kızlar günaydın herkese
seydam canım benım bıtanem ıyı olmana cok sevindim tatılın ne güzel geçmiş maşallah seneye kızınızla gidersiniz artık ay cok güzel olur
inan hiç söylemeye niyetım yok suan böyle gideceği yere kadar söylemeyeceğim kuzum hergün okuyorum sabah evden işe gelene kadar bıldiğim bütün sürelerı okuyorum zaten hamıle kalmadan öncede hep okurdum alışkanlık oldu benım ıcın duasız cıkmam bende ınsallah tatılın acısını seneye cıkartırım cok bunaldım bır ızınımız vardı onuda görümcemın düğününde kulandım mecbur şimdi 2 hafta daha geliyor ekimde onlarıda doğum iznine ekliyeceğim nıyetım öyle allah nasıp ederse hakkımızda herseyın hayırlısı olsun
canım benım evet rahat hamıle kalıyorum ama kalmaklada bıtmıyor malasef yarenım ınsallah hayırlısıyla 12 haftayı atlatırımda rahatlarım rabbım ınsallah sağlıkla kucağıma almanı nasip eder bugün 9 haftamız bıttı
canım ya ıkızlerle ılgili yazdığın cok güzeldi
sedefcim ağrılardan korkma ınsallah bırsey olmaz bebişler buyuyor normal ama için huzursuz olacaksa doktorunu arayıp sor tatlım hiç korkma allaha emanet meleklerin vesvese yapma ıcını ferah tut bıol bol dua oku
canım benım öncelikle yenı evın hayırlı olsun ınsallah sana şans getırır aşılamanda inş. tutar dualrımız senınle güzel haberlerini beklıyoruz akıntıya gelınce demekkı yumurtan catlamıs senın ınş. bu aşı tutar akıntı yumurtanın çatladığını gosterır canım benım sen doktorunu arayıp yınede sor ben senın yerınde olsam bugünü değerlendiririm tüm fırsatları değerlendır derim