- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
ay inşallah canım yaa valla hem heyecanlıyım hemde korkuyorum sanki seninde lekelenmen oldumu??sol kasığında ağrın var mı???miden bulanıyomu??ayy ne çok soru sordum dimi hahaha
ayyy evettt kankicim..hemfikiriz
nesrinde uykucu şirin..bu ne bee yata yata büyüyecek
canım kusura bakma pc nin başında değildim,banyodaydımbenim lekelenmem olmadı,sol kasığımda sancı ara ara oluyor.ara ara adet sancısı gibi oluyor ama hemen geçiyor.midem bulanmadı canım ama bazı şeyleri yemek istemiyorum.yağlı şeyler falan,içim kalkıyor.göğüs ucum acıyodu dokununca o azaldı bu ara.hmm,başka:44: aklıma gelmiyor,genelde psikolojik olarak yaşadığım için,ama en çok dikkatimi çeken,sol kasığımdaki batma,sancı oldu benim..benim yakın bir arkadaşımda iki aylık hamile,onda lekelenme olmuştu adet gününde, olabiliyor yani.bebek yerleşirken damara denk gelirse oluyormuş..
kuzu bence dr una bi söyle sen bu durumu..
yok yokkk güsel seyler cıkıyor:)))ya avatarımı değiştirdim ama hala eski foto çıkıyor yaaa
çok daha sevimli olmus canım...meri yaren nasıl olmuş mu artık korkmayın benden emi
evet canm sei hep sayfada görüodum yazmayınca merak ettim..bu gün iyiyim canım ya. dün akşam azcık moralim bozuktu o yüzen sayfa açıktı ama ben bakmıyordum. bana seslenmişsiniz ama yeni gördüm. yanlış anlamayın sakın
kızlar merhaba..bugün doktora gittim,kan testi istedi,değerim 484 çıktı.salı günü de
keseyi görmeye çağırdııı.
ay canım çok sağol rahatladım biraz benimde dün adet günümdü ve lekelenmem oldu normalmiş ama insan yinede korkuyo işte ama bugün olmadı desem yeri var işte benimde sol kasığım da baya batma oluyo hala galiba buda normalmiş:44:
yok yokkk güsel seyler cıkıyor:)))
çok daha sevimli olmus canım...
böle daha tatlısın artık korkmam senden
evet canm sei hep sayfada görüodum yazmayınca merak ettim..
tüm gece seslendim durdum
ayyy maaşallah sana...topicimizin ilk hamişleri siziiiiii
allah devamını getisin saglıkla insallah canım
amin canım,darısı tüm iteyenlerin başınaaa....
diyosunnnn:26:yok ya gerek yok bence panik yapmayım adet günümü bekleyim adet olursam gider öğrenirim nasılsa
normal normal hiç kafanı takma.benim ablamda resmen adet oluyorum sanmış,ertesi ayda olmayınca anlamış hamile olduğunu.benim yumurta solda oluşmuştu zaten,seninde büyük ihtmal soldaki yumurta döllendi canım.hiçç olumsuz bişey aklına getirme annesi,bebeğin de üzülür sonra
ayyy insallah arkadasım...kızlarrr:26:bugün lavaboya gittim ve benden kan geldi pembe ve kırmızı arasında bi kan idrardan sonra sanki ilk adet gününüz olurya onun gibi ve adetime 15 gün var ilk kez başıma geliyor çok şaşkınım açıkcası biraz araştırdım yerleşme kanamsı olabilirmiş okuduklarıma göre bunu yaşayan tecrübeli biri varmı aramızda :26:
merhaba arkadaşlar
Ben de bebek istiyorum 31 Aralık'ta regl olmuştum , 10 gündür bulantı ve göğüslerde şişlik ağrı var, iki gündür de karnımın alt tarafında ağrı yanma. Hasta mı olcam, yoksa bunlar belirti olabilir mi? Ne dersiniz ?
kuzu galiba benim sağda ki yumurtam çatladı yani dr öyle söylemişti bilemiyorum ama neyse iyi düşünelim iyi olsun dimi ama??
heyyoooo kankim gelmişş mrb canımmmm
ossun benimde arada sağ tarafım sancıyohatta şimdi yahu kıza da sol taraf dedim ama sağda sancıyo diye içimden geçiriyodumm
sen bilirsin tatlım bugün dr la knuştum cmrtesi günü bidaha kan verecem ben dr henüz kese gözükmediği için sağlıklı büyüdüğünü anca böyle anlarmışız ve 2 günde bir değerler 2 katına çıkması gerekiyomuş sağlıklı ise ona bakacaz allahım sen yardım et...
hoşbuldukkkk hamiş kankim benimmmm
seni burda görmek ne güzellll
nasılsın..nasıl hissediyorsun kendini???heyecan varmı hala???
biz hep seni konusuyorzzz burda olmasan da aklımızdasın tatlıcımmmevet teyzesi uyuyacak ve büyüyecek siz benimi knuştunuz bakim
amin canım,darısı tüm iteyenlerin başınaaa....
bende bebek bekliyorum kadınlar kulubünü sürekli okuyordum ve katılmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?