aa evet tatlı böyle uzayan bısey ıkı parmağına aldığında uzuyo
bence bu cok ıyıye ısaret cnm sanırım salgıların normale dondu olması gerektıgı gıbı
ay cnm eczaneden almadın dımı ph ı ölçmek ıcın
son durumu cok merak edıyorum
soğan suyunu ppek cok seye de faydası var ama dıkkatlı kullanmak gerekıyomus rahım tabasını ınceltebılıyormus
uykumda geldi ama cevabinida merak ediyorum
yarin okurum artik kendine iyi bak canim sagol destegin icin iyiki varsin canim Allah razi olsun iki cihandada RAbbim yüzünüzü güldürsün Insaallah öpüldün
ah cnm benım cumlemıze ınsalla
oh tatıl süper cnm ya doya doya eğlen gecıktırıcı kullan dıcem ama b seferde dengeler sasarmıkı
canim aldim ama ben yanlisindan aldim sanirim eczaneden aldim cokta ucuzdu bi baktim idrara batiriyorsun ama bide vajinaya sokulan cubuklar var hangisini alacagimi sasirdim
idrara baktim orta seviyede yani ph 7
öbürünü kullanmayi korkuyorum acikcasi
yok artik akisina birakacaz mecbur napalim olsun hayirlisi buysa böyle olsun
bide dengeyle ugrasmayalim
senin ne oldu durumun adet oldunmu
Bilmyom kuzum yapsam diyorum çok merak ediyorum:))gecmiyo zaman.progestan jel kullanıyom acaba dedim o yanıltırmı testiay bıseyler okudum testmı yapcan yoksa songul ebenden habersız
Ay inşallh tatlım tekiz ikiz hiç farketmez:)sinir oluyom kendime ya gece gerinip duruyom sürekli bebeklerime bişey olcak die korkuyomhayirli geceler arkadaslar
esim hala hastanede ve 1 hafta sonra cikacak bende en gec sali günü yumurtladigima göre bu ayda asilamam kaldi
önümüzdeki ay haftasonuna denk geliyor yumurtlamam ve sanirim önümüzdeki ayda olamayacagim asilama. 3kere engel cikiyor karsima
ben haziranda esimle tatile gidiyorum bi süre burda olmayacagim
sedefcim Insaallah ben yokken güzel haber verirsin ikizlerin haberlerini ucurursun burdan
Kendinize iyi bakin
senn toprana tükürm emi ben...cnm hapımı hıc ıhmal etmeden kullanıyorum ay bıde gebeyeken benım toprak kuru oluyo bılıyon hhaaahah
allh analı babalı bytsn kuzum...maşllhh..allh herkese nasip etsnnselam kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir yine topik boş..ben 22 mayısta doğum yaptım oğluşumu kucağıma aldım RABBİM size ve tüm isteyenlerede nasib eylesin İNŞALLAH öpüyorum hepiniizii..
kızzz delii o kdr sakınma...amma düşünyonn..o yerleşcek ansını..sende dert etme artık..yazık bebeme daha tutunrken strese sokcan heeeTeste 1 hafta.kızlar banyo yaptım bugun ılıktı 10 dk sürmedi ama çok korkuyırum yapmasamıydım diebanyodan sona sanki adet ağrıları başladı yada yatmaktan bana öle geliyo psikolojik off kafayı yemek üereyim rabbim benide anne yap
hayirli geceler arkadaslar
esim hala hastanede ve 1 hafta sonra cikacak bende en gec sali günü yumurtladigima göre bu ayda asilamam kaldi
önümüzdeki ay haftasonuna denk geliyor yumurtlamam ve sanirim önümüzdeki ayda olamayacagim asilama. 3kere engel cikiyor karsima
ben haziranda esimle tatile gidiyorum bi süre burda olmayacagim
sedefcim Insaallah ben yokken güzel haber verirsin ikizlerin haberlerini ucurursun burdan
Kendinize iyi bakin
senn toprana tükürm emi ben...
sulu değilmişş..dikkat et annem o zmn uşutumşundur..ayaklra dikkt ett
allh analı babalı bytsn kuzum...maşllhh..allh herkese nasip etsnn
kızzz delii o kdr sakınma...amma düşünyonn..o yerleşcek ansını..sende dert etme artık..yazık bebeme daha tutunrken strese sokcan heee
her şeyn hayırlısı kuzumm benmmmm...
rüyanda çok ii miş maşşlhh allh kucana göstersnn kuzummmm
ayy cnm benmm yaa
eşine de çok çok geçmşş olsunn kuzum
Eğer tuttuysa ben doğana kadar naparım bilmiyom)
ah anam dogurmaklada bıtmıyo
arasın dr u rahat bırakın artık tosunumu dıyo ne sebeplerden dr a goturdum bellı degıl
Kızlar eymen burda kimin oğlunun ismiydi:)çok gzl isim inş oğlum olursa eymen olcak ismi.kızdada mercan ismi çok hoşuma gidiyo benim:)rabbim inş gösterir o günleri
Kızlar eymen burda kimin oğlunun ismiydi:)çok gzl isim inş oğlum olursa eymen olcak ismi.kızdada mercan ismi çok hoşuma gidiyo benim:)rabbim inş gösterir o günleri
sayayım elıfzade sekercınnkızı ve erva nın
mercan ısmınıde sevdım he
merhaba kızlar
ben de transfer sonrası gün sayıyorum.. ALLAHIM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI MELEKLER VERSİİİİN AMİİİİNNN
Ooo eymen baya varmış bide benim olsun:)geçmiş olsun canım arasa yaklaştırma bari yareni
sarkıyı dınledınmı cnm eymn nınnısını
cnm ben gecırdugu ıcın bgısıklık ıle doğar 1 sene korurmuş bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?