Vaaay yeni topik açarsınız hee.. Benim haberimde olmaz.. Olmaz tabii.. Böyle huysuz bebek annelerini almazsınız buraya.. benim oğluşun nağlama sesinden kimse birbirini duymaz kii.. Ee olsun bakalım..
Naber kızlar.. Çoook uzun zaman oldsu sanki ya.a. Selam verip çıkacağım, zira vaktim yook.. Biiir sürü işim var.. Gündüz bebeğin başında nöbetteyim.. Daha doğrusu o benim üstümde hakimiyet ilan etm,iş.. Tüm gün kucakta beyim.. Yere koyduğum anda çığlığı basıyor.. Bende de bel ağrısı, sırt ağrısı ayyuka çıktı haliyle.. Geceleri uyku zaten ytok.. Eşim bazı geceler beni 3-5 saat uyutuyor, o bakıyor bebeğe.. Ama sırt ağrısından uyuyamıyorum, kıvranıpğ duruyorum sabaha kadar..
İşte böyle, ilk oğlumda yaşadıklarımın aynısını yaşıyorum anlayacağınız.. Ozamanda geçmniştim aynı yoollardan, aynı ağrılar, aynı uykusuzluklar, depresyonlar, çaresizlikler.. Hamdedip duruyorum şte..
Bu arada çok özledim sizi.. Ahh zamanım olsa da gene yazışsak eskisi gibi gece 2 lere kadar.. Ne günlermiş yaa..
Hepinizi çoook öptüm.. Yazamasamda, arasıra girip okuyorum.. Hepinişzden haberdarım yani.. Bu arada çoook hızlı yazıp çıkmak zorunda olduğum için, doğru düzgün yazamadım, özüür..
Kıız songüüül.. Arası merak ediyorum, değişti mii.. Resmini koysana bakayım..
Görüşmek üzeree...
Hepinize boool uykulu , bebişli, sağlıklı, mutlu, gülücüklü, agulu günleeeeerrrr....