Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar selam nasilsiniz??? biz simdi doktordan geliyoruz MASALLAH oglusum iyi 3100gram olmus tosunum, benim dr normalde sezeryana karsi bi dr ama benimki asilama bebegi oldugu icin dogum seklini benim secmemi istedi bende sezeryani sectim tabikide zaten hamile kaldigimi bildigim bi gunden hep aklimda sezeryan vardi , INSALLAH 11 eylul 38 hafta doldugu gun bebegimi kucagima alicam INSALLAH inanmiyorum cok sevincliyim geri sayim basladi son 20 gun
Sedefim MASALLAH bebislerin ilk haraketlerini hiss etmissin cok guzel bi duygu ALLAHIM saglicakla kucagina almani nasip etsin INSALLAH
gecenlerde netde bu resmi gordum ilk aklima sen geldinEki Görüntüle 783309
canım benım bır an resmi görünce panik oldum bu kız doğurdumu dıye ayyyy maşallah cok sevindim kavuşmaya az kalmış kılosuda cok ıyı darısı basımıza ınsallah rabbım sağlıkla kucağına versın delyam melekler hep sızınle olsun
kizlar selam nasilsiniz??? biz simdi doktordan geliyoruz MASALLAH oglusum iyi 3100gram olmus tosunum, benim dr normalde sezeryana karsi bi dr ama benimki asilama bebegi oldugu icin dogum seklini benim secmemi istedi bende sezeryani sectim tabikide zaten hamile kaldigimi bildigim bi gunden hep aklimda sezeryan vardi , INSALLAH 11 eylul 38 hafta doldugu gun bebegimi kucagima alicam INSALLAH inanmiyorum cok sevincliyim geri sayim basladi son 20 gun
Sedefim MASALLAH bebislerin ilk haraketlerini hiss etmissin cok guzel bi duygu ALLAHIM saglicakla kucagina almani nasip etsin INSALLAH
gecenlerde netde bu resmi gordum ilk aklima sen geldinEki Görüntüle 783309
Ayy çok komiikbak kadına hem bebelerini doyuruyo hem yemeğini yapıyo:)sezeryan en rahatı kız boşver:)oh mis gibi:)
evet canim bence de sezeryan daha rahat hem benim dr cok inat onu nasil ikna edicem diye kara kara dusunurken secimi bana birakmasi tam supriz oldu, ikinci bebek icin biraz bekliycez ama olsun bence 1 sene beklersek yeter o zamana kadar oglusumla bol bol vakit geciririm bende
canim ALLAH nasip ederse tabi ki isterim 1 sene dolmadan bile isterim1 sene sona bidhamı doğuracan:))seninkilerde ikiz gibi olur:)
oh canim ne guzel tatil yapmissin dinlenmissin biz de alis verisimizi tamamladik bi tek mobilyasi kaldi onu da bu hafta alicaz INSALLAH, canim ben yumurtayi cok severim yumurta cok yerim bi de meyve olarak da uzum, seftali cok yeriz tosuncumlaayy kızlarr biz gelkdikkk..
uzun bir tatilden sonra...ii kötüü dinleip geldikk...
şükür size kavuştum..geçmiş okudum her şy yolıunda aksi bir duum yok ne güzelll
biz iiiytiz dneize giitk ...sabah 8 den 4 kdr deniz temiz vee çok güzeldii...
4ten sonra dalgalar çok oldu girmedim...taşlar çok vardı ayaykrım çok şişiti 40 numra terlik olmadı ayaama..öle kızlar..
kan değirim düşükk...pekmez kan şurubu çoruzz...
22+0 da bebeğim 442 grmışş..gayet iidi...
elinmi yüüzne koymuşş bana bakamyın diyordu..yüzünü sakladı..uyuyordu uyndrdık rahtsı oldu..ve kaşları çatıkktı..
eşi yukrı çıkmışş rhaim kapalı dedi..öle giitik denzize ztnmn..
bir sürü eşya aldık ve eksikleirmiz bitti..bezine kdr aldık:))
beşiği hazır..
ama yatagı ve puset hani araba koltugu yerine kullnılan (trfikte bir işe yramayan)alcaz ve biitcekk...kızımın her şeyleri hzır yani teyzelerii.....
bizdne bu kdr..
suayım sölem boşver göbn çıksın millet anlasın ..kurbana kdr söle...kendinide hep oku ilk önce fatiha sonra ayter kürsi..sonra 3 felak 3 naz 3 ihlas oku her gün bebeğine doğruu ojku cnmm
ay delyamm ay kaldı hee ..dikkt ett eylüle vr eyll gelmdn çıkmaısn ne yiyonuz kız benm bbekte zayıf olmasnn ....sağlıklı olsun yiter gerçieee...
ay bizim ikiz nasıda harktleri histmeye başlmışş maşlhh ytütütü.allh nazrdan saknsın inşşlhh..zeynep ii ayfer ii nartanem ii..her kes i ne güzell..
Cnmm hoşgeldin dinlenip enerji toplayıp aramıza geldin iyi olmana çok sevindim tatlım bebişin herşeyi hazır inş. sağlıkla gelsin hepsini güle güle kullansın cnmmayy kızlarr biz gelkdikkk..
4ten sonra dalgalar çok oldu girmedim...taşlar çok vardı ayaykrım çok şişiti 40 numra terlik olmadı ayaama..öle kızlar..
elinmi yüüzne koymuşş bana bakamyın diyordu..yüzünü sakladı..uyuyordu uyndrdık rahtsı oldu..ve kaşları çatıkktı..
beşiği hazır..
ama yatagı ve puset hani araba koltugu yerine kullnılan (trfikte bir işe yramayan)alcaz ve biitcekk...kızımın her şeyleri hzır yani teyzelerii.....
bizdne bu kdr..
suayım sölem boşver göbn çıksın millet anlasın ..kurbana kdr söle...kendinide hep oku ilk önce fatiha sonra ayter kürsi..sonra 3 felak 3 naz 3 ihlas oku her gün bebeğine doğruu ojku cnmm
ay delyamm ay kaldı hee ..dikkt ett eylüle vr eyll gelmdn çıkmaısn ne yiyonuz kız benm bbekte zayıf olmasnn ....sağlıklı olsun yiter gerçieee...
ay bizim ikiz nasıda harktleri histmeye başlmışş maşlhh ytütütü.allh nazrdan saknsın inşşlhh..zeynep ii ayfer ii nartanem ii..her kes i ne güzell..
canim benim cok tesekkur ederim AMIN bitanem darisi hayirlirlisiyla basina aylar cabucak gecsin bebisin kucagina cikiversin ben haftalar nasil gecti anlamadim bile sanki bi goz kirpiminda bitti zaman her ikiz resmi gordugumde sedef geliyor aklima
1 sene sona bidhamı doğuracan:))seninkilerde ikiz gibi olur:)
cnm benım ya e kaldı 12 .haftayı onuda atlattıkmı devammır yolacanım benım bir daha kı kontrol 7 eylülde kendi doktoruma gideceğim kalp atışı işin başka doktora gittim biliyorsum benım hamıleliklerim sıkıntılı o yüzden cok korkuyorum karnımı görsen mosmor oldu ama olsun yeterkı bebişim sağlıklı olsun 7 eylülde 11 haftanın ıcınde olacağız doktorumda şaşırcak sürpriz olacak onada zaten kayınvalıdemler bılmıyorum kurbandan sonra söyleyeceğiz ozaman kadar bır sıkıntı olmazsa 4,5 aylık olacak bır tek benım kendı annem bılıyor doktor bebeğin haftasıyla uyumlu gıdıyor dedı cok ıyı dedı ama sen % 50 riskli gebesın 12 haftayı geçmeden bırsey dıyemem dedi yolculuk ilişki eğilip kalkma herşeyı yasakladı bırse yemek lıstesı verdi
Ewwt kız çok gzl bi duygu kuzularım benim:)songülüm arasın odası ayrımı sizinlemi yatıyo???beşiklerimizi annem alcak.ahşap sepet beşiklerden istiyorum çok güzeller.1 sene yatarlar onda.
cnm masalla asılda az kalmış bebelerını kucağına alman du gbı mujdeyı verdıgı gun
yaz cnm güzel hbr ı mutlka
cnm benım ya e kaldı 12 .haftayı onuda atlattıkmı devammır yola
bıde masalla cok rahat gebe kalıyorsu olabılşdıgunce gızle cm ına laf anlatmak cok zor
cnm aras on aylık kuzum bızımle yatıyor
ama ahşap besık tavsıye etmem maksımum enfazla 6 ay yatar su an arasıı olsa mesela ters döner ole dıyım
evet canim bana da dun gibi geliyor zaman , ama gel gor ki simdi zaman gecmek bilmiyor, ah bi de su 18 gun gecsede bebegimi kucagima alsam
canim sezeryandan sonra agri oluyor mu? bebegi kucagima sik sik almam da sakinca var midir? bana tavsiyen var mi ameliyyatla ilgili?:26:
Ohh gezdin geldin kızınla:)biz iyiyiz canım benim.oğluşlarımla gecinip gidiyoz bi sıkıntımız yok allaha şükürbi an önce doğurmak istiyom.hareketlerini hissetmem çok gzldi.artık hiç durmuyo benimkiler çok hareketliler:)senin doğum nasıl olcak şeydacım normalmi?ayy kızlarr biz gelkdikkk..
beşiği hazır..
bizdne bu kdr..
evet canim bana da dun gibi geliyor zaman , ama gel gor ki simdi zaman gecmek bilmiyor, ah bi de su 18 gun gecsede bebegimi kucagima alsam
canim sezeryandan sonra agri oluyor mu? bebegi kucagima sik sik almam da sakinca var midir? bana tavsiyen var mi ameliyyatla ilgili?:26:
Vazgectim sepet beşikten canım annemde aynısını söledi:)5,6 ay sona dönmeye başlayınca yatamazlar dedi.normal beşik almaya karar verdik.