inşş. cnm ben hamile kalmadan acılara alıştım valla onlar için herşeye deger yeterki bigün hamile oldugumu ögreneyimİnş sanada ikiz nasip olur canım:)sende hamileyken bi şikayet et bakalım uyuyamıyorum heryerim ağrıyo diye:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşş. cnm ben hamile kalmadan acılara alıştım valla onlar için herşeye deger yeterki bigün hamile oldugumu ögreneyimİnş sanada ikiz nasip olur canım:)sende hamileyken bi şikayet et bakalım uyuyamıyorum heryerim ağrıyo diye:))
günaydınnnnn kızlar ben bu ayki tedavime ek incir kürü yaptım bugün 14. günüm 21 gün devam etmek gerekiyomuş ama ben gece 2 de çatlatma ignemi vurdum yarında aşılama yapılacak küre devam etsemmi yarımmı bıraksam bi faydası yada zararı olurmu sizce
günaydınnnnn kızlar ben bu ayki tedavime ek incir kürü yaptım bugün 14. günüm 21 gün devam etmek gerekiyomuş ama ben gece 2 de çatlatma ignemi vurdum yarında aşılama yapılacak küre devam etsemmi yarımmı bıraksam bi faydası yada zararı olurmu sizce
Zararı olmaz heralde canım ya:44:aşılamadan sonra normal ilişki yasak değil dimi?bakarsın onda tutar:)
Canim.dogrruyi soylemek gerekirse ben trdavi ile kurlerin bir arada kullanilmasini dogru bulmuyorum
Ama.kullanmaya basladiktan sonra devam etmelisin
o zaman devam edeyim cnm ilişki gün aşırı öneriyo doktor zaten asılamadan 3,4 gün sonra kontrole çagırıyo yumurtalar çatlamışmı diye muayene ediyo
İnş olsun bu sefer canım:)çok heyecanlı bu bekleyişler bilirim.canım aşılamadan sona kabak çekirdeği ve ananas ye bol bol.ben tüp den sona öle yapmıştım bi çok kişi önermişti.inş sanada olumlu etki eder
inş. cnm hayırlısı olsun yerim cnm tutunması içinmi yeniliyo benim şimdi çıkmam lazım temizlik yapayım bikac gün iş yapmayayım aşılamadan sonra
Ewet canım tutunmasını kolaylaştırıyomuş.iş falan yapma zaten aşılama sonası sonuç alana kadarkolay gelsin canım görüşürüz
sedef cnm sana 2 embriyomu verilmişti
selaaaamm yeni yiliniz hayirli olsun herkese saglik hayirli evlat mutluluk bereket basari ve huzur getirsin Insaallah
zeynep asilaman tutar Insaallah Allahim yeni yil hayirli etsin sana ve ayfere Insaallah
bende uzun zaman yoktum malum annemlerdeydim sonra akraba ziyareti yaptik uzaga gittik derken evime kavustum.
seydam kizin dünyaya gelmis Rabbim saglikli ve hayirli bir evlat olmasini nasip etsin Insaallah resim paylastinmi acaba bi bakiim
songulum beni cagirmissin canim cok ozledim hepinizi artik evde netim var yupppiiiiiiiiiii
Ewet canım bana 2 embriyo transfer edilmişti benim ısrarlarım üzerine:)
cnm sanada saglıklı huzurlu seneler inşş. cnm tutar nasılsın cnm
cok sukur iyim sen nasilsin? kv nasil iyilestimi??
bende iyiyim çok şükür cnm kv eski haline dönmesi zor gibi ama Allahtan ümit kesilmez
Allah sifa versin Insaallah dedigin gibi Allahtan ümit kesilmez.
tedavine ara vermemene sevindim canim. Mayista devam etmeyi düsünüyordun hatirladigim kadariyla hic ara verme full gaz devam et yola Rabbim emeginin karsiligini verir Insaallah. bende 3. asilamam oldugunda tüp icin hazirliklar yapiyordum adetimi beklemedende ilk randevumu alip doktorumla tanismistim Insaallah sende Hamile kalirsin tüpe gerek kalmadan
aminnn cnm dogru hatýrlýyosun cnm eger aþýlamam tutmazsa mayýsta deneyecegim tüpü çünkü kv fizigi o zaman bitiyo senin nasýl gidiyo cnm hamileligin