Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkesee iyiii geceler kıslar çok uykum var çokkk
peki sence senin neyin olacak?
kız diğer isşmden girmişsin dedim buı kız bana tandıık geölo şeyda yazmışsın dedim acba isim olarak mı şeyda dedi yoksa sey de flnmı yazcktı aa baktım öle dedi diyo..aaa dedim beni yni üye olmasına ramen tanıyo ay bi hoş oldumki sorma ama aşki iletiye geçtim puff hava uçtuuu:)))),
kuzum ne zmn doktra gidon doktr dedimi bugn gel fln diye
tATLIM MERHABA UZUN ZAMNDIR GÖRUŞEMEDIK NASILSIN BAKALIM
NEDEN ADET OLMAINKI CNM OYSAKI SENIN DUZENLIYDI NORMALMIYMIŞ CNM
cok tesekkur ederim canim benim, bende dunden beri duaya ediyorum butun isteyen arkadaslarim icin
canim heterezigot ne ki? gecmis olsun INSALLAH tez zamanda hayirli haberler verirsin hayirlisiyla drdan gelince guzel haberlerini bekliyorum AMINN..
tesekkur ederim canim arkadasim yarin testi tekrarliycam pazartesi de dra gidicez yazarim size , INSALLAH en kisa zamanda hayirlisi ile seninde hayirli haberlerini aliriz guzel kardesim benim
geldim canim geldimmmm ))))))))))) sonuc 104.21 cikti, drla konustum deger 2000 gecince gel dedi bende ufak bi hesap yaptim ayin 21-22ne yukselir 2000e INSALLAH, butun gun dua ediyorum hatta bugun namazda isim isim dua ettim ilk sen geldin aklima kizlar sizde beni dualarinizdan eksik etmeyin
ALLAHIM INSALLAH yuzumu guldurur AMINNNN.....
eet canım sakasına diyorum zaten yoksa en önemlisi sağlıklı olması geriisini düşünmemek lazım...tatlim ben kendime yorum yapamiyorum oncelikle saglikli sihhatli olsun baska bisey istemiyorum ama kiz cocuklarina bayiliyorum cok seker oluyolar hele minik minik renkli renkli elbiseler tokalar bayiliyorum isirasim geliyor ablamin 2 kizi var kucugunun yakinda 5 yasi olacak her gordugumde poposunu acib isiriyorum opuyorum
eliffffnasılsın özledimmmm oglusun nasılll canımm
iyi aksamlar kızlarrr..naber berrinnnnncim
elif geçmişlerdedir işide baya zor ha
iyiim canım saol napımm hasta olmusum bogazlar şiş
sen nasılsın evet elifimim gelemeden gitti sanırımm
geçmiş olsun...tam hastalık havası..bir kapalı bir açık
ben iyiyim şükür kocişim geldi yemegini yedi.şimdi oses türkıye izliyoruz
bende sizlere bakayım dedim...
saol canım gece uykumda cıkıp disarı soguk bişiyler içmiş gibiyimm
ama kimsecikler yok basbasayızz
ayyyy içtinmi kız yoksa gece:111::111::111:
ahahaha cok güldüm şimdi kendime..
başbaşayıs demek olsun biz bölede iyiyz:103:
Selam kizlar nasilsiniz
Elifim hosgeldin sen ve oğluşum nasilsiniz
selam mesude kı sana ne soracam sen izmirin neresindeydinn bana yakınmısın bakıyımm
Canim yanlış hatırlamıyorsam seninle konuşmuştuk pek yakın sayılmam ben Aliağa dayım
seyda gelecek mi bu aksamm bu hafta gececimii
dün konusmadık da hiçç canımm
he evet hatırladımm ben çok unutkanımdırr
bena uzaksın sen biliyorum ama ben oralarıı neresindesin