Amin cnm cok tesekkur ederim cnm ben yeni öğrendiğimde 4 haftalikti kese gözükmemişti 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor bende bir hafta sonra baska bı doktora gittim oda daha küçük kese gozukmeyebilir dedi sanırım bir buçuk aylikti kesemiz gözüktü yani 5.5 6 haftalikken Gördük bide bildigim kadarı ile 2-3 binlerde olursa degerin gözüküyor
Benim üçbinlerde şuan.kesede gözüktü bugün ama bebek nezaman gözükecek kalp atışı nezaman duyulacak meraklardayım çok.değerlerin güzel dedi doktor ama insan görmek duymak istiyo işte ne bileyim.
ayy olsun kız kıskansın fenamı..sende heee..kısknamasa ayrı dert..Ne olsun cnm ya yersiz kıskançlıkları sınırlandırdı onu işe uğurlamak icin balkona çıkmıştım üzerimde tayt ve tunik vardı niye çıkmisim gece vakti balkona ya biri gorseymis beni taytla sancı gece gece taytli kim girecek beni bende gece uyuyanadim kızımda huzursuz oldu sanırım cok hareketliydi hic yoktan KIZIMI da strese döktü bende kızdım giremedim o yüzden haberde veremedim topikte kimse yoktu da ne bilim aman
Hayırlısı cnm insallah iyi seyler oluyordur
Dilberim amin cnm insallah Rabbim hepinize bnsıp etsin insallah bu arada dogum gununmus yeni Yasin Hayirli olsun bebisli senelere insallah:)))
Anamm kuzum görmedimki ben seni.ayi ne bileyim ya bebişimi görsem kalp atışını duysam ozaman rahat rahat sevincem.doktorumda herşey çok güzel dedi ama ben işte illa ayrıntılarda takılcamsen napıyosun bakalım mucizem ne durumdasın kaç gün kaldı ?
ayy olsun kız kıskansın fenamı..sende heee..kısknamasa ayrı dert..
sende çıkma aaa niye adamı zıplatıyon hhahah...
eteni geçir kıcına öle çık ...başına başörtünü tammDD
sıkma canını öle basit şelere bakim
ayy ebn gün saymıyorum cnmm yaa..
ben iki kere hanmile kaldım kimyasal gebelikoldu..
ikiisndede böle yapışkan bi akıntı geldi bunda hiç gelmedi.. ü yüzden öle pek umudum kalmadı...
ztn iki gebeliğimdede 52. günde düşük olmuşitu o yüzden pek düşünmüyorum...
kese oluşma aşasında düşük gerçkleşiyor bende
aa nisan bebek güle güle demdn giitmişyaa niye ettkine böle bişecikkk
ayy cnm sıkma sen..ay benkini bilsen hiççç böle konuşmazsınn..biz yapışık ikiz ben çok nadir giderim tek .uyuzdur ama sevrim kocamı bennnnAman ne bilim ki kizacagini ki hem aklıma mı geldi yok anam fazlası da zarar kıskançlığın tmm cnm takmicam Zaten sonra olan bana oluyo o hic birsey olmamış gibi davranıyor uzuldugumle kalıyorum sonra
Gitmedim kuzum burlardayım ben
kizlarrr bugun benim dogum gunummm INSALLAH 2014de yavrum kucagimda olur dogum gunumde dusuncesi bile mutlu ediyor beni ALLAHIMMM her kese nasip et boyle mutluluk AMINNNNNNNNNay ben kendimi hala cocuk biliyorum ama 26 oldum
bu arada burda saat 00:48 yani 12 nisan oldu artik ondan erken kutladim kendi dogum gunumu )))))
ayy off misafirr....
14 gn gelşmesin kmse sen dinlen yatt kuzumm...
ay ne dicem eşinn kardeşi yokmu kv hep sen bakon kuzum
ayy yerim ben bunu ...tipee bakk ..keltoşumm benm yaaaa...yumuk yumukkk....
ayy kız onu demek neren çıktıı...
hem kardeş hem de kız hahah:)))
Kimseye demedigim icin cnm aşılama yaptıgımı kv bende diye geliyorlar görümcem var ama kv oraya gitmiyor o istanbulda bizde daha rahat ediyomuş o gitmeyince bende git diyememki bi defa dedim biraz dinleneyim ben diye yanlış anladı beni benden bıktın diye aglamaya başladı bende o yüzden artık bişey demiyorum kendi giderse ne git ne gitme diyorum çünkü benim hayatta en cok korktugum şey yanlış anlaşılmak
kızlar benide aranıza alırmısınız 8 aylık evliyim hiç korunmadım ve hala kalamadım tık yok...çok bunaldım artık
ayyy canimm cook tesekkur ederimmiyiki doğdun kuzucukk..nice nice yıllara cnım.....:119::119::119::119::119::119::119::125:
AMİN canim sagolDilberim amin cnm insallah Rabbim hepinize bnsıp etsin insallah bu arada dogum gununmus yeni Yasin Hayirli olsun bebisli senelere insallah:)))
Cnm sağlıklı huzurlu nice senelere
ayyy canimm cook tesekkur ederimm
AMİN canim sagol
tesekkur ederim tatlimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?