Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi aksamlar elifcim nasılsın bakalım?
eymencik nasıl?akıllı uslu bir bebekmi?
yoksa gazlı ve aglamaklı mı
osman ne halde..bebişinin basından ayrılabiliyormu acaba:)
İyi sevindim tanışanını mı canim ben izmirden Mesude 25 yaşındayım
afiet olsun tatlımm evet alışkanlıkmıdır nedir
insan bakmak istiyor arada bi yoklicam illaa
neler yepmıs kv masallah bana gerek böle bi tanee kv
songül yok neden gelemdi acaba
Iyıyım allaha sukur. Artık bı haftayıda gectı ya dıkışler konusunda bıraz daha rahatım tabı emzırırken eymen efendı tekme atmazsacanım hoş geldin yeni arkadaslar gelince gecmiş kabardı okursun canım neden yalnıs anlasılsın
oglusun uyu demek sen nasılsın var mı agrın sızın dikişlerinde oglun usllumuu
Elifim nasılsın hosgeldin eymenimiz nasıllar cok tatli masallAh Rabbim anali babali büyütsün hayirli ömürler versin inşallah
LOWELY22 sende pcolusun benim gibi dimi arkadasım?
adetlerin düzenlimi peki?
fazla kilo yada tüylenme problemin varmı?
bende hepsi var bu sorunların ve adetlerim cok düzensiz ama bir kez kendiliginden hamile kalabildim.
üIyıyım allaha şukur. Eymencık de ıyı uyuyo şimdi. Benımkı azıcık tersıne gıdıyo gunduz uyuyo gece uyanık ee gelen gıdenden gunduzde ben uyuyamıyom o yuzden bıraz uykusuzdum. Onun için gıremedım ıkı gundur. Baktım kımsecık gelmıyo hep uyudum. Ee bunye kaldırmıyo malum uykucunun tekıyım
Eymen ağlamayı oğrenemıcek sanırım zaten beceremıyo vık deyınce alıyoz ağlamasına fırsat vermıyoz. Gaz sorunumuz magalesef var. Bıde yedığının bı kısmını mutlaka çıkartıyo.
Osmanı hıç sorma bebışın basından ayrılmıyo zaten nobetleşe bakıyoz desem yerı var. Osman cuma gunu ızne ayrılınca annemde gıttı. Şimdi gunduzlerı osman gecelerı ben bakıyom. Oyle anlaşıp duruyoz onun mesaisi bıttı benımkı basladı
hamarat mı diil mii görmedim onun için haksızlık yapmak istemmaynen meraklıyız biz sanırım aklımız kalıor
ama iikide kalıor..toplasıoruz işte.
kv yayla corba köfte fırın makarna ypmıstı
çayın yanına da mısır patlattık meyve falan anca yani
senin kv de hamarat mı?ay benmkının maasallahı var 30dk mutfaga girsin 3 cesit yemek cıkarır..
a.s canım sende konusursan söylersin çok selamannesi e babası var canım.yatacaklar birde..onlarla oturuyodur
azönce haberlestik cok slmı var sizlere
bende inşallah Allah kısmet ederse 2013 senesinde anne olmak istiyorum.. şayet korkuyorum henüz bunun için çalışmalara başlamadık ..eşim hazır istiyor,bende bu sene istiyorum,topiğe katılacağım zaman söylicem:)
birde bi sorum olacak kızlar ; ben her ayın 20sinde adet oluyorum yumurtlama günüm yani bebiş için uygun gün hangisi oluyor? tecrübesizim kusura bakmayın
20 sinde adet oldum bebiş için uygun günlerim bu ayın kaçıyla kaçı arasında ?yazarsanız sevinirim
olur cnm bnde uşaktan nebiye yakınız yani bnde 22 yasndyam
aynen meraklıyız biz sanırım aklımız kalıor
ama iikide kalıor..toplasıoruz işte.
kv yayla corba köfte fırın makarna ypmıstı
çayın yanına da mısır patlattık meyve falan anca yani
senin kv de hamarat mı?ay benmkının maasallahı var 30dk mutfaga girsin 3 cesit yemek cıkarır..
olur cnm bnde uşaktan nebiye yakınız yani bnde 22 yasndyam
daha demin kimse yoktu ciktim yatacaktim bide baktim dolmus burasi
bi selam verelim nasilsiniz???
Eliiiifffffffffffffff hayirli olsun gözün aydin bebegine Masaallah Allahim bagislasin cok tatli
bende bugün sinemaya gittim esimle sonra yemege ardindanda tatliciya girdik ve arabada eve giderken hesaplamaya basladim su kadar surda su kadar burda diye
sonra amaaaan herzaman yaptigimiz birseymi sanki dedik gectik
kaldım canım ama kucagıma alamadım..ewt cnm malesef pkoluyum bnde adetim ilk basladgndan beri düzensiz ewt kilomda wr ama boyum uzun olduundan göstermiyorm ama tüylnmem asırı diil drumda sölemişti pkolu hanımlarda kilo ve tüylnme olur die. ohh ne güzl sn kalabilmişsn bnde kalsam keske
bende inşallah Allah kısmet ederse 2013 senesinde anne olmak istiyorum.. şayet korkuyorum henüz bunun için çalışmalara başlamadık ..eşim hazır istiyor,bende bu sene istiyorum,topiğe katılacağım zaman söylicem:)
birde bi sorum olacak kızlar ; ben her ayın 20sinde adet oluyorum yumurtlama günüm yani bebiş için uygun gün hangisi oluyor? tecrübesizim kusura bakmayın
20 sinde adet oldum bebiş için uygun günlerim bu ayın kaçıyla kaçı arasında ?yazarsanız sevinirim
Iyıyım allaha sukur. Artık bı haftayıda gectı ya dıkışler konusunda bıraz daha rahatım tabı emzırırken eymen efendı tekme atmazsa
Nebiye tanıştığımıza memnun oldum canim ne kadardır bebek istiyorsun