ortaokulken kıs..12 13 vardımsen çocukken kaç yaşındaydın
ayyhh valla çok yakısıklıydı..bembeyazdı çocuk..saçlar zümrüt siyah..gözler ne yeşil ne mavi..:) yakışıklımıydı oğluşum olursa yakışıklı olsunn bari oğlum olursa dayısına benzesin dayısı süper yakışıklı babada fena sayılmaz :)
ii geceler şekerim benm..uykucu tavugumkızlarr benim uyku vakti geldi ben kaçıyorumm hadi herkese allah rahatlık versin öptüm hepinizi...
yarın için dua edin tamam mı???
meri cimm aslında giriyorum şööyle bir okuyorum ve çıkıyorm;fazla kalamıyorum pc başında bazeenn
evet o da güzel..bide bişey sorcam sana; senın kızın anaokulana yada kreşe falan gidiyormu yoksaa evdemi
evde tatlım eylulde göndercem anaokuluna istemedim erken gitsin bidaha hep okul sen naptın tatlım gidiyomu
hoşgeldin demet...sen nasılsın tatlım görüşmeyeli?arkadaşlar nasılsınız
iyi geceler canım... tatlı uykular.kızlar herkeze iyi geceler kendinize iyi bakın bash bash
aman benmde öle diyorum ben erkek olursa poyraz isterim sankim
ortaokulken kıs..12 13 vardım
ayyhh valla çok yakısıklıydı..bembeyazdı çocuk..saçlar zümrüt siyah..gözler ne yeşil ne mavi..
anamm hatta bende koyayımm bari..öle oğlusum olsun yerim..
ii geceler şekerim benm..uykucu tavugum
hımm evet bazen görüorum yazıorum sana. bakıorum çıkmıssın..
neden fazla kalamıosun bakiimm?
yaza versemmi acaba diyorum bana yakın var burda hemde çok ii biyer;nasıl okula gıtmek istıyor gorsen bıde biz burada cok yalnızız arkadaşı falan olur;diye düşünüyorum; eltımın kız kardeşi oğlunu yazdırmıştı oraya çok memnun kalmış; oğlan 4-5 yaşında kuran okuyor ;öyle derslerde verıyolar..
hoşgeldin demet...sen nasılsın tatlım görüşmeyeli?
iyi geceler canım... tatlı uykular.
poyrazz ne güsel bir isim... benm kızımın ismini duydunmu?
ay bizimde burada var çok iyi ama ben eylulde vercem az kaldı zaten senin kız kaçlı
evet cnm nil çok guzel bi isim sade noş asil
banada yakın arkilerim; nil veye nilü derler hep:))
hııı..kız yaramazlık yapmasın die senn de hoşuna gidiyor..işim oluıyor ayol:) zaten geç kalkıyorum varya gün hemen bitiveriyor hiiç anlamıyorum; pcde kızın odasında hep o oyun falan oynuyor zatenn.))
evet cnm nil çok guzel bi isim sade noş asil
tamam bende nilü dicem madem yaren 2007 li eylulte tam yaşı
8 tane ziyaretçi miiiiiiiiiiiiiiii
şittttt kızlarrrr gelin sizde burayaaa
hııı..kız yaramazlık yapmasın die senn de hoşuna gidiyor..
bırakıyorsun oynuyor dimi hahhahah
evett benımkıde senın kızdan 1 sene sonra başlıcak inşallah ozaman ..bazen 2.bebişi yapmaya geç bile kalmışım dıyorum ya 1.sınıf falann hem yenı bebek çok zor olcekkk...
aynen ya gelin bakım
bizde geç kaldık ta bakma ev aldık dekarosyondu bilmemne erteledik olmadı su an 1 yaşında falan olmalıydı
aynen:) ortalık dağılmıyor en azından hahahaha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?