmiyim
hımm 19. gün yumurtlama dönemi olbilrmi cnm...ay ben bu konuarda ihmal etme der bi doktora git derim yumurtalıklarına yakınsa kadın doğuma değilse dahiliye cnm..
ii geceler hoş geldiinn tabi katılabilirsinn zeynepp
yaa o kadar zahim diosun ay ben doktorumu arıp sorum barii en iyisii bakk simdii ama hep adetden sonra ki zamanlar da olması ilginç
ay böle şeylere remen şaşıyorumevet canım halı sıldim temizlik falan yaptım başımda çok ağrıyodu bide midem çok bulandı titreme geldi battaniye aldım üzerime ısınınca biraz mayışmışım uyuya kalmışım işte yarın misafirim var sarma pasta börek yaptım gündüzde giremedim şimdide başım çok ağrıyor gözlerıme vuruyor ekrana bamıyorum böyle olunca da
ayy kız 23 aralıkta kanammbaşladı diyom şuan 25. günüm..lekellnme gelo dedim..analdınmı şimdi kuzummay ben bilemedim kii zati adet olmusun bi daha mı olunuyor
a.s hoş geldin ben iyi olmaya calışıyorum şükür
çok haklısın bende alırken cok terettüt ettim ama kocam ilk defa birşey de bu alalım diiyince saskınlıkdan hayır diyemedim
ay evet misafire bişiy diyemiosun kii benim eşyaları kardesim ve arkadsları tasıdı bi tane duvar cizmeden gecen arkasın cocugu
anahtarla ciz duvarlarıı kan beynime sıcradı ama bişiy diemedim
Teşekkür ederim cnm
sağol cnm ..anladım canim inşallah iyi birşey için erken oluyorsundur tatlım RABBİM SAĞLIK SIHHATVERSİN
ayy kız imitin enersinden otyon..ben,meri1,erva,serran izmitteniz cnm..yaren adapazarı nil adapazarı...sen nersindensin..Teşekkür ederim hoşbuldum
Hoşbuldum cnm evet izmitteyim başka kim varki izmitte
ii geceler hoş geldiinn tabi katılabilirsinn zeynepp
yaa o kadar zahim diosun ay ben doktorumu arıp sorum barii en iyisii bakk simdii ama hep adetden sonra ki zamanlar da olması ilginç
anlat biras kendinii bebiş var mı ne kadarlık evlisin
sağol cnm ..
ayy kız imitin enersinden otyon..ben,meri1,erva,serran izmitteniz cnm..yaren adapazarı nil adapazarı...sen nersindensin..
bebkmi bekomn istiyomusun..kaç yaşındasın anlata zcık kendini kız
ee yani ya git ya ara..ama muayne olmadan telden ne alnalsın doctor
uykum var ya naca basıo kafamayy kız 23 aralıkta kanammbaşladı diyom şuan 25. günüm..lekellnme gelo dedim..analdınmı şimdi kuzumm
düşükten sonra çok erken değilmi diyom
düşükden sonra erkken mi mi onu bilemm ama 25 gün adet olman normal bence
ay kız diyomya çizilmiş kırılmış yırtılmış hiç umursamm ben..temzlerken yorulcamya sııntı o :))
bu sefer gel derse gidicem bendee çagırmıo kii keltoşee yani ya git ya ara..ama muayne olmadan telden ne alnalsın doctor
11 yıllık evliyim cnm çocuğum yok malesef 3 aşılama 1 tüp bebek denedim hiçbiri tutmadı sizde kendinizden bahsetsenize biraz
kızlar nasılsınız bakalım yeni topic hayırlı olsun bu arada
uykum var ya naca basıo kafam
bu sefer gel derse gidicem bendee çagırmıo kii keltoş
yaaa bende 3.3 senelik evliyim hiç hamiş kalamadım bende
bi tane asılamm var negatif ikincisine hazırlanıorumm
sorun neydi canım neden olmuyoo ALLAHIM daha bekletmesin en kısa zaman da
nasip etssin inss
kızlar nasılsınız bakalım yeni topic hayırlı olsun bu arada
hey kadınlar napıyosunuz bakalım bensız buralarda
hey kadınlar napıyosunuz bakalım bensız buralarda