inşallah bende senin gibi diyebilirim :) bir an hayallere daldım...
ınsalla cnm bak bızım hayaldı gerçek oldu ınslla senınd olucak
Sedef yine ceza almis
Iki bebesiylw.mapuslarda:)
ceza nasıl oluyor?
Cnm polemige girersen
Seni sikauet ederlerse yada ikinci uyelik alirsan bikac sebebi daha var kk sa bikac gun yazamama cezasi aliyorsun
Bu arada sende durum nedir cnm
kizlar selam nasilsiniz? INSALLAH esim bugun gece geliyor coook ozledim askimi hemen gecsin su 6-7 saat
ya kizlar size bi sey sorucam yaa benim ablam 5 ay oldu evleneli bugun dra gitti dr iki rahim oldugunu soylemis acaba iki rahimle hamile kalmak zor mu ki? :18::18::18:
Oh hadi cok swvindim.babaniza kavusiyosunuz
Cnm cift rah duydun hamile kalanda duuydum hatta 4 ay ara ile dogum yapan birunide izledim tvde dr ne demis
Kizlar eger tutmazsa bi asilama daha yaptircaz burda agustosta sonra eylulde turkiyede tup yaptirmak istiyoruz ama bana umraniye yakin iyi tupbebek merkezi lazim tavsiye ettikleriniz varmi hatta iki tane embriyokoyan yer varsa super olur nasipse ikiz dusunuyoruz
Kizlar sizlerede hayirli ramazanlar benim.esimin izini ramazan ondan dolayi yarin sabah tatile gidiyoruz yazmassm bilesiniz
Kubra senin durumunu meraktayim
Nartanesi sonuca kac gun kaldu cnm.safak sayalm
Ayferimmmm yoksun ne vakittir
Sedef mapis damindan cikamadinmi heniz
Cnm su an yoldayiz ben yine kk da
Ay cnm az kalmis ya bakalim ne hberlerle geliceksin bikac zamandir yoksun merak ettin
Is tuo bebege kallirsa topik.ac cnm umraniyeye yakin tuo bebeknmerkezi hakkinda daha sahlam.bilgiler olur
Songulum hayirli tatiller iyi olur bol bol eglenin gezin tozun
Safak 3 canim insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?