- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
slm kizlaaar!!!
kocis yurt disinda gurbet ten gurbete göcüyor zavallim. ben yine yanliz.
yanlizligimi sizinle payalasabilirmiyim???
tabukıde tatlım nasılsın bakalım saglıın nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlaaar!!!
kocis yurt disinda gurbet ten gurbete göcüyor zavallim. ben yine yanliz.
yanlizligimi sizinle payalasabilirmiyim???
tabukıde tatlım nasılsın bakalım saglıın nasıl
iyim sagol hersey yolunda. ilk adetimi bekliyorum. sen nasilsin??
bende ıyıyım tatlım hıcbı detaya gırmek ıstemıyorum cnm canını sıkmak ıstemıyorum ılgılenmedımı duşunme sakın
korunma surecın varmı cnm sonlanma doğum seklındemı oldu
ayfer merhaba tatlım
merhaba meriiimm.. nasilsin???
ilgilenmedigini düsünmüyorum canim. evet dogum seklinde oldu. sonra kürtaj, hic bise kalmasin diye. doktorum ilk adetin gelene kadar korun dedi.
sonra yine hamile kalabilirsin dedi. hersey yolundaymis yani.. acaba bana iyi gelirmi hemen hamile kalmak diye sordum doktoruma, seni cok iyi gördüm
esinde cok ilgili seninle, beraber altindan kalkarsiniz dedi.. (doktorum avusturyali bir kadin)
bende seni görünce daha iyi oldum canim, hersey yolundadir umarim. ben iyim yanliz biraz nezle oldum :2::2::2:iyiyimmm şükür bu günümüze canım...
seni gördüm daha iyi oldum.
ooo tatlım o zamanlar haberler guzel bence cıvı cıvıyı söker ınna yenıden hamıle kalmak bazı şeylerı gerıde bırakıyo
bak ne guzel eşinde destek desene mart ayına 3 lendınız artık meryem seyda ve senın guzel haberlerını beklıcez
bende seni görünce daha iyi oldum canim, hersey yolundadir umarim. ben iyim yanliz biraz nezle oldum :2::2::2:
dogru dedin, belki hemen ise baslarsak bazi acilar geride kalir. yeni heycan yeni umut bize güc verir belki.
insallah hepberaber iyi haberler veririz. ben inaniyorum buna, cok yakinda iyi haberler alacaksiniz, icimden öyle geciyor
gecmiş olsunnn havalar cidden kötü..bende seni görünce daha iyi oldum canim, hersey yolundadir umarim. ben iyim yanliz biraz nezle oldum :2::2::2:
inşalla tatlım en guzelı doğal yolla hamıle kalabılıyosun yaşadıgın tekrarlıcak bı durum degıl
herşey guzel olucak
çilek gıbı bı yıl olcak ınşalla
inşalla tatlım en guzelı doğal yolla hamıle kalabılıyosun yaşadıgın tekrarlıcak bı durum degıl
herşey guzel olucak
çilek gıbı bı yıl olcak ınşalla
gecmiş olsunnn havalar cidden kötü..
hersey yolunda canım..bugün hep evdeydim memleketten yeni geldim kalabalıga alıstımya tek olunca sıkılcam bisüre
çilek gibi tatlııııııııı
geveze kadın telin kapalı
gecmiş olsunnn havalar cidden kötü..
hersey yolunda canım..bugün hep evdeydim memleketten yeni geldim kalabalıga alıstımya tek olunca sıkılcam bisüre
çilek gibi tatlııııııııı
geveze kadın telin kapalı
evet cok sükür bi tedaviye ihtiyacimiz yok. doktorumda korkma bu tekrarlamasi nerdeyse mümkün olmayan bise dedi.
4 mart da kontorlüm var yine iple cekiyorum vallah, su ilk adet gelsede ise baslasak
ay evet ya ılk adet gelsın hemen calışın ay sssenın koçişini bulman da bıraz zor gözukuyo hee ucankuş
ay evet tüm gün yattım ben.dünün ve sabahın acısını cıkardım ama sen nasıl kaldın hayretttmeryem sankı öğlenden berı buralardayız rekor kırdık resmen
ay keske sende gidebilsen canım ne güzel olur beraberben tek kalmaya alistim canim. benim kocis hep yurtdisinda. suan italyada. bide gelince haftasonu ballandira ballandira italyayi anlatiyor..
aslinda hala hafif kanama var. su duphaston hapindan alsam bi hafta diye düsündüm. sonra birakinca normal adet geliyo ya, yani durumu hizlandiririm diye düsündüm.
kocis hayir dedi..
hic sorma ya, sadece hafta sonu evde. haftayada italyada, sonra burda calis dedi. patronuna söylesin artik ne diim
aslinda hala hafif kanama var. su duphaston hapindan alsam bi hafta diye düsündüm. sonra birakinca normal adet geliyo ya, yani durumu hizlandiririm diye düsündüm.
kocis hayir dedi..
hic sorma ya, sadece hafta sonu evde. haftayada italyada, sonra burda calis dedi. patronuna söylesin artik ne diim
ay evet tüm gün yattım ben.dünün ve sabahın acısını cıkardım ama sen nasıl kaldın hayrettt
ay keske sende gidebilsen canım ne güzel olur beraber
banada ilk adete dokunmadı doktorum.3 ay gelmedi sonra söktürücü verdi ayferim
sende elleme