• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ben bugun kendim yaptım süper oldu çiğköftem müsafrlerim vardı onlara özel az önce 2 tane daha yuttum gerisini kaldırdım dondurucuya:)

yok bugun hiç takmadım yau dün takmıştım bi yrede gitmedim ama yüzükte yok puffff bu ara var bişey bakalım 3 gün öncede şehir ddışında bi akrabamda setimin küpesini düşürmüştüm o bulundu bakam bu nolcak:(((

yok bugun hiç takmadım yau dün takmıştım bi yrede gitmedim ama yüzükte yok puffff bu ara var bişey bakalım 3 gün öncede şehir ddışında bi akrabamda setimin küpesini düşürmüştüm o bulundu bakam bu nolcak:(((

inşalla bulunur tatlım ben kaçtım iyigeceler öpüldün kocaman

şeydaaaaa listeye benide ekle yaş 29 sat 11 ocak bat 11 şubat :54:
ekledim tatlım ilk sayfada:54:
pambik ben avatarından kokuyom yokmu daha sevimli bişey:18::18::18::18::18::18::18:

ayy nasıl sesli sesli güldüm anlatamm yaaa...

arkadaşlar listede ismi olnlar güncelleşen tarihleri bildirsinler 2 hafta içerisinde..bildirme olmaz ise silmek zorunda kalıcam..diğer listede ismi yazan arkadaşlar uzun süre uğramadıkları taktirde otamatikman silinicekler neden bildirmez iseler..

meraba kızlarrrr bende burdayım.:1: anca bitirdim geçmişi okumayı ayy ne çok yazmışsınız yawwww:52:

iyilik canım ya dün gece kızlar avatrdan korktuklarını söylediler ben de değiştireyim dedim az önce olmadı zannetim ama olmuş

ayynasıl güldüm ben o msja bilonmu sen sabh ilk açtım onu okudm nasıl sesli sesli güldüm anlatamm yaa :1:güzel olmuşş tatlımm

eliff bebeğim sen napon bakmm

sinem sen nasılsın

Back