- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
hoşbuldum canım cok şükür iyi gidiyor sizi sormalı ne var ne yok..tam cıkıodumm heee
selam tatlım hoş geldin sen nasılsınnn nasıl gidior
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum canım cok şükür iyi gidiyor sizi sormalı ne var ne yok..tam cıkıodumm heee
selam tatlım hoş geldin sen nasılsınnn nasıl gidior
bak bana trip atma heee...
sen çık ben berrini istorum ben bu kızı hiç sevemdim
çok yorgunum bütün gün araba temizledim..
ayfer cnm nasıl oldun..gel buralara kapanma içine inn daha ii oılucak ve allhın izniyle daha çabuk toprlancaksın cnm
bendee iyim canımm napımmhoşbuldum canım cok şükür iyi gidiyor sizi sormalı ne var ne yok..
sevgiden haber yokmu ya doğurdu doğurcaktı yaaa...
ses seda yok bu arada ..sevgi geldiğinde haber ver bizee
ne araba mı temizledinnn ohhh masallah ev bttii arabalara da mı el attın hamarat hatunn
bendee hastayımmm bogazımm acıyorrr:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
ay ev işi koly kuzum bir tek camlarım pis bu soğuk havada da silemm onları..onn harici evim allha şükür temiz..en fazla kapılrımda az bişe toz vardır...
ay yeni araba aldıkk...3 aydır arba beğenemiyoduk..benmki al sat alsat...aldığım arba kırmızı vee leşş bildiğin leşş..çok piss..
arabanın koltuklrı tabnıydı..döşemeleri..çok fena..
ben böle pis araba görmedim sakız kağıdından yapboza şeker kagıdına kadar adam arbayı iki sene kullnmış 3 sahibi sanırım aldığı gbi hiçç süprmmş silmmş..kısacası canımız çıktıı
bendee iyim canımm napımm
klomene basladım dünnn
ikinci asılama için gün sayıyoruzz artık
ceylini dogurmustur belkiiii ceylin bebekk
allh şifa versinn..zeyneplerde bugün hastanedelerrr allahım sifa versin kocasınaaa inş hamişş kalırrr bu amaliat da işe yararr
hayırlı ugurlu olsun inş kazasız belasızz olsun canımm
eline saglık o zaman pis arabaya da binilmez kii adam
çöp bulamamıss heraldee buldugunu atmışş arabayaa
Son bir aydir yasadigim tarifsiz aciyi size anlatamam. Bu aciyi anlatacak kelime yoktur hic bir dilde eminim.
Düsmanim yok ama, düsmanimin bile basina gelmesini istemedigim bir aci yasadim. Büyük umutlarla bekledigim bebegimi kaybettim...
Bunlari yazarken icim kan agliyor. Keske kötü bir kabus olsaydi bütün bunlar.. Ama maalesef gercek.
Kimse sormasin istiyorum, kimseye biseyler anlatmak zorunda kalmim istiyorum. Soruyolar, hamileligimi tebrik ediyorlar.
Bebek yok artik diyorum. Iste ozaman dünyam yeniden karariyor. Cok aci cok...
Hic bise olmamis gibi hayatimizi sürdürüyoruz esimle. Ama icimiz hic bir zaman eskisi gibi olmayacak.
Okadar cok agladik ki beraber, artik gözümüzde yas kalmadi.
Esimi bukadar cok aglarken görmedim. Beni bir an olsun yanliz birakmadi... Ona cok minnetarim.
Rabbime sükürler olsun, iyiki onunla evlenmisim.
Pazartesi ise basladim, hazir oldugumu sandim. Hazir degilmisim. Ilk soru da aglamaya basladim.
Ama iyi olacaz, hayat devam ediyor. Yeni umutlar dogacak bizim icin..
Bugünler de gececek insallah....
Sizleri ihmal ettim, ama hep aklimdaydiniz. Sizin hakkiniz ödenmez. sizleri cok seviyorum kizlar gercekten.
Ne olursa olsun, hep yapici oldunuz. Hic bir zaman kirici olmadiniz. Hepinize duaciyim, hepinize dua ediyorum..
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün...
Son bir aydir yasadigim tarifsiz aciyi size anlatamam. Bu aciyi anlatacak kelime yoktur hic bir dilde eminim.
Düsmanim yok ama, düsmanimin bile basina gelmesini istemedigim bir aci yasadim. Büyük umutlarla bekledigim bebegimi kaybettim...
Bunlari yazarken icim kan agliyor. Keske kötü bir kabus olsaydi bütün bunlar.. Ama maalesef gercek.
Kimse sormasin istiyorum, kimseye biseyler anlatmak zorunda kalmim istiyorum. Soruyolar, hamileligimi tebrik ediyorlar.
Bebek yok artik diyorum. Iste ozaman dünyam yeniden karariyor. Cok aci cok...
Hic bise olmamis gibi hayatimizi sürdürüyoruz esimle. Ama icimiz hic bir zaman eskisi gibi olmayacak.
Okadar cok agladik ki beraber, artik gözümüzde yas kalmadi.
Esimi bukadar cok aglarken görmedim. Beni bir an olsun yanliz birakmadi... Ona cok minnetarim.
Rabbime sükürler olsun, iyiki onunla evlenmisim.
Pazartesi ise basladim, hazir oldugumu sandim. Hazir degilmisim. Ilk soru da aglamaya basladim.
Ama iyi olacaz, hayat devam ediyor. Yeni umutlar dogacak bizim icin..
Bugünler de gececek insallah....
Sizleri ihmal ettim, ama hep aklimdaydiniz. Sizin hakkiniz ödenmez. sizleri cok seviyorum kizlar gercekten.
Ne olursa olsun, hep yapici oldunuz. Hic bir zaman kirici olmadiniz. Hepinize duaciyim, hepinize dua ediyorum..
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün...
saoasınn canımm klomenede basladım dünn girip hapıda içemiyorum bakalım nasıl atlatacammay belkide gerçekten doğurmuştur heee...sana da geçmiş olsun kuzum dikkat et kuzum yaaa üşütme kendini
allh şifa versinn..
olcak olcak ben bilom adam işlşsin dirilsin kendine gelsin...zeynep şu 3 ay içinde hamile kalcakkkk
ay kız resemn toz kokuyo...3 kez koslayla sildim onu yaaa...
ben ömrümde böle bişe görmedim
ay cnm serephone ve klomen aynı derecede haplar...saoasınn canımm klomenede basladım dünn girip hapıda içemiyorum bakalım nasıl atlatacamm
bende inanıyrumm zeynep inş hemen hamiş kalacakk
ya hamiş kalmaklada bitmiyor kii ben çok üzüldüm şimdii yaaa
allahımm herkesin lucagına almayı nasip etsin inşş bebeginii çok zor
ay bana fanaa deme ona kızgınımmm..hadii meryem gezmelerde songülün ablası varmıs elifin bebgii var
gecee hastanedee bu lamia neslii nerdee kader de gelmior hiçç
baska kim kaldıı yaa heee evet bu fanaaa nerelerdee o da gelmior neden isee
cok sagolun kizlar!
Aglattiniz beni..
Evet ONU cok özlüyorum, onsuzluga alisamadim. Maalesef esim yurtdisinda calisiyor, yanlizim.
Nasil anlatayim, ne anlatayim bilmiyorum, sadece cok üzgünüm.
Sütüm geldi, ama bebegim yok kucagimda.. kollarim bos...
Kendini benim yerime koyamaya calisanlar var ve olacak. ama inanin bu mümkün degil.
Kimse yasamasin böyle bisey. Kimse bukadar caresiz kalmasin..
cok sagolun kizlar!
Aglattiniz beni..
Evet ONU cok özlüyorum, onsuzluga alisamadim. Maalesef esim yurtdisinda calisiyor, yanlizim.
Nasil anlatayim, ne anlatayim bilmiyorum, sadece cok üzgünüm.
Sütüm geldi, ama bebegim yok kucagimda.. kollarim bos...
Kendini benim yerime koyamaya calisanlar var ve olacak. ama inanin bu mümkün degil.
Kimse yasamasin böyle bisey. Kimse bukadar caresiz kalmasin..
ay cnm serephone ve klomen aynı derecede haplar...
ben o hapı kullrken çok hasta olmuştum öle böle değil..köpek havlıyordu sanki ben öksürüyordummm..
mecburen antibiyotik ağrı kesici ve soğuk algınlığı içtim..o ay hamile kalmıştım ama fırt çıktı benimki bana tutunamdan uçtuuu...
sanrıım ben deneme aşaması yapom 3.de düşer ve sonra da öle alcam kucama sanırımm....
doktra sor canım..
nane limon yap e iyisimi o kuzum
ay bana fanaa deme ona kızgınımmm..
diğer topiklere yazmış bizim topikte yazısı yok...
olurda batınıda bura sölemeden başka yerden öğrenirsem hiç konuşmıcam..gecn ay öle olmuştu...
diğerlerinide bilmm cnmm..nerdelr nasıllar valla..bu topiğği açtık yeni kişiler gelsin diye ama yokkk...
keşke eski topikte kalsaydık baksana aynı kişler burdayızzz..kaç tana gebelikle ilgili topik var bi ora bi bura yazolar..yazsınlar ama olmuyo işte..sen ben olmayım hele songül meryemde olmasın tamm kimse yok burda.dünden beri baktım en son benim yazımdan sonra zeyneep yazmışş..eskiden gecce 4lere kadr yazışırdık yeni arkdşlr yen,i kişiler yeni, yazılr oooo maaşşlhı olurdu...geçmişi okumaya korkardımm..eee bide okurken son sayfaya yetişmezdimm nerdeeeee şimdi 1 sayfa bile anca ilkerliyorr...ztn benim şansıma da kimse olmuyo allhtan sen varsın kuzum allh razı olsun hee..sewn unutma burayııı..ben demirbaş kaldım ztnn..
songüle bak hele hayranımm...çocukrı uyutup tekrr geliyorr hiç bir zamn bırkmadı...
hamile kaldı yine burda doğurdu yine burda.çocuklrı hasta yine burda...çocunu ayana aldı bizimle yazıştı...
kiminn bebği zor gazlı veletler zor...
ayy gene çok yazdım