cok heyecanliyim songülüm ya yarin randevum var sabah 10.30da belki cinsiyetide belli olur. ilk defa karnimdanda bakacak ve esimde görecek hayirlisi ile. bu iki gündür belime bi agri girdi ayaga kalkamadim dönemiyordum bile bicak saplantisi gibi cok zor gecti wc ye bile esim elimden tutarak gidiyordum. cok sükür gecti annem normal oldugunu söylüyor sinir sikisikligindan olurmus bakalim doktorumada söyleyecem. onun haricinde cok sükür iyiyz.
siz ne yaptiniz nasilsiniz????
seyda bebisten vakit bulamiyorsun sanirim nasilsiniz minik kizini cok merak ediyorum resmini görebilirmiyim??
zeynep ben hamile kaldigim ay yesil sari sümüksü iplik gibi sünen akintim vardi daha önce hic yoktu ve hamilyedim. akinti belirti olabiliyor. bende bide hamile kalmadan öncede akintim coktu kasinmiyordu ama koku vardi ve mantardi. hamileligimdede oldu fitil kullandim. buarada ben fitil kullanamazken beceremezken bebegim icin 6 gün fitil kullanmaya baslamistim. bakalim simdi ne diyecek umarim gecmistir. mantar biliyorsuntur gebelige engel umarim döllendikten sonra olmustur mantar eger mantarsa tabi. hayirli sonuclarini bekliyoruz bu carsambami test günün????
ayfercim Insallaaaaaahhhh hamilesindir canim sonucunu merak ediyorum bi idrar testi yapsana bizede söyle
sedef masaallah pasalarina 2.5 kilolari cok iyi Rabbim kolay dogum nasip etsin Insaallah. fetih suresi dagit kendinde oku kolay dogum icin