Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok mutluyum dün akşam sat 22:00 de 2.ci kez hala oldum bizim gelin sezeryana girdi ben şimdiden korkuyom doğurmaktan ilkindede korktum ama şimdi başıma neler gelecek daha iyi bildiğim için tırsıyom (((
çok mutluyum dün akşam sat 22:00 de 2.ci kez hala oldum bizim gelin sezeryana girdi ben şimdiden korkuyom doğurmaktan ilkindede korktum ama şimdi başıma neler gelecek daha iyi bildiğim için tırsıyom ((([/Q Allah analı babalı büyütsün canım tebrrikler:103:
oyy tatlım yemekle uğrşıyodum görmedin direk sorsydınn keşkeehımmm ama benim 28 gün değil periodum napalım en azından yumurtayla ilgili bi fikir edinirim.ya seni yormazsam bişey daha sorup fikrini almak isterim
çok mutluyum dün akşam sat 22:00 de 2.ci kez hala oldum bizim gelin sezeryana girdi ben şimdiden korkuyom doğurmaktan ilkindede korktum ama şimdi başıma neler gelecek daha iyi bildiğim için tırsıyom (((
İyiyim canım sağol..
Bende bizimki gelene kadar bir bakayım, bizim kızlar napıyolar dedim..
Gündüz pek hareket olmamış..
Demekki gece çalışıyor bu topiğin gacılarının çeneleri..
iyiz tatlım sen nasılsınnkızlar merhaba ıyısınız ınsallahhhhhhhh:)
Benim eşim normal 8 - 5 çalışıyor..
Onun için akşam da çok katılamıyorum..
Hep yanında oturayım istiyor..
O yatınca anca giriyorum..
O da 11'i buluyor..
Çenesizler siziii..
ayy hayatım demın doktora dettım ultrasona girdım benım kız bı elını kafaya koymus hıc hareket etmeden duruyordu :) hanı oturur dusunursun yaiyiz tatlım sen nasılsınn
öle valla benmki gündüzcyken gndüz gecciyken gece grom ne etcenn iştee..benm herifte öle hep yannnda istoo
bnde gıttım bugunn..kızlar merhaba..bugün doktora gittim,kan testi istedi,değerim 484 çıktı.haftaya salı da keseyi görmeye çağırdııı.
laplece tatlımm sana sesleniyorum gttnmi doktoraa
ohh maşşllhh maşllhh kzularımm benimm yaaa..az kaldıı şükür..evet topimizin iki hamişin var ne güzelllkızlar merhaba..bugün doktora gittim,kan testi istedi,değerim 484 çıktı.salı günü de
keseyi görmeye çağırdııı.
ayy hayatım demın doktora dettım ultrasona girdım benım kız bı elını kafaya koymus hıc hareket etmeden duruyordu :) hanı oturur dusunursun ya
elini kafana koyup :) tam komedii
bnde gıttım bugunn..
kızlar listedikilerden evlendikleri yılları istiyorum bir de kaç çocukları olduklarını ona göre listeye tabalo eklicemmm