- 19 Aralık 2012
- 1.410
- 4
öncelikle delyam bebegin hayirli olsun canim Rabbim saglikli sorunsuz hamilelik gecirmeni nasip etsin Insaallah.
ayfer canim Allah yar ve yardimcin olsun Insaallah güzel sonuclar alirsin Hayirlsii olsun cannim
songül benim bugün geldi kirmizilar. suan bunlari yazarken burnumun diregi sizliyor. ümidimi yitirmedim ama yoruldugumu hissediyorum gözyaslarima hakim olamiyorum
anlamak istiyorum icimde olan bitenleri ve malesef anlayamiyorum bu yüzdende bi kere daha aciz oldugumu hatirliyorum
Rabbim bizlere sabir versin Insaallah. evet agliyorum......cünkü ne yapmam gerektigini bilmiyorum......hicbir doktorun bana yardimci olabilecegini düsünemiyorum..........tipben hicbir sorunum yok Elhamdulillah......Rabbimin gücüne gitmesin .........bundan sonra ne yapmaliyim???..........Dua etmekten dua istemekten baska hicbirsey yapamiyorum.........
bekleyip sabretmeliyim biliyorum......icimizdeki bu cocuk hasreti sabrimizi cok zorluyor.......kac doktora daha görünmeliyim???.......bu yazdiklarimla icimi döküyorum ve rahatliyorum kimseyinin kafasini sisirip kimseyi üzmek istemiyorum o yüzden simdiden özür dilerim herkesten
hakkinizi helal edin
canım neden özür diliyosun
keşke elimizden bişey gesede yapabilsek keşke yanında olabilsek
seni çok iyi anlıyorumkendini üzme demeği çok isterdim
ama biz nedesek boş aslında ağlamak iyi gelir rahatlarsın
ama yinede yıpratma kendini canım
bu arada nerde yaşadığını bilmiyorum ama eğer istanbuldaysan sana bir doktor tavsiye edebilirim
bu işin uzmanı keşke istanbulda olsamda yine ona gitsem