Aminn canlarımm inşallah..En kısa zamanda hepimiz hamiş olalım,Rabbim dualarımızı kabul etsin en yakın zamanda inşallahhhhhhhhh![]()
AMIN canim INSALLAH tez zamanda hamile kalirsin benimde esim varikoselden ameliyyat olmustu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canlarımm inşallah..En kısa zamanda hepimiz hamiş olalım,Rabbim dualarımızı kabul etsin en yakın zamanda inşallahhhhhhhhh![]()
zeyneplerde bugün hastanedelerrr allahım sifa versin kocasınaaa inş hamişş kalırrr bu amaliat da işe yararr
cnm doğum kontrol hapını dert etme sen cnm...Bende sana gurban yawrum:))valla olmadım adet:)3 gün önce doktora gittim kiste baktı kücülmüş.6 şubata kadar kullanmaya dewam edecem doğum kont hapını.sona bırakıp 3 4 gün içinde adet olacam.adet olunca doktora gidecem galiba aşılamaya başlayacak.yalnız benim bi korkum var.ben doğum kont hapı kullanıyomya.aşılama yapılcak hemen arkasına.acaba hapın koruma etkisi dewam edermiki???doktora sormayı unuttum![]()
annem kızımızn gelmesine az kaldı heee...ayy gelsn bir an önce yaaa..kuzucuk anam kova burcu olcak kızımızz..yok kuzum daha doğuramadım bekliyoruz :26:
2-3 gündür sancılarım var dünde dr kontrolümüz vardı nst ye bağladı sancı çıktı ama daha azmış herkes 1 hafta içinde olur diye tahmin ediyor ama bakalım artık bizim hanımefendinin gönlü ne zaman olacak![]()
yeni ayın uğurlu olsun snei pek göremiyoruz ama ...benim sat 29 ocak batta 29 şubat ekleyiver canım
senii özledimmmmm ben ama yaaaaa nerelerdesin bakim sen kuzummmşeydamm fala ınanma falsızda kalma demısler ama senın falcınında agzından bal damlamıs resmen kuzum gelde ınanma şimdi
inşaallah gercek olur ıkızlere hamişim dersın tez vakıtte
ruyanıda hayır dıyelım hayır olsun kuzum karısık ama bana guzel bı anlamı var gıbı gelıyo ruyanın
sedefff canım ınsaallah yok olmustur kıstın de asılaman yapılır hayırlısıylada tutunur ınsallah
sevgıı canım bı avazda doğurursun ınsaallahh rabbım kolay bı doğum nasip etsın sana sağlıkla kucana alırsın bebenı ınşaallah![]()
ay dudam uçuklamdı allha şükür ayy çok enterasan şeyler olo ztn bu ara...canım ya ne söylim bilemedim,çok garip bi durum senin yerinde olsaydım sabaha dudaklarım uçuklardı heralde.
normalde kahve falına bakan ve bakanı garipserim ama körolasıca şu nefsimiz yokmu bi umutla bekliyoruz,hayırlısıyla hamiş kalırız inşallah canım,bol bol dua oku
canım k.bakma dün akşam acil çıkmam lazımdı haber veremedim( mucizeye laf attım aynısı bende yaptım :))
senin ameliyat ne kadar sürdü,bide herhangi bişey çıktımı polip,yapışıklı,myom felan?bende panik atak olduğu için çok korkuyorum ne kadar sürede oldun,bide genel mi lokal mi oldun?bide ne zaman oldun:))) ? çok soru sordum dimi:))
avatarımda sana hasta oluyo kuzum:)))
evet canım dün akşam kulağını çıtlattık biraz,bende aynısını buzine yaptım:))birazdan eşim gelmek üzere niyeyse heyecanlıyım:))) birazdan çıkabilirim canım
canım k.bakma dün akşam acil çıkmam lazımdı haber veremedim( mucizeye laf attım aynısı bende yaptım :))
senin ameliyat ne kadar sürdü,bide herhangi bişey çıktımı polip,yapışıklı,myom felan?bende panik atak olduğu için çok korkuyorum ne kadar sürede oldun,bide genel mi lokal mi oldun?bide ne zaman oldun:))) ? çok soru sordum dimi:))
ayyyyy ben iyice korkmaya başladım canım yaa,dört saat mi sürdü,perdenin,bağırsakların ayrılması o kadar sürüyomu yaa,inanki korkmaya başladım dr bana ortalama yarım saat sürüyo işlemlerin yapılması ama içerde bi sorun varsa bir saati felan bulur dedi,ayrıca ameliyattan sonra hemen kalkabiliyosun diye duymuştum.
canım genel mi ,lokal mi derken.genel anestezimi oldun,yoksa lokal mi yani belden aşağımı uyuşturdular?
bak kafam iyice karıştı(( hayırlısı olsun Allaha emant girerim artık,benim dr ünv.hastanesinde prof. ama benden 1.400 tl alıcak canım,onuda araştırdım özel hastanede bu ameliyatlar bi tanesi 300,diğeride 200 tl cıvarı yapılıyomuş ama adam ben prof.um diyo benim bilğim var ama parayla diyo anlıcan,başka yerde yaptırmayı düşündüm sonucunu alıp gideyim dedim ama daha önceki hastalarına sordum kabul etmiyomuş,yaptırıcaz artık canım.normalde geçen ay yapılıcaktı tahlil yaptırdım ve olucaktım anestezideki bayan intörn ekg me bile bakmadan ameliyat olabilirsin dedi bende çok kızdım,dr da hastaneye gelicem dedi gelmedi bende yaptırmadım,yapılsaydı birgün öncesinden beni aradı dr alttan bi sıvı vericez erken demek için aradı bende hepsini söyledim siz böyle yaptınız,anesatezideki intörn böyle yaptı diye..naz niyaz derken gelecek aya kaldı anlıcan canım..
canım 200 tl olan histeraskopi ameliyatı 300 tl olan laparoskopi bu ücretler özel hastanede yapılıyo benden 1.400 tl isteyen ünv.hastanesindeki prof.
ya şehirden şehire fark mı ediyo anlamadım ki,antepte oturuyorum canım
canım ben bu şehrin kıymetini bileyim o zaman,3.000 tl ye ameliyatmı olur yaa,benim dr ünv. hastanesinde ama parayı elden alıcak yani bi fatura olayı sözkonusu değil,diğer hastaneler bu ameliyatları uygun yapınca,ister istemz bana 3.000 tl 4.000 tl pahalı gelir ve burda euro fertil diye tüp bebek merkezi var tüp bebeği ortalama 5.000 tl tutuyo anlıcan oralara bakarak burası uygun gibi görünüyo canım