Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hoşgeldinn tatalımm bende yemek yaptımm geldim babam muftgı dğıtmış onu topladım bide ekmek yaptımm çok güzel olmuşşş...sende vur yüzeme vur du bibam kaç yazdımkii ben habrimde yokkk

aşk olsun canım neyi vurdum ki yüzüne anlamadım neyse benim 19.09.2010 tatlım evlilik tarihim onu söylemiştim...
ohh miss ellerine sağlık canım benim ev ekmeğine bayılırım ben

şeydacımm; benim yaş 25; evlilik yıldönömü; 12 agustos 2007..ikinci bebek çalışmasııııı...

MaşaAllah, ne bereketli bir topik bu..
Herkes hamilee..
Bir bir haberler gelmeye devam ediyor..

İnşaAllah listenin boş olan kısımlarındaki herkeste hamile kalır..
Ful yani..
İnşaAllah..

sevcan tebrik edeyim ben şimdiden..

Birde MAŞAALLAH diyeyim de nazar değmesin..

sağol tatlımmm Allahım hayırlısını versin hepimize... sevincimizi kursagımızda bırakmasın bugün bi arkadasımın bebeğinin vefat ettiğini öğrendim çoook üzüldüm menenjit gecirmiş ve vefat etmiş 9 aylıktı,sevincimi unuttum herseyin hayırlısı kızlar hersey vaktinde sağlıkla gelsin inş...

MaşaAllah, ne bereketli bir topik bu..
Herkes hamilee..
Bir bir haberler gelmeye devam ediyor..

İnşaAllah listenin boş olan kısımlarındaki herkeste hamile kalır..
Ful yani..
İnşaAllah..
aminn aminn tatlımm benimm yaaa
şeydacımm; benim yaş 25; evlilik yıldönömü; 12 agustos 2007..ikinci bebek çalışmasııııı...

düzeltim tatlım sen nopn erva nasıll

çok üzüldüm tatlımm yaa..herşey kader kımat işleri işte..verende allh alanda alah işte...beiz sadece boynu bükük vaziyette beklicezz sabretcezz hayırlsını isticezzz

Kızlar, bu aylarda mı birşey var?
Diğer topikte de arkadaşlar hamile olduklarını haber verdiler..

Yihuu..
Türk milleti çalışıyor...

sen ne zamn kan tahlili vercen kuzucumm bu arada senin bilgilerin ekisk yaş evlilk yılın kaçıncı çocuk istedin

sen ne zamn kan tahlili vercen kuzucumm bu arada senin bilgilerin ekisk yaş evlilk yılın kaçıncı çocuk istedin

canım.. benim yaş 27,evlilik tarihim 27.05.2011 ve denemelerin 3. ayı... tabi gercekten hamileysem birazdan kan testine gidicem umarım doğrudur... ve sağlıkla gelişir...

merhabalarr ben 41 yasindayyim sat 11 dun beta yaptirdim 662 cikti ama kese goremedi doktor.sisce bu deger normalmi bilgisi olan varsa cvp lutfen

canım.. benim yaş 27,evlilik tarihim 27.05.2011 ve denemelerin 3. ayı... tabi gercekten hamileysem birazdan kan testine gidicem umarım doğrudur... ve sağlıkla gelişir...
inşllh hamilesin,dr tatım kan tahlilinide al senide hamişş yazalıımm
bende yemek yaptım geldim bi salata kaldı oda kociş uyanınca yaparım

ohh şimdiden afyet olsunn kuzucumm..kız senn eltini ismi nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…