Suayim sagol canim agzina saglik Rabbim bebegini sana bagislasin insaallah sag salim kucagina aldigin gunleride gorursun hic endiselenme canim bol bol dua et icini ferah tut bebisini uzme guzel seyler dusun
Benim bi yanim olmadi bu ay diyor bi yanimda okadar umitliki hayal kurmaya basliyor karnim agurdi bu sabah uzuldum esimle konustum oda sagolsun motive etmeye calisiyir ama isin icinden cikamiyoruz bi turlu. 1 ayligina tr gidecem hesabima gire tup icin yetmiyir zaman almanyada yaptiralim diyor esim ben guvenmiyorum diyorum ozaman tup olana kadar ben trde kalayim esimede sana ihtiyac olunca gelirsin diyorum . Cok karisik durumlar
canım benım ben bu hamıleliğimde öyle adet sancıları çektımkı bugün olacağım yarın olacağım hep böyle dedim eşimle annemde sen hamılesın dedı bende mumkun değil dedim tıbben olamaz dedim olurum bugün yarın adet sancılarımda başladı onlarda telaşla beklıyorlar yok gelen giden yok sadece 1 kez ılışkı oldu düşün rabbım verecekse verıyor işte mucize gibi test yaptım ve hamıle cıktım senın bat ne zaman