benn artıkk yatmalıyımmmm inannn uykum geldiiii
ay bide karnıma agrı girdiii tatlım yaaa ben fena üşütmüşümm
ayy cocuklar yapar ya uymamak için ya da başka şey için aynı onlar gbisin yaaa ..yat uyu kuzum yarın görüşürz tatalımmm ii gecelerr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benn artıkk yatmalıyımmmm inannn uykum geldiiii
ay bide karnıma agrı girdiii tatlım yaaa ben fena üşütmüşümm
ayy keşke deneseydin kuzum yaaa bizim meryem songül elif nilü nill hep onla hamile kaldılr...sende dene kuzum tekrr kuzummm...
innşlhh bidaki aya gerek kalmaz...ay cnmm yumurtalr çoğldın diyede 7 gün boyuncaa günde 7 tane top karbiber içiceksin ...onlrda yumrtayı çoğaltıyoo
ayy cnm bazen kıza acıyorum ama işte..görümcelik değil mii...
ay ben kardeşimi sevsin kardeşim sevdiği zamn elin kızı umrumda olmaz ama ay uyuz olom ..keltoşuma diyorum oglum yapma etme bana kızyo bende bişe demiyorum öle olr böle olur diyee..bende saldım..ama bu aralar ç.ok uyuz olom kıza ..sinr şeyy..ay ben daha görmce olmdan böle anam kaynna olsam ne olur bilmm
ayy cocuklar yapar ya uymamak için ya da başka şey için aynı onlar gbisin yaaa ..yat uyu kuzum yarın görüşürz tatalımmm ii gecelerr
ay ne bilim kardeşim askerde benmki kısakn ..facesi yüüznden tartışıyolr çok mu zor kapat ozamn...ne bilim yaaa.anasında uyuz olom elin admlarıyla gezmesinebişe dem,iyor..ama bizimki askerde msjlşmasına dahi kızoo..uyz olom yaa nebilim...adı üstünde görümcelik yapacan illaa he valla sen bidee kaynana ol cekilmesinn
aman karışmaya gelmesss sende kii sahiplenme duygusu kardesine karsıı
hem kıza nie uyuz oluon kii sana napıoo
çocuklar ne yaparr benn anlamdım orasınıı
sana daa ii gecelerrr napımm benimm uykum geldii kalamıomm
fala gec saatee sapıtıomm sonraaa
off bu bagırsaklarıma ne olduu sankii tepiniolarr içerdeee
ayy keşke deneseydin kuzum yaaa bizim meryem songül elif nilü nill hep onla hamile kaldılr...sende dene kuzum tekrr kuzummm...
innşlhh bidaki aya gerek kalmaz...ay cnmm yumurtalr çoğldın diyede 7 gün boyuncaa günde 7 tane top karbiber içiceksin ...onlrda yumrtayı çoğaltıyoo
ayy cnm bazen kıza acıyorum ama işte..görümcelik değil mii...
ay ben kardeşimi sevsin kardeşim sevdiği zamn elin kızı umrumda olmaz ama ay uyuz olom ..keltoşuma diyorum oglum yapma etme bana kızyo bende bişe demiyorum öle olr böle olur diyee..bende saldım..ama bu aralar ç.ok uyuz olom kıza ..sinr şeyy..ay ben daha görmce olmdan böle anam kaynna olsam ne olur bilmm
Karabiber adetliykenmi yeniliyo
hayy yavrum ben senn döşüne kurban kuzummm...
ayy cnm benim yaaa aman dikkt et kendine..kız sen ne almedesn adet olmadın deme dahah
gitmeeeeeeeee ne olur gitmeeeeeee
sedefff asılama yaptırmıormusun bi daha
hayırlısı olsun canım İNŞALLAH RABBİM verir meleğini..bendee iyim canımm napımm
klomene basladım dünnn
ikinci asılama için gün sayıyoruzz artık
ceylini dogurmustur belkiiii ceylin bebekk
sevgiden haber yokmu ya doğurdu doğurcaktı yaaa...
ses seda yok bu arada ..sevgi geldiğinde haber ver bizee
Son bir aydir yasadigim tarifsiz aciyi size anlatamam. Bu aciyi anlatacak kelime yoktur hic bir dilde eminim.
Düsmanim yok ama, düsmanimin bile basina gelmesini istemedigim bir aci yasadim. Büyük umutlarla bekledigim bebegimi kaybettim...
Bunlari yazarken icim kan agliyor. Keske kötü bir kabus olsaydi bütün bunlar.. Ama maalesef gercek.
Kimse sormasin istiyorum, kimseye biseyler anlatmak zorunda kalmim istiyorum. Soruyolar, hamileligimi tebrik ediyorlar.
Bebek yok artik diyorum. Iste ozaman dünyam yeniden karariyor. Cok aci cok...
Hic bise olmamis gibi hayatimizi sürdürüyoruz esimle. Ama icimiz hic bir zaman eskisi gibi olmayacak.
Okadar cok agladik ki beraber, artik gözümüzde yas kalmadi.
Esimi bukadar cok aglarken görmedim. Beni bir an olsun yanliz birakmadi... Ona cok minnetarim.
Rabbime sükürler olsun, iyiki onunla evlenmisim.
Pazartesi ise basladim, hazir oldugumu sandim. Hazir degilmisim. Ilk soru da aglamaya basladim.
Ama iyi olacaz, hayat devam ediyor. Yeni umutlar dogacak bizim icin..
Bugünler de gececek insallah....
Sizleri ihmal ettim, ama hep aklimdaydiniz. Sizin hakkiniz ödenmez. sizleri cok seviyorum kizlar gercekten.
Ne olursa olsun, hep yapici oldunuz. Hic bir zaman kirici olmadiniz. Hepinize duaciyim, hepinize dua ediyorum..
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün...
ayy canım allah sabırlar versın kuzum ne dııım kı bılemedım ınan hıckıra hıckıra ağlıyorum su anbı an kendı yasadıklarım gectı gozumun onunden hele sutum geldı demıssın yaa benım de sutum gelmıstı tam bır hafta aktı ole.. cokk ıyı anlıyorum kuzum senı ınsanın taaa ıcii acıyo her bebek gordumde aklıma gelıyo yasadıklarım..ben de hemen olsun ıstedım ama nasıp kısmet 1.5 senedır beklıyorum..ınsallah sen hemencecık hamıs olursun canım rabbım tez zamanda dındırsın acılarını ınsallah..hee bı de kendını sakın koyverme hee sonra benım gıbı sanada antı depresanı yapıstırıverırler ..gercı ben ıcmedım ama o raddeye kadar gelmiştim..allaha emanet ol canım kendıne cokk cokk ıyı bakk
Canım çok üzüldüm durumuna Allah kalbini ferahlatsın Nasıl oldu neler yaşadınız İnan şimdi aklım sende kaldı İnşallah güzel bi haberle tekrar huzurunuza kavuşursunuz
canımm RABBİM sbır versin..tekrar müjdelendirsin sağlıklı,sıhatli bir evlat nasib etsin İNŞALLAH..Son bir aydir yasadigim tarifsiz aciyi size anlatamam. Bu aciyi anlatacak kelime yoktur hic bir dilde eminim.
Düsmanim yok ama, düsmanimin bile basina gelmesini istemedigim bir aci yasadim. Büyük umutlarla bekledigim bebegimi kaybettim...
Bunlari yazarken icim kan agliyor. Keske kötü bir kabus olsaydi bütün bunlar.. Ama maalesef gercek.
Kimse sormasin istiyorum, kimseye biseyler anlatmak zorunda kalmim istiyorum. Soruyolar, hamileligimi tebrik ediyorlar.
Bebek yok artik diyorum. Iste ozaman dünyam yeniden karariyor. Cok aci cok...
Hic bise olmamis gibi hayatimizi sürdürüyoruz esimle. Ama icimiz hic bir zaman eskisi gibi olmayacak.
Okadar cok agladik ki beraber, artik gözümüzde yas kalmadi.
Esimi bukadar cok aglarken görmedim. Beni bir an olsun yanliz birakmadi... Ona cok minnetarim.
Rabbime sükürler olsun, iyiki onunla evlenmisim.
Pazartesi ise basladim, hazir oldugumu sandim. Hazir degilmisim. Ilk soru da aglamaya basladim.
Ama iyi olacaz, hayat devam ediyor. Yeni umutlar dogacak bizim icin..
Bugünler de gececek insallah....
Sizleri ihmal ettim, ama hep aklimdaydiniz. Sizin hakkiniz ödenmez. sizleri cok seviyorum kizlar gercekten.
Ne olursa olsun, hep yapici oldunuz. Hic bir zaman kirici olmadiniz. Hepinize duaciyim, hepinize dua ediyorum..
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün...
canim bende asilamadan onceki ay d.kontrol hapi kullanmistim merak etme INSALLAH hayirli sonuclarla gelirsin AMINN...Bende sana gurban yawrum:))valla olmadım adet:)3 gün önce doktora gittim kiste baktı kücülmüş.6 şubata kadar kullanmaya dewam edecem doğum kont hapını.sona bırakıp 3 4 gün içinde adet olacam.adet olunca doktora gidecem galiba aşılamaya başlayacak.yalnız benim bi korkum var.ben doğum kont hapı kullanıyomya.aşılama yapılcak hemen arkasına.acaba hapın koruma etkisi dewam edermiki???doktora sormayı unuttum
yok kuzum daha doğuramadım bekliyoruz :26:
2-3 gündür sancılarım var dünde dr kontrolümüz vardı nst ye bağladı sancı çıktı ama daha azmış herkes 1 hafta içinde olur diye tahmin ediyor ama bakalım artık bizim hanımefendinin gönlü ne zaman olacak
allh şifa versinn..
olcak olcak ben bilom adam işlşsin dirilsin kendine gelsin...zeynep şu 3 ay içinde hamile kalcakkkk
ay kız resemn toz kokuyo...3 kez koslayla sildim onu yaaa...
ben ömrümde böle bişe görmedim