ayferim simdi anladim canim o konuda bi bilgim yok tabi ama Insaallah öyle bi durum yoktur ben inaniyorum Rabbim yardimcin olsun endiseni simdi anliyorum Allahim hayirli eli ayagi düzgün saglik evlat nasip etsin Mevlam sana hic belli olmaz bir mucize gerceklesir Insaallah yada korktugun gibi cikmaz.
suayim ne yapti acaba kizlar yazdimi size??? Insaallah güzel gecmistir hersey yolundadir. 10 martta yatisi vardi dogum yapmistir diye düsünüyorum
ulasabileceginiz numara varmi seyda songul size haber edecekti sanirim
Ayy sevincten okumamisim yazdigini demek 3 agustosta gideceksiniz. Bizi habersiz birakma Allahim cok guzel ayfer benim icimden geceni soyleyeyimmi. Trde hamile kalip geri doneceksin insaallah. Cok dusunmexelim simdi bunlari hep positif dusun gun gectikce guzel sonuca yaklastigini dusun. Fazla kaptirma kendini seni bu konufa umitlendirip uzulmeni istemem o yuzden sunu dusun ben cunku bu sekil dusunmustum asilama yaptirdim 1 kere olmadi yine yaptirdim yine olmadi yine yaptiririm yine olmazsa tupe gecerim. Sende sunu dusun maddi konusunda rahatsan 1.tup yatiririrsin olmazda bunun 2.var oda olmazsa 3. Boyle dusunirsen kafan daha rahat oluyor inan beni yanlis anlama ben bu sekil rahatliyord prs etmeyeceksin yola devam edeceksin umit var olacaksin insaallah ;))
sulatn kız azz kaldı hee 5 gn kaldı hayrlısyla girde çık bebni al kucann.minik aybükemii
Nerelerdesiniz kizlar ya
ayferim zeynebim.varmi bir gelisme
merhabalar,
Aybüke dünyaya gelmiş , cok sevindim :) bende de amniotik band var umarım daha önce konuştuğumuz gibi suay82 ile sağlıkla almıştır bebeğini kucağına. bilgi verebilirseniz cok sevinirim.
Evet abebe cim hemde normal dogim yoluyla sorunsuz kucagina aldi bebegini
insalla sizde yavrinuza sorunauz birsekilde kavissicaksiniz
iletmemi.istediginiz sormak istediginuz birsey olursa yardim ci olmal isterim
Ayfercim canim ben inaniyorum ki hersey yolunfa gidicel
en kotu ihtimal.turkiyede istenilem sartlarda olicak rabbim cozumsiz dert vermesin ole.dusu
kızlar herkeze merhabalar
zeynepcım duruma cok cok uzuldum artık bende sasırıyorum durum acaba sartları zorlayıp bırseyler yapılamazmıkı mayıs ayı ıcın cok umutluyduk olmadı böyle
ayfercım sen ne yaptın tatlım sonuç şar ne zaman cıkıyır
nartanesı senn nasılsın ses soluk yok
suaydan pek ıyı hberle veremıcem kızlae sukur su an bebeıste suayda ıyı ama cok zor bır donem gecrımısler
aybukenın sarılığı 30 çıkınca göbekten kan degısımı yapılmış
suay bud urumda cok uzulmus tansıyonu cok cıkmıs ve yuz felcı gecırmıs anne kız ayrı hastanelerde yatmışlar sukur sımdılerde ıyılermıs ama suay tansıyon tedavısı görmeye başlamış
dualarımızı eksık etmeyelim kızlar
Zeynepcim herseyde bi hayir vardir. Bizde asilama yaptircaktik ama bu genetik tarama cikti. Eger bisey cikarsa anca agustosta istanbulda tüpbebek yapacaz insallah.
Hakkimizda hayirlisi artik
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ayfer cnmm seninde dedigin gibi hayırlısı böyledir belki sizinde inş. hakkınızda hayırlısı olurr peki tarama tesi ne zaman yapılacak cnmm songül cnm daha kesin bişey yok ama durum onu gösteriyo suaya çok üzüldùm inş. en kısa zamanda bebegiyle saglıgına kavuşurlarkızlar herkeze merhabalar
zeynepcım duruma cok cok uzuldum artık bende sasırıyorum durum acaba sartları zorlayıp bırseyler yapılamazmıkı mayıs ayı ıcın cok umutluyduk olmadı böyle
ayfercım sen ne yaptın tatlım sonuç şar ne zaman cıkıyır
nartanesı senn nasılsın ses soluk yok
suaydan pek ıyı hberle veremıcem kızlae sukur su an bebeıste suayda ıyı ama cok zor bır donem gecrımısler
aybukenın sarılığı 30 çıkınca göbekten kan degısımı yapılmış
suay bud urumda cok uzulmus tansıyonu cok cıkmıs ve yuz felcı gecırmıs anne kız ayrı hastanelerde yatmışlar sukur sımdılerde ıyılermıs ama suay tansıyon tedavısı görmeye başlamış
dualarımızı eksık etmeyelim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?