Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar bugun asilamamin 13.gunu bugun dayanamadim kan testi yaptirdim sonuc 48.99 sokdayim hala
Arkadaslar bugun asilamamin 13.gunu bugun dayanamadim kan testi yaptirdim sonuc 48.99 sokdayim hala
kız sus ne dıyon sen he cıddımısın ay bı an beynımden bışey cekıldı
ayyyyy hisseettmiştim...pozitif göreceksin die ama heveslenme diye demek istemıyordum cok sana da demiştimya
dilberimmmmm hayırlı olsunnnn ay insallah kucagına da alırsın....
bugece senin için dualar edecemmm.Allah ım kabul eder insallah
hayde hayde horona delyam bebeğim hayırlı haberlerini gördüm çok şükür devamı gelsin inşallahhhhhhh
Canim cooook tesekkur ederim ama bu gercekten mucize cunki benim 1yumurtam iyiydi ve sadece 1.300.000 sperm enjekte edilmisti hic umudum yoktu yani eger hamileysem sadece dualar sayesinde oldu simdi yaziyorum ama kalbim cok fena carpiyor heyecandan
Anlamadim niye ki?
1.300.000 sperm azmı canımmmmm bi tane olsa yetiyor ya
ay gercekten cok sevindim..çok istiyordum
ay cok mutlu oldum sok oldum cunku cok ummutsuz konuştun sen su an soklardayaım cnm öle sevındımkı anlatamam resmen gebesın he
delyammmmmmmm
tebrik ederim.ne güzel.Allah kucağına almayı nasip etsin.kendine dikkat et.değerlerin yükselecektir.bizlerede dua etmeyi unutma canım.
cnm neler hıssedıyosun dr un ne dedı
Canim cok tesekkur ederim duydugumdan beri tum bebek isteyenler icin dua ediyorum ALLAHIM en kisa zamanda her kese tattirsin bu duyguyu bende hala anlamis degilim :)) sanirim kalp atisini duyunca inanacam
arkadaşım çok sevindim hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsinn bizede dua et bak şimdi elimde havan var içinde çörek otu eziyorum sihirli karışımdan yapacağım dualar eşliğinde darısı başımıza allahım sen büyüksün....
arkadaşım çok sevindim hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsinn bizede dua et bak şimdi elimde havan var içinde çörek otu eziyorum sihirli karışımdan yapacağım dualar eşliğinde darısı başımıza allahım sen büyüksün....