- 16 Ekim 2011
- 4.616
- 0
yine mi Meryem yaaaaaaaaaaBak canim sizlerle ne gibi sorunun olsun o gün cok uzgundum ve hastaydim topige girdim kimse ilgilenmedi ben ceza alınca arkadalarim silinmiş tekrar istek gönderdim songul Meryem kabul etmemişler Meryem'e dedim arkadaşlık istegini kabul etmemissin birgun sonra tekrar baktım kabul etmemişti bende Meryem'e mesaj attım istemiyorsan arkadaşlık istegimi reddebilirdin diye cevap gelmedi yeminle arkanızdan kimseye ne kötu birsey söyledim nede laf ettim morelim bozuldu ve Gül vardı ben diger topige geciyorum dedim orda öyle bir laf ettim ama aynı şeyi o topigede yazdım ve 3 gün girmedim hicbiryere yeminle hepsi bu annem vefat edince cok küçüktüm o gün ondan bı arkadasla bahsettik cok uzuntuluydum alinganlik zamanına geldi herhalde beni istemiyorlar rahatsızlık veriyorum belkide ben Hamiş olduğumdan onları ister istemez uzuyorum diye kendi kendime düşündüm öyle bir soz ettim ama sen sadece girmeyeceğim tarafı almissin diger konuştuğum seyleri almamissin Gül'ü taniyorsun sor bakalım birsey defim mı ona
hay ben bu meryemi:113:
ya ranana bir kere arkadas olduk biz silinmiş nasıl olduysaki silen ben degildimmmmmmmmm.
birdaha da gerek görmedim ben birsürü teklif vardı topluca reddettim
her isteyenle olsam sayfalar almaz.
ama ben kimseyi kırmak bulaşmak istemıyo bir gelebiliyorum senin gibi 7/24 duramıyorum
onda da sıkıntı istemıorum.sanada o yüsden cevap vermedim.kırmak degil amacım kimseyi
tatlım ben sana sölim süt hormonalrında sorun varmı ilk önce onu bil derim ban bende de pko vr..çörek otnunu yapınca süt hormonlarım kalkışa çıktı sol göğsümde arada süt gbi böle kremsi bieş ako...baktrdınmı sen hiç
ay seyd benm prolaktinim cok düşük
olması gereken 5-31 arasıydı sanırım.benim 0.037...
düşük olması neden acaba
Son düzenleme: