7 haziran 2009,ilk çocuğum olacak inşallahh..
kızlar listedikilerden evlendikleri yılları istiyorum bir de kaç çocukları olduklarını ona göre listeye tabalo eklicemmm
[sıze=3]tamam tatlım sen iste yeterki 21 haziran 2011 ilk bebişim olucak[/sıze]
tamam tatlım ben gece olmam sen akşam kızlardnda isteyiver
kızlarrr:26:bugün lavaboya gittim ve benden kan geldi pembe ve kırmızı arasında bi kan idrardan sonra sanki ilk adet gününüz olurya onun gibi ve adetime 15 gün var ilk kez başıma geliyor çok şaşkınım açıkcası biraz araştırdım yerleşme kanamsı olabilirmiş okuduklarıma göre bunu yaşayan tecrübeli biri varmı aramızda :26:
kızlar merhaba..bugün doktora gittim,kan testi istedi,değerim 484 çıktı.salı günü de
keseyi görmeye çağırdııı.
kızlar listedikilerden evlendikleri yılları istiyorum bir de kaç çocukları olduklarını ona göre listeye tabalo eklicemmm
bende yaşadım ya canım yerleşme kanaması bazen 1-2 hafta önce bazende adet gününde oluyomuş benim adet günümde oldu ve bugün gelmedi gibi bişeyyy....
bu arada slmmm kızlar ben geldimm...
canım benim çok sevindim inşallah hayırlı olur benimde 240 çıkmıştı ama bir kez daha kan verecem cmrtesi günü değere bakacak dr sağlıklı gelişiyomu diyee...
merhaba arkadaşlar
Ben de bebek istiyorum 31 Aralık'ta regl olmuştum , 10 gündür bulantı ve göğüslerde şişlik ağrı var, iki gündür de karnımın alt tarafında ağrı yanma. Hasta mı olcam, yoksa bunlar belirti olabilir mi? Ne dersiniz ?
tamm tatlım herkestan alalım yazarım bennn..aşınada söle bari satıda söle bide normalde ne zman adet olcaktın onu
benim tekrar test istemedi canım.ama değerlerimiz gününe göre çok normal.bana 2000 olduğunda keseyi vajinal görebiliriz dedi doktorum..ne kadarlık olduğunu da bebeği gördükten sonra da yaptığımız ölçümle en doğru şekilde öğrenebiliriz dedi.inşallah sağlıklı bir süreç yaşarız canımm.ama resmen aynı gün filan doğurcaz heralde
vallamıya benim daha 15 gün var yani 2 hafta var ay nasıl korktum anlatamam acayip sıkışıyorum sürekli lavaboya gidiyorum ama azıcık çıkıyorum idrara sanarsın saatlerdir lavaboya uğramıyorum yani sıkıştığım bide bugün kan gelmezmi açık pembe kırmızı kahve ne renk anlamadım zaten iki kere oldu inş. yerleşme kanamasıdır ya ne biliyim hiç olmadı sonuçta bugüne kadar vardır bi hikmeti
evet canım dr da bana öyle dedi beni zaten alttan muayene etti ama kese zaten şimdi gözükmez dedi.benimki erken gebelikmiş 25 günde bir adet olduğum için oyüzden cmrtesi tekrar kan verecem ve hani değerler 2 günde bir 2 katına çıkıyomuş ya yani kese gözükmediği için sağlıklı büyüdüğü burdan anlaşılıyormuş...
sağlıklıdırlar inşallah...ama bu dönemler çok önemli,ilk iki ayda bebeğin organları oluşuyormuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?