• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
çok mutluyum dün akşam sat 22:00 de 2.ci kez hala oldum bizim gelin sezeryana girdi ben şimdiden korkuyom doğurmaktan ilkindede korktum ama şimdi başıma neler gelecek daha iyi bildiğim için tırsıyom :((((

çok mutluyum dün akşam sat 22:00 de 2.ci kez hala oldum bizim gelin sezeryana girdi ben şimdiden korkuyom doğurmaktan ilkindede korktum ama şimdi başıma neler gelecek daha iyi bildiğim için tırsıyom :((((

tebrıkler allah analı babalı buyutsun :nazar::nazar::nazar:rabbım bızede nasıp etsın tez zamanda ınsaallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hımmm ama benim 28 gün değil periodum:50: napalım en azından yumurtayla ilgili bi fikir edinirim.ya seni yormazsam bişey daha sorup fikrini almak isterim
oyy tatlım yemekle uğrşıyodum görmedin direk sorsydınn keşkee

ayy cnm benimm tebrik edrimm..ama korkmamalısın sen bizden tecrübelisin bebğim benimm nerdesin bakm senn

nilll tatlım merhaba..nasılsınn ...sün okudun yazıklarını herşeyde hayr olur inşllhh..kaderden öteye gidlmez hamile olursan olursun ztn yada diğerleri

lapnece nbr doktora gttnmi bugnn

İyiyim canım sağol..
Bende bizimki gelene kadar bir bakayım, bizim kızlar napıyolar dedim..
Gündüz pek hareket olmamış..
Demekki gece çalışıyor bu topiğin gacılarının çeneleri.. :54:

İyiyim canım sağol..
Bende bizimki gelene kadar bir bakayım, bizim kızlar napıyolar dedim..
Gündüz pek hareket olmamış..
Demekki gece çalışıyor bu topiğin gacılarının çeneleri.. :54:

evet tatlım öle benim eşim bi gecei olsun bende pazar aranıza katılcam inşllhh :1:ozman çeneyii gör senn

Benim eşim normal 8 - 5 çalışıyor..
Onun için akşam da çok katılamıyorum..
Hep yanında oturayım istiyor..
O yatınca anca giriyorum..
O da 11'i buluyor..

Çenesizler siziii.. :27:

kızlar merhaba ıyısınız ınsallahhhhhhhh:)
iyiz tatlım sen nasılsınn
Benim eşim normal 8 - 5 çalışıyor..
Onun için akşam da çok katılamıyorum..
Hep yanında oturayım istiyor..
O yatınca anca giriyorum..
O da 11'i buluyor..

Çenesizler siziii.. :27:

öle valla benmki gündüzcyken gndüz gecciyken gece grom ne etcenn iştee..benm herifte öle hep yannnda istoo

kızlar merhaba..bugün doktora gittim,kan testi istedi,değerim 484 çıktı.salı günü de
keseyi görmeye çağırdııı.:49::49:

Son düzenleyen: Moderatör:
iyiz tatlım sen nasılsınn

öle valla benmki gündüzcyken gndüz gecciyken gece grom ne etcenn iştee..benm herifte öle hep yannnda istoo
ayy hayatım demın doktora dettım ultrasona girdım benım kız bı elını kafaya koymus hıc hareket etmeden duruyordu :) hanı oturur dusunursun ya
elini kafana koyup :) tam komedii

kızlar merhaba..bugün doktora gittim,kan testi istedi,değerim 484 çıktı.salı günü de
keseyi görmeye çağırdııı.:49::49:
ohh maşşllhh maşllhh kzularımm benimm yaaa..az kaldıı şükür..evet topimizin iki hamişin var ne güzelll
ayy hayatım demın doktora dettım ultrasona girdım benım kız bı elını kafaya koymus hıc hareket etmeden duruyordu :) hanı oturur dusunursun ya
elini kafana koyup :) tam komedii

yerimm ben onu yaa

kızlar listedikilerden evlendikleri yılları istiyorum bir de kaç çocukları olduklarını ona göre listeye tabalo eklicemmm

Son düzenleme:
Back