canım arkadaşım gezinirken yazını okudum çok etkilendim.çünkü bende çocuk hasreti ile yananlardanım.Rabbime yinede şükür ve hamd etmekten dua etmekten başka yapacak şeyimiz yok.inşallah bütün isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasib eder.İstanbulda doktora gitmeyi düşünüyorsan şu an benim doktorum olan nişantaşında art tıp merkezi var orada dr.berrin karakuy var harika bir insan kesinlikle tanışmanı tavsiye ederim.bende buralarda dert arkadaşı arıyorum.etrafımızdaki insanlara bişey söylemeye gelmiyor hemen dedikodu gıybet....onun için bazen içimi buraya döküyorum.
hoşbulduk arkadaşlar,çok çekingenim yaa bi yere girip bişey yazamıyorum.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canim Insaallah. Evet canim cok sükür ki sükretmeyi biliyoruz herseye ragmen ve inancli insanlariz.
allah razi olsun teyzemlere en yakin doktor hangisiyse ona giderim insaallah melek arkadasta bi doktor tavsiye etti. senin doktoruda yazdim kagida. Allah yardimcimiz olsun.
sen nezamandan beri düsünüyorsun bebek?? cogumuz burda dertlesiyoruz fikir alisverisi yapiyoruz aile, arkadas, akraba söyleyemedigimiz kisilere paylasamadigimiz dertlerimizi burda paylasiyoruz birbirimize yardimci oluyoruz.
hos geldin canim topige. cok mutlu oldum bana yardimci olmana sevindim tesekkür ederim
evet canım ya adı bile yeter kendinii sevdirmeyeeçekinme gel cnm benmm yerimm senii benn..bak herkes ssen konuşmadan sevdi senii hımmmmmm
cekinmee ya gel tanısalımm senin adın beni çok çekti mesela
canım sen nere gidion nerde doktoro gidicenn türkiyeye mi gelcen napcan de bakım ben anlamdım
ben biletimi aldim tr ye gidecem istanbul ümraniyeye kismet olursa Insaallah
6günlügüne. gerci bu 6günde doktorda ne yapilir bilemiyorum ama bi konusmaya giderim herhalde durumumu anlatirim
hg canım evet buraya gelıosun genelde yazmıodun bizde sana seslenıoduk görmüodunhoşbulduk arkadaşlar,çok çekingenim yaa bi yere girip bişey yazamıyorum.
çekinme gel cnm benmm yerimm senii benn..bak herkes ssen konuşmadan sevdi senii hımmmmmm
bende 2,5 senelik evliyim yaklaşık 1 sene bebek düşünmedik.sonrasında her adetimde he oldum he olucam 1 gün gecikme ile heyecenlanıyordum kii doktora gitmeye karar verdik.benim hersyim normal eşimde sorun çıktı 100%tüp bebek olması gerekiyo enson eşim genetik testi werdi sonrasını bilmiyorum heralde ilaç tedavisi.Benim hikayemde böyle. Ayrıca soranlara hala çocuk düşünmüyoruz diyorum yoksa işin içinden çıkılmıyor.Allah razı olsun her ikimizin aileside hem maddi hem manevi destek oluor...
bende 2,5 senelik evliyim yaklaşık 1 sene bebek düşünmedik.sonrasında her adetimde he oldum he olucam 1 gün gecikme ile heyecenlanıyordum kii doktora gitmeye karar verdik.benim hersyim normal eşimde sorun çıktı 100%tüp bebek olması gerekiyo enson eşim genetik testi werdi sonrasını bilmiyorum heralde ilaç tedavisi.Benim hikayemde böyle. Ayrıca soranlara hala çocuk düşünmüyoruz diyorum yoksa işin içinden çıkılmıyor.Allah razı olsun her ikimizin aileside hem maddi hem manevi destek oluor...
ben biletimi aldim tr ye gidecem istanbul ümraniyeye kismet olursa Insaallah
6günlügüne. gerci bu 6günde doktorda ne yapilir bilemiyorum ama bi konusmaya giderim herhalde durumumu anlatirim
sağolun arkadaşlar,ewet yemek yemeti çok sewerim ama kuru patlıcan dolmasına dayanamam bugünde yaptım mesela)
ayy deme deme deme....sağolun arkadaşlar,ewet yemek yemeti çok sewerim ama kuru patlıcan dolmasına dayanamam bugünde yaptım mesela)
hg canım evet buraya gelıosun genelde yazmıodun bizde sana seslenıoduk görmüodun
ahahhaha yerim seni demiş kıza...diette patlıcan dolması olurmu seydammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?