İnş gzl haberlerle gelirsin doktordan.bide düşük olurken kanama kırmızı renkte olurmuş galiba öyle duymuştum.
Csnim.kac haftalik gebesin
Plesenta yerlesimi ike ilgilide olabilir lekelenme
Rabbim.hayitlisi ile.kucaginiza almayi nasip.etsin insalla
amin cnm, 13 haftalık oldu bebek ama hala riskimiz geçmedi gibi görünüyor
cnm önceden yatmadan 1 saat önce banyo yaptırıyordum sonra uyutuyordum banyodan sonra hemen uyuyordu alışmıştı bunun dışında yaptığım birşey yokAmin canım ya inş gece uykuları olur kuzularımın...gece uyusunlar diye özel yaptığın bişi varmı??tüyo ver biraz
hayırlı uğurlu olsun dilberim Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömürler versin Rabbim Sana da sağlık sıhhat ve sabır versin güle güle büyüt yavrunuArkadaslar iyi dilekleriniz icin cooook tesekkur ederim telden yazdigim icin alinti yapamiyorum cok sukur bugun daha iyi hiss ediyorum kendimi bebegime her baktikca cok sukur ediyorum ALLAHIMA bu mucize icin , malasef resim yukleyemiyorum telden, seydaya faceden atarim o da topikte paylasir aklima bu geldi :)))
iyiyiz cnm şimdi yatırdım uyuyor betüş hanım uyanıkken bir benimle ilgilen diyor bir iş yapamıyoruz bi bakayım dedim işte sen nasılsın arars yaren nasıllarAyfer cok nadir giriyorsun kuzum.ya bibhaber et kendinden hele
Zeyneb41 valla.sen cok yogunsun inan sanadiyemiyorum.nerelerdesin diye
Ranana fistik.nasill
işte benim betül Ranam maşallah deyin teyzeleri
cnm benim korkma kasılma rahimde bi baskı gibi birşey oluyor birde düzenli bir şekilde karnının sertleşmesi gibi oluyor herşeyin hayırlısı hakkında sağlıcakla kucağına alırsın inşallahBide kızlar bu sivrilmeler kasılma falan değildir heralde demi..çok korkuyorum erken doğumdan.kasılmayla bebek hareketleri nasıl ayırt ediliyo onuda bilmşyorum
Off allahım bu ne ya:)allahım nazarlardan köttü gözlerden esirgesin ikinci resme bayıldım:)benimkilerde doğsaydı bi
cnm benim korkma kasılma rahimde bi baskı gibi birşey oluyor birde düzenli bir şekilde karnının sertleşmesi gibi oluyor herşeyin hayırlısı hakkında sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
amin cnm teşekkür ederiz sabret cnm oda olacak inşallah o dönemleri de çok güzel herşeyi tadında yaşamak güzel sende ne fotolar çekeceksin büyümelerine herşeyine şahit olacaksın çok güzel birşey annelik doğunca daha iyi anlıyorsun Rabbim olmayanlara da versin
bizim kuzu uyandı bi bakıp geleyim
Hamile kaldığımdan beri taş karnım:)zaman zaman sertleşme yaşamıyorum yani hep sertti karnım.hadi git ilgilen sen kuzunla darısı bana isteyen herkese olsun inş.
öyle devamlı sertlik depil seni rahatsız edecek gibi sancılı olacak cnm aldım kucağıma kakası varmış kucağımdayken gürültülü bir şekilde yaptı ortalığı koku sardı valla:26::26::26::26::26::26:
Anladım canım.boklu betüş:))benimkilere bezde dayanmaz:)etrafımdaki herkes sallayarak uyutmaya alıştırma diyo.mümkünmü bu?
Canim bu haftalarda genelde kordon yerlesimi ile ilgili problemlerde kanama yasanabiliyormus
Dr ub hic bundan bahsettimi canim
Olabildigunce istiharaet et uzun yol.cinsel.iliskiyi kisitla
Kızlar dün akşam ilk defa ikide aynı anda harekt etti karnımın iki yanı nasıl sivrildi anlatamam çok gzldi ama:)
Bide kızlar bu sivrilmeler kasılma falan değildir heralde demi..çok korkuyorum erken doğumdan.kasılmayla bebek hareketleri nasıl ayırt ediliyo onuda bilmşyorum
işte benim betül Ranam maşallah deyin teyzeleri
bahsetmedi ama dün akşam acildeki doktora sordum plesenta asağıda olunca kanama oluyomuş yoksa öyle bi durummu var diye ama doktor plesentanın yukarda olduğunu söledi ben zaten hep evdeyim ytıyordum düşük riskimden dolayı 3 aydır hiç ilişkiye girmedik girmeyide düşünmüyorum bebeğimin hayatı çok daha önemli
KIZLAR GÜNAYDINLAR NASILSINIZ BAKALIM DÜN GECE HİÇ UYUMADIM GÖGSÜMÜMN ALTINDA GÖGÜS KAFESIMIN ARASI INANILMAZ AĞRIYORDU SABAHA KADAR KIVRANDIM COK KORKTUM EŞİMDE NORMALDİR DIYO DOKTORUMDA YURT DISINDA ALLAHA EMANET
AYYYY MAŞALLAH SÜPANALLAH SEDEFİM COK GÜZEL BIR DUYGU DARISI BASIMA BENDE DÖRT GÖZLE HAREKETLERINI BEKLIYORUM
KORKMA CANIM ALLAHIN IZNIYLE HİÇ BİRSEY OLMAZ
CANIM BENIM 41 KERE MAŞALLAH SÜPANALLAHALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN DARISI BAŞIMIZA
Ah canım benim doğurana kadar hiç rahatlamıycaz ben eminim bundan.midenmi ağrıyo canım tam olarak???üşütmedendir inş önemli bişi yoktur.başka bi doktora git istersen için rahat etsin
Ve aleykum selam CNm cok gecmis olsun Rabbim ikinizide korusun inşallah önemli birsey değildirKIZLAR GÜNAYDINLAR NASILSINIZ BAKALIM DÜN GECE HİÇ UYUMADIM GÖGSÜMÜMN ALTINDA GÖGÜS KAFESIMIN ARASI INANILMAZ AĞRIYORDU SABAHA KADAR KIVRANDIM COK KORKTUM EŞİMDE NORMALDİR DIYO DOKTORUMDA YURT DISINDA ALLAHA EMANET
AYYYY MAŞALLAH SÜPANALLAH SEDEFİM COK GÜZEL BIR DUYGU DARISI BASIMA BENDE DÖRT GÖZLE HAREKETLERINI BEKLIYORUM
KORKMA CANIM ALLAHIN IZNIYLE HİÇ BİRSEY OLMAZ
CANIM BENIM 41 KERE MAŞALLAH SÜPANALLAHALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN DARISI BAŞIMIZA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?