- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
Dikkat et üşütme canim sanmam İzmir'e kolay kay kar yağmaz başka yerlere yagar biz soğuğunu çekeriz isteiyiim saol nasıl olum havaların sogumasıyla donuyorum böyle giderse kesin kar yagacak buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkat et üşütme canim sanmam İzmir'e kolay kay kar yağmaz başka yerlere yagar biz soğuğunu çekeriz isteiyiim saol nasıl olum havaların sogumasıyla donuyorum böyle giderse kesin kar yagacak buraya
Dikkat et üşütme canim sanmam İzmir'e kolay kay kar yağmaz başka yerlere yagar biz soğuğunu çekeriz iste
Canim Hamilelik takviminde yazıyor canim 3. Ayımızı doldurduk 4'e girdik Elhamdulillah
evet izmirim için hep öyle söylerler gecen sene kırdık zincirlerii belki bu senede yagar ve inş yagar bende kar topu oynamak istiyorum
gecense hastaneden cıktıgım gün heryer beyaz dı ama ben amaliat oldugum için oynayamamıstımm(( inş bu sen kısmet olurrr
oyyy oyyyy cinsiyeti bellimi.nerdn bakılıo hamilelik takvimine bilmiyorm bn
zeynepim gec kaldın benim uykum geldii yavasdan elif de gelemdi gecmişden
benim de uykum geldiii azcık konusayım diorum ama zordan dayanıcam sanırsamevt biraz öyle oldu..akşam yemeğinden sonra mutfağı toplamamıştım onu topladım.bitirir birazdan geçmişi döner aramıza
ayyyy elifcik geçmişlerdeyse zor gelir
ben bir girdim sizler varsınız hemen geldim gecmişe şimdi ara ara bakıp bitiririm
ah öle kötüyse bilemem arkadasım.sağolasın arkadaşım.evet çok haklısın önce yaramı tedavi ettirmeliyim ama çok korkuyorum, ilk çocuktan önce yaktırmak dondurmak kötü diyenler var kafam karıştı26:
ayfercim cok sevindim moralinin düzelmesine...slm kizlar. Dün beni bi arkadasim cagirdi yanina. yeni dogum yapti oda. kayinvaldem anlatmis ona benim durumumu.
onunda iki cocuguna trisomie21 demisler. ilk cocugunda dünyasi basina yikilmis. cok kötü olmus. oda amniyosentez yaptirmis.
ama sonuclar iyi cikmis. ikinci bebeginede öyle demisler. fakat pek umursamamis amniyosentez bile yaptirmamis. Allah bilir herseyi dedi.
ben inandim cocugumun iyi olacagina, sende inan dedi. ben inaniyorum senin cocugunun iyi olacagina, bide kiz olacak dedi :)
moralim biraz düzeldi. hem bu benim hasretle bekledigim cocugum onun canina nasil kiyarim...
Eki Görüntüle 596952
kızlar yüce rabbim hepimize bunları ayaklarına
giydirebileceğimiz bebişler nasip etsin inşallah
ayyyy elifcik geçmişlerdeyse zor gelir
ben bir girdim sizler varsınız hemen geldim gecmişe şimdi ara ara bakıp bitiririm
benim de uykum geldiii azcık konusayım diorum ama zordan dayanıcam sanırsam
canım hoş geldin elif dünde yokdu ee tabi birikti sen fazla okumassın sanırım canım sabahdan pek fazla sayfa yok
gece güsel geçmişş neler yaptınız
En son kızdı değişmezse TATLIM benim paylaşımımın hemen altında ne zaman doğacağı kac haftalık olduğu ve gelişimi yazıyor
evet dün çenemiz cok düştü:)canım hoş geldin elif dünde yokdu ee tabi birikti sen fazla okumassın sanırım canım sabahdan pek fazla sayfa yok
gece güsel geçmişş neler yaptınız
Hepinize ıyı akşamlar arkadaşlar
Iyı dıeklerınız için teşekkur ederım kızlar alıntı yapamadım çok fazla olduğu ve gecmışın tamamını okuyamadığım için sakın yanlış anlamayın.
Sonunda geldım canım artık yarın devam ederım gecmış okumaya 2 gun gırmedım 67 sayfa yazmıssınız yaw anca 40 taneını okudum. Dığerlerı yaın artık benım oğlan uyanmadan bırazda yazayım baı dedım
Hepinize ıyı akşamlar arkadaşlar
Iyı dıeklerınız için teşekkur ederım kızlar alıntı yapamadım çok fazla olduğu ve gecmışın tamamını okuyamadığım için sakın yanlış anlamayın.
evet dün çenemiz cok düştü:)
ne olsun kuzm yemege gittik güzel mamalar yapmıstı kv
sohbet muhabbet ama internet olmayınca sıkılıorum orda
gelir gelmes size geldim aklım kaldı
Baktım bu gece aranıza donemıcem bende okunayı buraktım. Bıde asağısının kalabalıklastığını gırunce bırazda yazayım dedım. Yoksa nerdeeeee daha 40. Sayfadaydım. Ee bıde dıkkatlı okumaya calışıyordum mlum yenı arkadaslar gelmış kım kımdır ne sorunu vardır derken anca oldu yanı
tmm cnm gördüm bn onu reklam sanıyodum =))) anladm şimdiii =)