Hayırlı cumalar canım nasılsın
İyiyim cok şükür cnm sen nasılsın
bilmmki canım almak istersen al.ama sne bilon..benm eşim aldı hepsini..puset alamdım dayım verdi fln işte..doğl yolla olmuyor en azından hiç korunmıcam cnaımcım ben..Bende alsammıki artık hastaneye götüreceğim çantamı yoksa erkenmi?şeyda ikinciyi hemen vuracanmı:)
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
bilmmki canım almak istersen al.ama sne bilon..benm eşim aldı hepsini..puset alamdım dayım verdi fln işte..doğl yolla olmuyor en azından hiç korunmıcam cnaımcım ben..
huhuu melaikemm naıslsın bakemm sen
ayy ağzında neden yaralar çıktı kız..hastamı oldun kuzucumm..geçmiş olsun..bende im cnaım annmlerdeym ne edim kuzum öle işte..Naber cnm yorgun bitkin agzım yara icinde öyle yuvarlanıp gidiyorum tatlım sen neler yapıyosun
yeni ay diyelim cnm..tam kırmızı gelince de bana sen geneŞeyda cnm ben adet oldum bu arada yine lekelenmem başladı 2,3 güne kalmaz kanamam başlar
Kızlar ya ben ne zaman sakız çiğnesem yutuyorumelimde değil.zararlımıdır sizce
İyiyim cok şükür cnm sen nasılsın
İyiyim allaha şükür canım.
:))zaten iki bebeye bez yetişmeyecek ben en iyisi çiğnemeyimayy ağzında neden yaralar çıktı kız..hastamı oldun kuzucumm..geçmiş olsun..bende im cnaım annmlerdeym ne edim kuzum öle işte..
yeni ay diyelim cnm..tam kırmızı gelince de bana sen gene
ay canım çiğneme ozmn ne grek vr..daha çok acıkırsın bakk:=))
koca karılara görede bebeğin çok sıçıklı olur :))))))
Kizlar bu diyologa koptum he annemlerim gununde hissettim.kwndimi
:))zaten iki bebeye bez yetişmeyecek ben en iyisi çiğnemeyim
Delii:))ben zaten çok severim güne gitmeyi:)sen napıyon ne var ne yok.kızlar ben destek yastığı almak şstiyom.geceleri bacaklarımı karnımı rahat ettirmek için.yatamıyom valla şimdiden.sen kullandınmı songül?
Selam kızlar nasilsiniz görüşmeyeli baKim
Kizlar bu diyologa koptum he annemlerim gununde hissettim.kwndimi
ayy ağzında neden yaralar çıktı kız..hastamı oldun kuzucumm..geçmiş olsun..bende im cnaım annmlerdeym ne edim kuzum öle işte..
yeni ay diyelim cnm..tam kırmızı gelince de bana sen gene
ay canım çiğneme ozmn ne grek vr..daha çok acıkırsın bakk:=))
koca karılara görede bebeğin çok sıçıklı olur :))))))
Aynen öyle olmuş cnm aslında o gün cıkmam lazımdı hiç yazmamaktan iyidir diye kısa kestim bende
Dusunceli arkadasim benim
Nasilsin yaran nasil.oldu
Cnmmm naber bugün biraz daha iyi merhemlerle agrısı azaldı biraz
cnm stresemo gırdın kı o zamanda ouyor
ıyılık tatlım be aynu
gelmıs kırmızılar cnm bu ara tedavı yok degılmı
Strest yorgunlukda tetikliyormuş bu ara biraz yorucu geciyo günler annemde fizik tedaviye başladı hergün hastaneye git gel evle ilgilen vucüt direncimde düşüyo ister istemez evet cnm ya adette oldum tedavi yok ama adet düzensizligi icin belki giderim önümüzdeki ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?