hahah yok öyle zıng deyince olmuyor ama mesala şunu hissediyorum yarenin 1 ya da 2 ayı var o da gebe kalıcak sen bana biraz anlat kendini seni bi hayel ediyim ona göre bakalım içimde ne oluşacak
hahahah yarenle ben günasırı calısıyoz canım...
valla bildigin gibi deil..hayattan soğumaya basladım
haklısın ama bizmki özlem gidrmekten diaaa omadı bak yok öle her canın istediğinde 48 saat olcak süpermenler guçlensin bi
Ay ben bu topiğe bayıldım..
Ermişi bile var..
Çok içtensiniz kızlar ya..
Ben daha önce hamilelikle ilgili topikleri görürdüm ama, hiç yanaşmazdım..
Hiç tıklayıp okumazdım..
Nasıl olduysa bunu bir tıkladım, o oldu..
Çıkabilene aşkolsun..
haklısın ama bizmki özlem gidrmekten diyani pek işin matematiğini düşünmedik ya sen ateş ölçme falan kullandın mı bu ay ben geçen ay denemiştim ama her sabah aynı saatte falan olması gerekiyomuş ben bu ay onu deneyim diyorum da
bi gun nefret etcem ama bakım ne zaman aman bu ay olmazsa yok aman sanki kızmda biliyodum bunları oldu işte nasıl oldu bilmem eşime diyom bazen ay biz bunu nasıl yapmıştık unuttukmu ne die oda hatırlatayım dio yok olmaz 48 saat dolmadan diom
hıımm şöyle diyim oğlak burcu olduğun için çalışkan ve iş konusunda takıntılısın ama bebek konusunu asla iş gibi görme 2.yaşın daha küçük o yüzden bence şansın fazla ayrıca kimyasal bile olsa demek ki yumurtluyosun ve spermle yumurta buluşuyor ki bu ennn büyük şans sana burdan şunu söyleyebilirim umarım yanlış anlamazsın ve belkide atıyorum sen kafaya çoookk takıyosun da ondan olmuyo gibime geliyr yani aammannnn dediğin zaman işte ozamanhahhah nası anlatayım kuzucum..söle baslayayım:)
1.5yıllık evliyim hiç korunmadım ama sanırım 1 kes kimyasal oldu onu farkettim..
pkosum var 4 aydır tedavi olup ilaç kullanıyorum 26 yasımdayım..oğlak burcuyum
yarışmacı arkadaslara basarılar
Ay benim sizden ne eksiğim var..
Herkes hummalı bir şekilde çalışıyor..
Ben geri mi kalıcam..
hahhaha aman dur 2.yi yakalayana kadar nefret etmek yokk..çalıscazzz
hahhaha hatırlatmaya da can atıyormus demekkimaş
e zaten bu saatlere kadar kalıpta 7 de uyanmak tam eziyet ben zaten geçen ay 36.8 adet oldum yaaa gerçi hep aynı saate ölçmedim aklıma geldikçe ölçtüm yani en azından şunu öğrendim ben yüksek ateşle adet oluyormaman sorma bide o çıktı başım agecen sabah uyudum kaldım ağzımda zaten oda bi eziyet yok 4 saat uyudummu aynı saatte ölçtummu bence bulaşma derim
hıımm şöyle diyim oğlak burcu olduğun için çalışkan ve iş konusunda takıntılısın ama bebek konusunu asla iş gibi görme 2.yaşın daha küçük o yüzden bence şansın fazla ayrıca kimyasal bile olsa demek ki yumurtluyosun ve spermle yumurta buluşuyor ki bu ennn büyük şans sana burdan şunu söyleyebilirim umarım yanlış anlamazsın ve belkide atıyorum sen kafaya çoookk takıyosun da ondan olmuyo gibime geliyr yani aammannnn dediğin zaman işte ozamaninşallah
e zaten bu saatlere kadar kalıpta 7 de uyanmak tam eziyet ben zaten geçen ay 36.8 adet oldum yaaa gerçi hep aynı saate ölçmedim aklıma geldikçe ölçtüm yani en azından şunu öğrendim ben yüksek ateşle adet oluyorm
merhaba kızlar.. bir sürü yeni arkadaş gelmiş hoşgelmişşş... kızlar ben kendimi hamile sanmaya basladım ya halbuki belirti falan yok öyle inceliyorumki vücudumu bişey bulurum belki diye... Allahım gerceklerini de yasatsın inşallah...............
hoş bulduk canım ne kadar var adetine kimerhaba kızlar.. bir sürü yeni arkadaş gelmiş hoşgelmişşş... kızlar ben kendimi hamile sanmaya basladım ya halbuki belirti falan yok öyle inceliyorumki vücudumu bişey bulurum belki diye... Allahım gerceklerini de yasatsın inşallah...............
hoş bulduk canım ne kadar var adetine ki
gecen ay 10 gün gecikti ama bu sefer normal zamanında gelirse 30 unda bekleniyor,aslında hiç beklenmiyor yaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?