kızlar hepınıze merhabalar bıkacgundur gıremedım abşamlar bızde
gırsemde kasım topiğine yazdım cıktım
yenı bı gundem konumuz var arasın cıldınde kızarıklık vardı cılt dr na göturduk egzama dedı
bıde arastırmayada göturcem bakalım orda dr ne dıcek benden bu kadar kafam takık yanı
yarın gece nasıp olursa burdayım kızlar öptum cok
ay hadi yen,i ayın uğurlu olsun çörek otu bebği gelsin inşşlhh cnmmseydammm ben hastalandim anacim:)) vatana millete hayirli olsun hahahha...bu aya artikinn napakk corek otu bal tarcina basladim artik bakalim allahtan hayirlisi diyelimm buarada nezaman olurum bilemiorum yaani 28 cekiosaaa 3 martta filan olurum yani ehuehu:)))))) opuorum sizi canlarr kendinize iyi bakinn kociscanla disari cikicam simdii bb..
ayy oğluma geçmiş olsun benim oğlum ii annesi doktr yanlış anlmış sen yeni doktrcuklara götür oğlumu...kalbinide çürütme ferah tut ii olsun cnmkızlar hepınıze merhabalar bıkacgundur gıremedım abşamlar bızde
yenı bı gundem konumuz var arasın cıldınde kızarıklık vardı cılt dr na göturduk egzama dedı
bıde arastırmayada göturcem bakalım orda dr ne dıcek benden bu kadar kafam takık yanı
arkadaslar nerdesiniz yaaaa :26::26::26:
ay hadi yen,i ayın uğurlu olsun çörek otu bebği gelsin inşşlhh cnmm
ayy oğluma geçmiş olsun benim oğlum ii annesi doktr yanlış anlmış sen yeni doktrcuklara götür oğlumu...kalbinide çürütme ferah tut ii olsun cnm
sende yoksun kuuzm napon ne eden ne almedesin bakalımm ay songül gelri meryem gelir ben yokum takılın siz kuzum
ay kuzu bende ıstıyorum oazartesı göturcem nasıp olursa artık öle ısede tedavısını yapcaz napalım
ay bu hafta denk gelemedık bu haftada esın gunduzcu sınır oldum ya
ay canım öle ama sennde misfrlerin vardı eryem yoktu berrin hep satışa getirdi beni zeynepte glemdi ben öle mal mal kaldım buralrda kuzumm...
Gene sen oldunda burda herkes olo..sen orda burda konuşursun kuzum ama bende kimse yoktuBerrinle 2muhappet hemn uyuyodu ztn..4 akşmdrda hiç gelemdiii ztnnn
tatlım gecmiş olsun oglusunaa kıyamm benn ona yaakızlar hepınıze merhabalar bıkacgundur gıremedım abşamlar bızde
ay canım öle ama sennde misfrlerin vardı eryem yoktu berrin hep satışa getirdi beni zeynepte glemdi ben öle mal mal kaldım buralrda kuzumm...
gene sen oldunda burda herkes olo..sen orda burda konuşursun kuzum ama bende kimse yoktuberrinle 2muhappet hemn uyuyodu ztn..4 akşmdrda hiç gelemdiii ztnnn
canim cok gecmis olsun İNSALLAH onemli bi sey degildir AMİNN...kızlar hepınıze merhabalar bıkacgundur gıremedım abşamlar bızde
sende yoksun kuuzm napon ne eden ne almedesin bakalımm ay songül gelri meryem gelir ben yokum takılın siz kuzum
Vaaay yeni topik açarsınız hee.. Benim haberimde olmaz.. Olmaz tabii.. Böyle huysuz bebek annelerini almazsınız buraya.. benim oğluşun nağlama sesinden kimse birbirini duymaz kii.. Ee olsun bakalım..
Naber kızlar.. Çoook uzun zaman oldsu sanki ya.a. Selam verip çıkacağım, zira vaktim yook.. Biiir sürü işim var.. Gündüz bebeğin başında nöbetteyim.. Daha doğrusu o benim üstümde hakimiyet ilan etm,iş.. Tüm gün kucakta beyim.. Yere koyduğum anda çığlığı basıyor.. Bende de bel ağrısı, sırt ağrısı ayyuka çıktı haliyle.. Geceleri uyku zaten ytok.. Eşim bazı geceler beni 3-5 saat uyutuyor, o bakıyor bebeğe.. Ama sırt ağrısından uyuyamıyorum, kıvranıpğ duruyorum sabaha kadar..
İşte böyle, ilk oğlumda yaşadıklarımın aynısını yaşıyorum anlayacağınız.. Ozamanda geçmniştim aynı yoollardan, aynı ağrılar, aynı uykusuzluklar, depresyonlar, çaresizlikler.. Hamdedip duruyorum şte..
Bu arada çok özledim sizi.. Ahh zamanım olsa da gene yazışsak eskisi gibi gece 2 lere kadar.. Ne günlermiş yaa..
Hepinizi çoook öptüm.. Yazamasamda, arasıra girip okuyorum.. Hepinişzden haberdarım yani.. Bu arada çoook hızlı yazıp çıkmak zorunda olduğum için, doğru düzgün yazamadım, özüür..
Kıız songüüül.. Arası merak ediyorum, değişti mii.. Resmini koysana bakayım..
Görüşmek üzeree...
Hepinize boool uykulu , bebişli, sağlıklı, mutlu, gülücüklü, agulu günleeeeerrrr....
selam sekerler nasilsiniz???
selam tatlım hoş geldin nasılsınn kimseler konusmuor bakıp cıkıolar vallaaa yalnız kaldım burdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?