Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy bende özledim canmCokkk ozledimmm seniiii sukur kqvusturana kuzum..qnqm sen bize kqvustun qmq qnnecin bqbcindan kardesinden uza geldin ne kdrda benciliz deme....qma cok ozledim nqpimmm
nil seni görmek ne güzelAnaaaaaaaaaaaaaa.. Kız bu aras mavişmiiiişşş..
Ayy yerim onu ben yaa.. Büyümüş adam olmuş.. Kız ne çabuk büyüdü bunlar.. Benimki hala bebek..
Ay evet benimki hala aynı.. Bırakın nete girmeyi, namaz ve abdestten başka lüksüm yok..
Akşam eşim bakıyor, evi topluyorum, süpürüyorum, bulaşıkları yerleşti faaln filan..
Adam zaten bakıyor yani, hergün hemde.. Ama birgün 1 saat buyada buluşabiliriz evet..
Anlaşalım birgün inşaAllah..
Bende özledim valla.. Kafayı yemek üzereyim zaten, dışarı çıkmak yok, gezmek yok,
insan yüzüne hasret kaldık.. Yinede hamdolsun ama, zorlanıyorum velhasıl..
Neyse görüşmek üzere, herkesi öptüüüm.. Hiii Arası özellikle öptüm, hemde vakumlu vakumlu....
senelerim geçiyo çok dua ediyorummm benimde bebeğim olsun istiyorummmmm :'( ama olmuyo bu ayda olmadııı :'(
hoşgeldinnn kuşşşş..bizim içimzdeki aşk tüm bebk istyenlerde var kuzum..allh hepicimize sabır versin kuzumm...senelerim geçiyo çok dua ediyorummm benimde bebeğim olsun istiyorummmmm :'( ama olmuyo bu ayda olmadııı :'(
kader utanasın kuzumm napalaımmm..ayyy bende özledim canm
benmde kaderim böleymiş..orda burayı burda orayı özlüyorum
hayatımda hep bir özlem bir istek var
nil seni görmek ne güzel
yigenimiz yaramaz bir bebekmiş duydum Allah yardımcın olsun
arada sırada akıllı bir bebiş olsun da bizi annesine kavustursun.
özledim seni
canım Allah dualarını kabul etsin...her anne olmak isteyen kadına nasip etsin
ne zamandır beklıyorsun ki
oyy kuzum sen burdayklende kimseler gelemmş heee...buaksamda gezmelerdeydim kızlar
tüm günde temizlik yaptım ev 10gün acılmayınca kirlenmiş
sizlerden de kimsecikler yok ama ben hala uyumamak için direnıyorum
bende çok merak ediyorum yaaa fatoşuu nerde ne yaptı acaaba bi haber vereydi iidi yaapampikten haber yok dimi merak ettim..nerelerdesin hayırsız kadın
elifim senide göremedim gecmişte..umarım iisindir biraz daha
hey mucıze nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ahhhhhhhhh ben sırdan yemem miii..gittigimde bile yedim.sevilmicek gibi değil ki,çok özledim adanayı baran türkü evinde eğlenmeyi,baraj yolunda yürümeyi:)))
benim yerime şırdan yermisniz???????bide salep içmeye bi yere gidiyoduk adnan menderes miydi orası?
yok kus daha da bi yere gitmek yokevdeyim haftayaoyy kuzum sen burdayklende kimseler gelemmş heee...
banada olo aynısınıı..
bakk berinnde yokmuş :))))))))))))
hemn berrine dokunayımm :))
ay kız hem temzilik yaptın hem gezdin maşşlhh heee.bana bak haftaya bi yerde kalim fln deme heee..ona göreee
hey mucıze nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
serrandan haber varmı kaç kez facden yazıdm görüldü diyo ama cvp yazmıyo sanırım sorulurmdan sıkıldı bende sormm dedm...
Anaaaaaaaaaaaaaa.. Kız bu aras mavişmiiiişşş..
Ayy yerim onu ben yaa.. Büyümüş adam olmuş.. Kız ne çabuk büyüdü bunlar.. Benimki hala bebek..
Ay evet benimki hala aynı.. Bırakın nete girmeyi, namaz ve abdestten başka lüksüm yok..
Akşam eşim bakıyor, evi topluyorum, süpürüyorum, bulaşıkları yerleşti faaln filan..
Adam zaten bakıyor yani, hergün hemde.. Ama birgün 1 saat buyada buluşabiliriz evet..
Anlaşalım birgün inşaAllah..
Bende özledim valla.. Kafayı yemek üzereyim zaten, dışarı çıkmak yok, gezmek yok,
insan yüzüne hasret kaldık.. Yinede hamdolsun ama, zorlanıyorum velhasıl..
Neyse görüşmek üzere, herkesi öptüüüm.. Hiii Arası özellikle öptüm, hemde vakumlu vakumlu....
ayy kız şimdi gelse derki hep bana diyonuzz..kız kesin girodur kimse yokr çıkodurr..ahhhhhhhhh ben sırdan yemem miii..gittigimde bile yedim.
annem yapar bayılırım 2 poşette getirdim buzluga attım..
canım isteyince atıyorum düdüklüye oh misssssss
yok kus daha da bi yere gitmek yokevdeyim haftaya
ay evet berrinde yoktu..hep ekıo bizi bu kız
hey yaren naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iiidr senden nbr taze gbeee..arkadaslar selam nasilsiniz
arkadaslar selam nasilsiniz
ay cnm sımdılık mavı ama degışmezse herkes boncuk dıye sevıyo ama yarenınde öle degıştı
dedgın gıbı aras bebelıkten cabuk cıktı kucuk adammmm
ay uykusuz olunca o ış guc nasıl yapılır bılemedım arkadaşım sukurkı bak esın ne guzel yardımcı
bı gun ayarla haber ver kusum ben kızları toplayım hemencık yazılarını özledım ınankı
bu arada oğluşunu yenı resım ıstıyorum haberın ola
arkadaslar selam nasilsiniz
ayy kız şimdi gelse derki hep bana diyonuzz..kız kesin girodur kimse yokr çıkodurr..
heyy beriin her geldindebişe yaz sen :)))
canim yarin gidicez cok heyecanliyim INSALLAH pit pitlari duyariz :18:ayy kız şimdi gelse derki hep bana diyonuzz..kız kesin girodur kimse yokr çıkodurr..
heyy beriin her geldindebişe yaz sen :)))
iiidr senden nbr taze gbeee..
daha doktra gtmednmi bkam sen
slm canım ben iyiyim dilberim.
sen nasılsın?hayat nasıl gidiyor?
sen ve eşin ne mutlu umutlusunuzdur şimdi dimi?
aaaa ıyı tatlım sen nasılsın kalpp atışı gördunuzmu ttatlım