ay sevmemde bide kuzum ablam bugun çiğköftei cok guzel dedi tabi aldı aklımda yoksa tarzım değil
ayyy gölcükte de var tatlıses cigköfte bende alayım ozaman yarınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay sevmemde bide kuzum ablam bugun çiğköftei cok guzel dedi tabi aldı aklımda yoksa tarzım değil
ayyy gölcükte de var tatlıses cigköfte bende alayım ozaman yarınnnn
ben bugun kendim yaptım süper oldu çiğköftem müsafrlerim vardı onlara özel az önce 2 tane daha yuttum gerisini kaldırdım dondurucuya:)
ben bugun kendim yaptım süper oldu çiğköftem müsafrlerim vardı onlara özel az önce 2 tane daha yuttum gerisini kaldırdım dondurucuya:)
bende diom bu kız nerede tıkındın demek
tektaşımı kaybettim evde onu arıyorum bulamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok bugun hiç takmadım yau dün takmıştım bi yrede gitmedim ama yüzükte yok puffff bu ara var bişey bakalım 3 gün öncede şehir ddışında bi akrabamda setimin küpesini düşürmüştüm o bulundu bakam bu nolcak((
ekledim tatlım ilk sayfadaşeydaaaaa listeye benide ekle yaş 29 sat 11 ocak bat 11 şubat
pambik ben avatarından kokuyom yokmu daha sevimli bişey:18::18::18::18::18::18::18:
kızlar selam bu saatlerde buraları boş olyor sanırım
meri yaren nasıl olmuş mu artık korkmayın benden emiya avatarımı değiştirdim ama hala eski foto çıkıyor yaaa
iyilik canım ya dün gece kızlar avatrdan korktuklarını söylediler ben de değiştireyim dedim az önce olmadı zannetim ama olmuşben burdayımm tatlm naber naposun bakm...avtr resmin değişmiş geldi bana ne koymuştunki...
beni de eklemişsin listeye sağol canım yeni topik hayırlı olsun inşallah bu bu liste dolar...iyilik canım ya dün gece kızlar avatrdan korktuklarını söylediler ben de değiştireyim dedim az önce olmadı zannetim ama olmuş
iyilik canım ya dün gece kızlar avatrdan korktuklarını söylediler ben de değiştireyim dedim az önce olmadı zannetim ama olmuş
ayynasıl güldüm ben o msja bilonmu sen sabh ilk açtım onu okudm nasıl sesli sesli güldüm anlatamm yaa güzel olmuşş tatlımm
eliff bebeğim sen napon bakmm
sinem sen nasılsın