Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hopppp uçtum gittiii
kızımmm songüll bana nşiye cvp vermon bak atr yaparım yorgunsun hasta bebğin 2 çocun var dinlemm haa çişim geldi ztnn
aaa ay canım geçmş olsun mifrlerin çok yabncı değilse sorun olmaz canımmm...bende yatsam ii olacakk yarın misafirim gelecek hastayım da nasıl olacak bilemedimm:97::97::97::97:
sen git hadi ben senin yerine beklerim cvbı
ayy kız katil zanlısı üsütne gitmeye gerek bişe yok cnm ..hasta çocuk..sen hiç hasta olmadınmı kuzum..bebk bunlar hasta ola ola büyücek cnm..sen
aaa ay canım geçmş olsun mifrlerin çok yabncı değilse sorun olmaz canımmm...
geldim bilem kızz
ay kızlar bugn ranana yok he
umarım yaren bu durumdan dolayı kendini suçlu hissetmez
yerım senın atarını aaaa
saan dedım ya uyucam dıye 10 dk sonra aras uyandı benım kafa daha bı dunya oldu
ay ne bıtmak tukenmez cısın varmış he
yok kuzucuk onada kıyamam ama yınede yaptıgının yanlış oldugunu bılmelı dımı teyzesı hatta annesı uyarmalı cıx artık katıl zanlısı benım
yarene yanlış oldunu anlatmalısın ona bişe demiyomkuzum ama oda kardeşi sen desende o gizli gizli öper..kız arkdşlrınla bulşmaya gttn belki ozamn üşütüü..kimse katil zanlısı değil tek zanlı mikroplar kuzucuk
kuzum gıtmeden bı 2 gun önce başşladı öksuruk bıde usutmeden olmazmış mıkrobıkmış grıp mıkrobu
slm tatlım acaba erkenmi daha kese için?bide vajinal ultrasonlada bakılabiliyomus kese için bakıldımı sanada?kızlar iyi geceler dün söylemiştim lekelenmem var diye bugün doktora gittim hamiş çıktım :) kan değerim 1106 ama kese görünmüyor şuan da da lekelenme devam ediyor
4 ocak adetimin ilk günü 8 ocakta bitti ve şuan hamileyim nasıl oluyor bu anlamadımmmmmmm kafam çok karıştı üstüne adet görmüşüm bes belli adet ama çokk yani her zaman ki gibi olmuştum bugün duyunca çok şaşırdım..
doktorlar ya yerleşme kanaması ya düşük yada dış gebelik olabilir diyorlar kese görünmediği için tam teşhiş koyamadılar ama kan değerlerim 1 aylık hamile gösteriyor birşeyler söyleyin n' olurrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar iyi geceler dün söylemiştim lekelenmem var diye bugün doktora gittim hamiş çıktım :) kan değerim 1106 ama kese görünmüyor şuan da da lekelenme devam ediyor
4 ocak adetimin ilk günü 8 ocakta bitti ve şuan hamileyim nasıl oluyor bu anlamadımmmmmmm kafam çok karıştı üstüne adet görmüşüm bes belli adet ama çokk yani her zaman ki gibi olmuştum bugün duyunca çok şaşırdım..
doktorlar ya yerleşme kanaması ya düşük yada dış gebelik olabilir diyorlar kese görünmediği için tam teşhiş koyamadılar ama kan değerlerim 1 aylık hamile gösteriyor birşeyler söyleyin n' olurrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar iyi geceler dün söylemiştim lekelenmem var diye bugün doktora gittim hamiş çıktım :) kan değerim 1106 ama kese görünmüyor şuan da da lekelenme devam ediyor
ben kactım kızlar bye
ben kactım kızlar bye