Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ay inşallah canım yaa valla hem heyecanlıyım hemde korkuyorum sanki seninde lekelenmen oldumu??sol kasığında ağrın var mı???miden bulanıyomu??ayy ne çok soru sordum dimi hahaha

canım kusura bakma pc nin başında değildim,banyodaydım benim lekelenmem olmadı,sol kasığımda sancı ara ara oluyor.ara ara adet sancısı gibi oluyor ama hemen geçiyor.midem bulanmadı canım ama bazı şeyleri yemek istemiyorum.yağlı şeyler falan,içim kalkıyor.göğüs ucum acıyodu dokununca o azaldı bu ara.hmm,başka:44: aklıma gelmiyor,genelde psikolojik olarak yaşadığım için,ama en çok dikkatimi çeken,sol kasığımdaki batma,sancı oldu benim..benim yakın bir arkadaşımda iki aylık hamile,onda lekelenme olmuştu adet gününde, olabiliyor yani.bebek yerleşirken damara denk gelirse oluyormuş..

ay canım çok sağol rahatladım biraz benimde dün adet günümdü ve lekelenmem oldu normalmiş ama insan yinede korkuyo işte ama bugün olmadı desem yeri var işte benimde sol kasığım da baya batma oluyo hala galiba buda normalmiş:44:

hee yazmasaydın küsecektim sana

Son düzenleme:
ya avatarımı değiştirdim ama hala eski foto çıkıyor yaaa
yok yokkk güsel seyler cıkıyor:)))
meri yaren nasıl olmuş mu artık korkmayın benden emi
çok daha sevimli olmus canım...
böle daha tatlısın artık korkmam senden
bu gün iyiyim canım ya. dün akşam azcık moralim bozuktu o yüzen sayfa açıktı ama ben bakmıyordum. bana seslenmişsiniz ama yeni gördüm. yanlış anlamayın sakın
evet canm sei hep sayfada görüodum yazmayınca merak ettim..
tüm gece seslendim durdum
kızlar merhaba..bugün doktora gittim,kan testi istedi,değerim 484 çıktı.salı günü de
keseyi görmeye çağırdııı.

ayyy maaşallah sana...topicimizin ilk hamişleri siziiiiii
allah devamını getisin saglıkla insallah canım

normal normal hiç kafanı takma.benim ablamda resmen adet oluyorum sanmış,ertesi ayda olmayınca anlamış hamile olduğunu.benim yumurta solda oluşmuştu zaten,seninde büyük ihtmal soldaki yumurta döllendi canım.hiçç olumsuz bişey aklına getirme annesi,bebeğin de üzülür sonra

amin canım,darısı tüm iteyenlerin başınaaa....

diyosunnnn:26:yok ya gerek yok bence panik yapmayım adet günümü bekleyim adet olursam gider öğrenirim nasılsa

sen bilirsin tatlım bugün dr la knuştum cmrtesi günü bidaha kan verecem ben dr henüz kese gözükmediği için sağlıklı büyüdüğünü anca böyle anlarmışız ve 2 günde bir değerler 2 katına çıkması gerekiyomuş sağlıklı ise ona bakacaz allahım sen yardım et...

kuzu galiba benim sağda ki yumurtam çatladı yani dr öyle söylemişti bilemiyorum ama neyse iyi düşünelim iyi olsun dimi ama??

ayyy insallah arkadasım...
İyi düşün iyi olsunnn ama benm hiç fikrim yok

olabilir tabiki tatlım..bence zamanıdaq gelmiş al sen bi testtt

kuzu galiba benim sağda ki yumurtam çatladı yani dr öyle söylemişti bilemiyorum ama neyse iyi düşünelim iyi olsun dimi ama??

ossun benimde arada sağ tarafım sancıyohatta şimdi yahu kıza da sol taraf dedim ama sağda sancıyo diye içimden geçiriyodumm

hımmm doğrudur tatlım ver ver zarar gelmessssbebiş için her yol mübah

hoşbuldukkkk hamiş kankim benimmmm

seni burda görmek ne güzellll

nasılsın..nasıl hissediyorsun kendini???heyecan varmı hala???

var tabi olmaz mı canım benim ama kociş geldi benim şimdi çıkmam lazım yemek yiyecez sonra görüşürüz hadi öptüm sizleri bye bye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…