Ay suayim gecmis olsun cok uzuldum Rabbim acil sifalar versin kendisinede bebeginede. Gecici olarak yuzfelci geciren var cevremde stresten kaynakli olan duzeliyor uzulmesin Rabbim korur melegini benimkide lafmi uzulmesin diyorum ne diyecegimi sasirdim suan.
Allahim korusun her ikisinide insaallah
zeynepcim rapor hakkin varsa kullan derim bence sonucta yari fiyat cok fark var ve icin rahat olur memorialda rapor gecerli ise memoriali tavsiye ederim yada umut tupbebek merkezi. Niye dersen ben arastirdigimda merkezleri bunlar ilk sirada olanlardi. Kolay gelsin canim kafanada takma raporlu yaptir sonuc negatif olursa vijdanen rahat olursun ki bizim umidimiz positif olmasindan yana
Maalesef test negatif cikti ama adet hala gelmedi. Bidaha mi test yapsam?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Aslm zeynepcim sagol sukur iyi diyelim iyi olalim
seker cikti kizlar bende kanimda hemde.ozel doktora yonlendirdi yine olcecek ona gore tedaviye baslanacak. Ben simdiden sekeri tuzu unu cayi kahveyi kestim.
ayfer ne yaptin canim test yaptinmi insaallah hamilesindir bize guzel haber getir. Diger kizlar neden gelmiyorsunuz ozledik hepinizi.
buarada suay ne yapti hersey yoluna girmistir umarim
seyda songul mesude delyam....nerdesiniiiizzz
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzz
ayfer test yaptinmi canim merak ettim seniiii
suay ne durumda son durum kacirdimmi iyidir umarim özledim hepinizi yaaa
beni dogumda yanlizmi birakacaksiniz
seker cikti canim hemde yüksek ve aletle ölcüm yapacam bilirsin parmaktan kanla ölcecem bir hafta sonra gösterecem ve diyetisyenle konusacam randevu verdi derken doguma az kaldi zaten
ya ben 29.-33. hafta icinde 1.5-2 kilo almisim normalmi kizlar hani son aylar cok alinirdi
Kizlar henüz bi test daha yapmadim. Bugün 44. gün. Suan hamile olmaktan cok korkuyuyorum yine ayni seyler yasanacak diye. Genetik arastirmadan test sonuclari gelmeden icim rahat etmicek. Onun da gelmesi daha sürer. Bugün burda dini bayram oldugu icin her yer kapali. Test alamiyom..
huhuuuuu........
ayfer ne zmn sonuçlar gelicekk..merak içerisindeyim doğrusu...:44::44::44:
bir daha test yaptınmı..keşke yapmış olsN VE POZİTİF DİYİVERSENNN
ZEYNEP SEN NE ZMN GDİİCEN DERİNCEYE ..KONUŞTUNMU DOktorla..rapor için yardım edicekti fglnn..bencede kesinlikle yarı yARIYA HAKKIN VARKEN KULNMÖALISIN BU İŞİ KUZUMM.İNŞLLH Hhayırlı haberle kultlıcaz..benm içimde tüp bbek olcak d,yor ama baklım..inşllh o işe gelmeden çözülür..sen tekmisin şimdi evince cnmm
kız ayşemm oğlusun nağpo..hahaa oğluş diyoz kız çıkvermsin son dakka :)))şekerin çıkmış kuzum..düzenli yemek ye canım..şekerli meyvelrden uzak dur..bak yeşil elma ye..erik zamnı geldi artık erik ye..onlar yardımcı oluyor..birde slatana sirke kuln kuzum.pek bieş kalşmmış baksana..kilo alımında bence gayet ii..ben 27 kilo aldım :)))şaka gbi..çok ürkütücü bir rakam doğrusu..bol su iç kızzz..içiyosundur gerçi sen..
bende kızım uyurkene geliverdim hemn..bi bakam dedim..pcmde maşşlhh 12.45 ten beri yazmaya çalışıyorum..kendimi çok suçlu hisdiyorum..sizlere bakamdım için
Kizlar sali günü doktorumu arayip durumu anlattim. Istersen gel hemen burda test yapalim dedi. Gittim test negativ cikti. Ultrasonla bakti, yakinda adetin gelir dedi. Kist felan da yok hersey güzel görünüyo dedi. Hastami oldun diye sordu, yok dedim is yerinde bi tartisma yasadim dedim. Ondanda gecikme olabilirmis. Strese karsi cok hassas mis yumurtaliklar. Böyle iste kizlar, doktor cikarken insallah bidahakine pozitif testle gelirsin dedi. Telefonda iki hafta geciktigimi duyunca cok sevindi ama test negatif cikti dedim üzüldü.
Genetik sonuclari bizde dört gözle bekliyoruz. Bize 4-6 hafta arasi icersinde gelir dediler. Bugün dört hafta oldu tam. Eli kulaginda gelir yakinda..
Cnmmm nasılsın gittim derince rapor işi zor alamazsın dedi doktor universitede yaptırırsan verebilirler dedi ama ben orda yaptırmak istemiyorum zaten cnm şimdilik oncelik esimin saglıgı bel fıtıgı onu gittikce zorluyo artık yürürken cok agrısı oluyo 8 seans romatemde fizik gordu doktor bıraktırdı fizigi ameliyat olmadan gecmez dedi esimde simdi alternatif tıptan biseyler deniyo bakalım inş. ise yarar ameliyat olnaz kv yanımda tek degilim bi kv min yanına gidiyorum bi esimin yanına yani odadam odaya kosturuyorum bide annem var annendede topuk dikeni var simdi onun icib tedaviye baslayacak lazerle onu doktora gotur getir anlayacagın tatlım bebek işi bi süre gündemimizde yok neyse inş. en kısa zamanda atlatırız bu günleride ama ben artık elden gitmeye basladım psikolojim pek iyi sayılmaz sen nasılsın cnmm bebiş nasıl büyümüstür
huhuuuuu........
ayfer ne zmn sonuçlar gelicekk..merak içerisindeyim doğrusu...:44::44::44:
bir daha test yaptınmı..keşke yapmış olsN VE POZİTİF DİYİVERSENNN
ZEYNEP SEN NE ZMN GDİİCEN DERİNCEYE ..KONUŞTUNMU DOktorla..rapor için yardım edicekti fglnn..bencede kesinlikle yarı yARIYA HAKKIN VARKEN KULNMÖALISIN BU İŞİ KUZUMM.İNŞLLH Hhayırlı haberle kultlıcaz..benm içimde tüp bbek olcak d,yor ama baklım..inşllh o işe gelmeden çözülür..sen tekmisin şimdi evince cnmm
kız ayşemm oğlusun nağpo..hahaa oğluş diyoz kız çıkvermsin son dakka :)))şekerin çıkmış kuzum..düzenli yemek ye canım..şekerli meyvelrden uzak dur..bak yeşil elma ye..erik zamnı geldi artık erik ye..onlar yardımcı oluyor..birde slatana sirke kuln kuzum.pek bieş kalşmmış baksana..kilo alımında bence gayet ii..ben 27 kilo aldım :)))şaka gbi..çok ürkütücü bir rakam doğrusu..bol su iç kızzz..içiyosundur gerçi sen..
bende kızım uyurkene geliverdim hemn..bi bakam dedim..pcmde maşşlhh 12.45 ten beri yazmaya çalışıyorum..kendimi çok suçlu hisdiyorum..sizlere bakamdım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?