tatlım benim eşimde kız cocuğum keyfine vardı ya ikincisinide kız istıyo
benim eşimin illa kız erkek takıntısı yok amaaaaaaaaa yinede içindenn erkek geçiyor adamınn:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım benim eşimde kız cocuğum keyfine vardı ya ikincisinide kız istıyo
ayyy isimler güzel...ama ben taha ismini çok severim..
gerçi çocukluk askımın ismi ama olsun
ayyy isimler güzel...ama ben taha ismini çok severim..
gerçi çocukluk askımın ismi ama olsun
merhaba canm;hamiş haberini alınca çok sevındım tebrık etmıştım ama görmedın galıba; yada ben görmedım cvp yazdıysan yenıden tebriklerr canmm
canımm..nilüfer... ay tatlım seni artık göremıoruss..merhaba canm;hamiş haberini alınca çok sevındım tebrık etmıştım ama görmedın galıba; yada ben görmedım cvp yazdıysan yenıden tebriklerr canmm
herkesin kocası kız bebek istiyor ama benim dana erkek olsun diyor:)) böbürlenecek ya.. oysa ben kız cocuklarına bayılırım ama eşim mutlu olsun diye içten içe erkek istemeye başladım... tabi öncelikle sağlık sıhhat... hayırlı bir evlat...
benim eşimin illa kız erkek takıntısı yok amaaaaaaaaa yinede içindenn erkek geçiyor adamınn:)
sağol canım sayfalar uçuyo görmedim tatlım kusura bakma...darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhh
:) yakışıklımıydı oğluşum olursa yakışıklı olsunn bari oğlum olursa dayısına benzesin dayısı süper yakışıklı babada fena sayılmaz :)
canımm..nilüfer... ay tatlım seni artık göremıoruss..
valla aklımdan gectn bugün...özletiyorsun kendini
:)) bende erkek istemıo artık kocalar pek duymuyoorum dicektim ama varmıs hala..
kıss sen istedigine bakma kız olsun erkekten cok sever
kızlar sevdirir kendini..hayırlısı,sağlıklısı olsunda
ay yok ayol ne kusuru olabilir ; ilk bebişmi olcaktı seninn?
kızlarr benim uyku vakti geldi ben kaçıyorumm hadi herkese allah rahatlık versin öptüm hepinizi...
yarın için dua edin tamam mı???
ya asılında değişiklik olsa fena olmaz ama bizimki kız çocuk düşkünü biraz yarenin cinsiyet belli olmadan kızım derdi hep genelde erkekler bi oğlu olsun ister amam çözemedim ismini bile hazırladı
bende erva ya soruyorum;adı efe olsun diyo:)
arkadaşlar nasılsınız
hımm çok guzel benceerva tuğra da guzel
bende hiç kız ismi düşünemiyorum nedense hem erkek ismi var aklımda: efe ve ya arda..erva yada uyuyolar..amann hamiş kaldımda ismi kaldı bi eksik :)))
aman benmde öle diyorum ben erkek olursa poyraz isterim sankim