- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
benım kaynanayı 3 saatlıgıne mutfaga koy..sonra ıcerı gır, yemek nerde dersın .. o derece yanı...
haha o da güselmiş napcagını mı unutuyor
meri bakarmısın en sanslı sensin sanırım aramız daa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım kaynanayı 3 saatlıgıne mutfaga koy..sonra ıcerı gır, yemek nerde dersın .. o derece yanı...
meraba canım hosgeldn oncelıkle...benım esımde ıstıyor artık..ıllede tutturdu kı kız cocuk doguracan gıt cın takvımıne neye bak dıyor:)) bakalım bızde obur ay balıycaz calısmaya:)
dıger konun ıcınse.20sınde adet olmussun yanı adetın ne zaman bıttı..
adet bıttıkten 15.gun ovulasyon ıcın en yuksek gun.o zaman hamıle kalma olasılgıın daha yuksek.bırde adetten oncekı 2 gun hamılelık rıskı yuksek canım bıldıgım bu.
ahahha bizde de tam tersi onun içi daralıyordur benden..kıs maşallahı varmış kv nin
bizim ki çok yavaş,o dolanmaya başlayınca içim daralıyo
söyledim bile canım:)hamarat mı diil mii görmedim onun için haksızlık yapmak istemm
kv yemek yencekse ne yapalım der ima ile biz kalkar yaparız
bi kahve içelim der veya cay aynen kalkar yaparız varsa eltim yanımda
beraber yoksa benn bi de kırk yılın basında gidiorus hee ondan hiç gidesim gelmes
bi de köy de oturuyor benim kii evde ki rahatlık yokk anla artık sen canım
a.s canım sende konusursan söylersin çok selam
daha demin kimse yoktu ciktim yatacaktim bide baktim dolmus burasi
bi selam verelim nasilsiniz???
kaldım canım ama kucagıma alamadım..
şimdi yenideln calısmalara baslıcam sana umut olayım diye söledim ben
umutsuzluga düşme sakın.glulkofen kullan mutlaka.pcosta çok işe yarıyor
tşk cnm düştümü bebeğin? önceden cok umutsuzdm ama artk öle diilim bi kez kimyasal gebelik gecirdm ve artk şükrediyorum demkki hamile kalabiliyomusum die bide glukofeni dr mu yazıck kndimizmi alıp kullanıcz?
Ohoo hayalındekınden daha fazla emın ol. Eymenın karnı acıkınca konusuyo onunla oğlum mecburuz anneye gıtmeye bende sut yokkı yoksa onuda verıcem ama yok ne yapayım dıyoü
kız bizim cocuklar öle olur zaten kıme cekecek
bizde gece oturup gündüz uyuyan tipleriz
ay sevindim demek aras abisine cekmiş...
Osmanı hayal edebiliyorum.oh baksın ii bari sende gündüz uyur dinlenirsin.
daha demin kimse yoktu ciktim yatacaktim bide baktim dolmus burasi
bi selam verelim nasilsiniz???
Eliiiifffffffffffffff hayirli olsun gözün aydin bebegine Masaallah Allahim bagislasin cok tatli
bende bugün sinemaya gittim esimle sonra yemege ardindanda tatliciya girdik ve arabada eve giderken hesaplamaya basladim su kadar surda su kadar burda diye
sonra amaaaan herzaman yaptigimiz birseymi sanki dedik gectik
Hoş geldin canim sen buralardaydin zaten ne ara finansta yemeğe gittin ki
Aman uyanma teyzesi annen biraz da bize takılsın :2::2::2::2:Iyıyım allaha sukur. Artık bı haftayıda gectı ya dıkışler konusunda bıraz daha rahatım tabı emzırırken eymen efendı tekme atmazsa
Amın canım işallah eymen de ıyı uyuyo teyzesı gercı yakındır uyanır artık ama olsun o uyanana kadar takılayım bende
hg arkadasım bence bir an önce basla zaten ha deyince olmuyor
adetlerin düzenli ve 30 günde bir se adetin 14.günü yumurtluyorsun diye biliyorum
14-18.günler gün asırı ilişki öneriyor doktorlar
ayy evet galiba en şanslımız meri
söyledim bile canım:)
ay yok benm kv bişe demez bana gider kendi yapar
hatta eltimle ben varsak da eltime söler bana ses etmes
eltimi kendine daha yakın hissediyor olabilir aman cokta üzüldüm
kıs senin ki demi uyusuk yoksa benim ki gibi iş yaptırmayımı sevioayy evet galiba en şanslımız meri
Bugün saat 14den sonra gitmistik canim ve eve gelir gelmezde seninle yazistim
simdide namaz kilmam lazim abdestimide aldim ama siz kacarsiniz diye ayrilamiyorum burdan
meeeeriiiiii nasilsinnnnnn
merhaba canım hoşbulduk,ben şimdi ufaktan ufaktan araştırmaya başladım ama eşimin haberi yok zaten hevesli iyice sıkıştırır beni biz daha cinsiyet belirlemedik ama erkekler kız bebeişleri daha çok sever,teyzemin kızı oldu eniştemi çaldı desem yeri teyzem kızıyor kendime rakip doğurmuşum diye:)
20 sinde oldum 5 gün sürdü,yani 25 inde bitti... 'adet bıttıkten 15.gun ovulasyon ıcın en yuksek gun' yazmışsın bu hangi güne denk geliyor, canım birtürlü anlayamadım gitti şu hesaplamaları ,sen söyler misin şimdi yüksek günlerim bu ayın kaçıyla kaçı oluyor???,nette okuyorum genel olarak yazıyor ama birtürlü hesaplayamadım biri gösterse öğrenicem bu kez
adetten önce iki gün hamilelik riski yüksek demişsin yani canım bu ayın 18 ve 19 mi oluyor :)
ben buralardayim gerci gecen 2hafta topige girememistim burda resmi tatildi ve biz akraba ziyaretine gitmistikahahha bizde de tam tersi onun içi daralıyordur benden..
ben daha yavasım..hiç kendimi sıkamam
söyledim bile canım:)
ay yok benm kv bişe demez bana gider kendi yapar
hatta eltimle ben varsak da eltime söler bana ses etmes
eltimi kendine daha yakın hissediyor olabilir aman cokta üzüldüm
ben iyiyim nartanem asıl sen nasılsın nerelerdesin
özletiyorsun kendini
Ohoo hayalındekınden daha fazla emın ol. Eymenın karnı acıkınca konusuyo onunla oğlum mecburuz anneye gıtmeye bende sut yokkı yoksa onuda verıcem ama yok ne yapayım dıyo
Gece oturup gunduz yatması normalde ıyı benım için ama bu aralar gelen gıdenden dolayı gunduz uyuyamıyom ben. Eee her daim evın toplu mısafıre hazır olması la zım. Bı ondan azıcık şikayetcı osman her sabah yatagımı yaparken bıraz soylenıyo. Yavv ne zamana kadar boyle olucak dıken ustunde oturmaktan sıkıldım bunun bı lımıtı yokmu mesela doğumdan sonra ilk 10 gun gormeye gelemeyenler hakkını kaybetım dırek mevlute gelse olmazmı dıyo eee adam ne anlar lohusa yatagı yapmaktan haksızda sayılmaz ben ordan soylenırım orası yamuk oldu yok dantelı kıvrıldı fılan adam duzeltıcem dıye helak oluyo
Evet canım sonunda kavustum meleğime rabbım sılerede nasıp etsın ışallah
yok canım 6aylıkken erken dogum oldu çok küçüktü yaşayamadı((tşk cnm düştümü bebeğin? önceden cok umutsuzdm ama artk öle diilim bi kez kimyasal gebelik gecirdm ve artk şükrediyorum demkki hamile kalabiliyomusum die bide glukofeni dr mu yazıck kndimizmi alıp kullanıcz?
Ohoo hayalındekınden daha fazla emın ol. Eymenın karnı acıkınca konusuyo onunla oğlum mecburuz anneye gıtmeye bende sut yokkı yoksa onuda verıcem ama yok ne yapayım dıyo
Gece oturup gunduz yatması normalde ıyı benım için ama bu aralar gelen gıdenden dolayı gunduz uyuyamıyom ben. Eee her daim evın toplu mısafıre hazır olması la zım. Bı ondan azıcık şikayetcı osman her sabah yatagımı yaparken bıraz soylenıyo. Yavv ne zamana kadar boyle olucak dıken ustunde oturmaktan sıkıldım bunun bı lımıtı yokmu mesela doğumdan sonra ilk 10 gun gormeye gelemeyenler hakkını kaybetım dırek mevlute gelse olmazmı dıyo eee adam ne anlar lohusa yatagı yapmaktan haksızda sayılmaz ben ordan soylenırım orası yamuk oldu yok dantelı kıvrıldı fılan adam duzeltıcem dıye helak oluyo
Anladım canim ohh iyi yapmissin gez toz eğlenmene bak merii beni bile duymadı inşallah seni duyar
merhaba kzlar aranIza yeni katIldIm sayIlIr 1 bucuk yIlk evliyim allah nasip ederse bende bebek düsünüyorum 5 aydan beri beni de topige alIrsanz sevinirim yeni oldugum için pek anlamyorum xd
aman sus haberı olmasın esının..basının etını yer yoksa..:)
ben doktora danısmıstım bu konuyu onun tabırıyle anlatıyorum..sen 18 ve 19unda yuksek ovulasyon tarııhin (gebe kalma) bırde 25ınde bıtıyormussun (ay kac cekerse tabı 30undan hesaplıyorum) obur ayın 10 unda en yuksek ovulasyon tarıhın oluyor.9 u ve 11 ıde normal duzeyde ovulasyonun oluyor..
bılmem acıklayıcı oldummu...
16 gunu gectıkten sonra yumurtalıklar kapanıyrmus doktorun dedıgı bu. dıger ay yıne aynı sekılde ıste devam edıyormus....